- 10 Temmuz 2010
- 653
- 774
Bende onu düşündüm illaki sarkma olur bence off yaBana dr bacaklara lipo fazla yapamam bu kez ikinci islem cikar sarkma olur dedi. Bu yuzden basenleri hafif duzeltecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende onu düşündüm illaki sarkma olur bence off yaBana dr bacaklara lipo fazla yapamam bu kez ikinci islem cikar sarkma olur dedi. Bu yuzden basenleri hafif duzeltecek
Aaaa e ne olacakmiş ya? Bi mudehale gerekiyrmuymus?İyi akşamlar hanimlar amelyatımın üstünden bir ay geçti bazı yerlerde küçuk akıntı ve siyahlıklar oluyordu dr.a gittim içerdeki dikiş ipleri dısarı atıyormuş bünyem bu sorunu yaşayan veya duyan oldumu daha ne kadar olur sorun
Çıkan ipleri kesti bikaçyerde deri altında onlarda çikar alırız dedi bende merak ediyorum nerden devamlı ipmi çikacakAaaa e ne olacakmiş ya? Bi mudehale gerekiyrmuymus?
Aaa hiç duymadım bu dikişler estetik dikiş kendi kendine eriyen dikiş değil mi nasıl dışarı çıkıyor kiİyi akşamlar hanimlar amelyatımın üstünden bir ay geçti bazı yerlerde küçuk akıntı ve siyahlıklar oluyordu dr.a gittim içerdeki dikiş ipleri dısarı atıyormuş bünyem bu sorunu yaşayan veya duyan oldumu daha ne kadar olur sorun
İyi akşamlar hanimlar amelyatımın üstünden bir ay geçti bazı yerlerde küçuk akıntı ve siyahlıklar oluyordu dr.a gittim içerdeki dikiş ipleri dısarı atıyormuş bünyem bu sorunu yaşayan veya duyan oldumu daha ne kadar olur sorun
Aaa hiç duymadım bu dikişler estetik dikiş kendi kendine eriyen dikiş değil mi nasıl dışarı çıkıyor ki
Canım tekrar geçmiş olsun.
Benim başıma gelmedi gelene de kolaylıklar diliyorum...Bu dikişler estetik ama deriyi kapatmadan önce içeride eriyen dikiş kullanıp iç kısmıda dikiyorlar yumuşak deri olduğu için tabana oturtmak amaçlı iç dikişlerimizde oluyor ve bu zamanla eriyor kendi kendine ama bazı bünyeler bunu kabul etmiyor dışarı atmak istiyor hepimize sorunsuz sıkıntısız kolayca iyileşme diliyorum
Benim başıma gelmedi gelene de kolaylıklar diliyorum...
Benim 3 ay oldu dikişlerim hala kaşınıyor.
İpleri içerden kesti biraz oyuk oluştu pansuman yaptı sadece kapanır iki güne dediBenimde 20 gün oluyor aynı sorun bendede var ip reaksiyonu diyorlar içerideki ipler vucuda uyum sağlayamayıp dışarı çıkmak istiyormuş çok sızlıyordu 2 gündür bugün doktora gittim pansuman yaptı antibiyotik verdi zamanla düzelicek uyum sağlıcak dedi ip cıkmıyor bende senin açılma nasıl bendede yanlarda açılma var ama ip çıkacak kadar değil açılmalara bant koydu tekrar kapattı ağrı kesiciyle beraber antibiyotik içiyorum şimdilik ağrımı biraz azalttı ama yine dik yürüyemiyorum 2 gün önce dik yürümeye alışmıştım sıkma canını inşallah gecicek hepimizde oluyor acılmalar reaksiyonlar vs sabır sabır zaman..
İpleri içerden kesti biraz oyuk oluştu pansuman yaptı sadece kapanır iki güne dedi
TeşekkürlerGeçmiş olsun inşallah kapanır birdahada açılma olmaz
Kişiye göre değişir bence bir hafta on gün arası o da korseli olarakhanımlar bu karın germe amlyatından sonra acaba ne kadar süre dik duramıyoruz çok ağrılı bir süreçmi bilgi verebilirmisiniz?
Hastanede kalmak icin canta hazirlayacam acaba neler lazim olur cantama neler koymaliyimKişiye göre değişir bence bir hafta on gün arası o da korseli olarak
Hastanede bana hiç bir şey lazım olmadı..hastane önlüğü çok konforlu zaten onu üzerinden çıkarmıyorsun kaldığın süre içinde..su içmek için pipet mutlaka al tepesi kıvrılanlardan..öksürüğü yumuşatmak için boğaz pastili..ben her ihtimale karşı sıcak su içmek için bardak şeklinde termos almıştım iyikide almışım öksürük illtiyle çok uğraştım çünkü biraz olsun rahatlatmıştı sıcak su..belki daha rahat yürüyebileceğin terlik alabilirsin çünkü hastane terlikleri yürürken rahat deyil..ve çamaşır..ayrıca benim gibi süslüysen yanına ayna falan :)) çıkarken de biraz daha rahat edebileceğin kıyafet..hepsi buHey kızlar imdaaaaaaat!
Hastanede kalmak icin canta hazirlayacam acaba neler lazim olur cantama neler koymaliyim. Karin germe tüm tum vucut lipo ve gogus yag enjeksiyonu olacam
Canım zaten bir gece kalınıyor pek bir şeye ihtiyaç olmuyor... hastane önlüğü konforlu bilmiyorum ben özel hastanede olmuştum çok iyi baktılar. İç çamaşırı, gecelik, sabah lık, pijama, tarak almıştım...Hey kızlar imdaaaaaaat!
Hastanede kalmak icin canta hazirlayacam acaba neler lazim olur cantama neler koymaliyim. Karin germe tüm tum vucut lipo ve gogus yag enjeksiyonu olacam
hanımlar bu karın germe amlyatından sonra acaba ne kadar süre dik duramıyoruz çok ağrılı bir süreçmi bilgi verebilirmisiniz?
Canım gecelik koy bence hem pansuman için kolay oluyor hemde dikiş yerine lastik değip rahatsız etmiyor ben öyle yaptım penye elbise türünde gecelik giydimHey kızlar imdaaaaaaat!