Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

benım ıcınde duanızı eksık etmeyın, yanı heyecan,korku,mutluluk,ya komplıkasyon olursa,hangı dr. en ıyısı, ve bunun yanında amannn hepsı sonucta benzer seyler yapıyordur atla deve degıl ıkılemı arasındayım hala..

ya bıde ıgrenc bılıyorum ama amelıyat sonrasında uyanınca kustunuz mu?

canım ya yazdıklarını okurken o kadar duygulandım ki anlatamam

dr ufuk bey le mutlaka bir görüşme yapıcam canım onunla görüşmeden karar vermicem zaten. Sizlere gerçekten teşekkür ederim yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için...:90:

canım ben 4 kez ikisi sezeryan olmak üzere aml .oldum hiç istifra etmedim tabii eden kişileride gördüm aynı zamanda burda okudumda kişiye göre değişiyor sanıyorum . nasıl şimdi en ufak ayrıntıları bile merak ediyorsun dimii sen önce bir dr bul sonrasında ne istiyorsan en ince detayına kadar mesaj atarım ama önce bir tarih belirle sevgiler
.

lımon aml. gunu aldım,l 1 kasımm:)
yanı yıllık ızın+kurban bayramını bırlestırecegım ınsallah
oncesı sonrası herseyı merak edıyorum, bu ıgrenc soruyu su yuzden sordum, ınsan kendıne bıle agır gelıyor, yanımda goturecegım kısıye ezıyet vermek ıstemem, arkadasıma soylıcektım ama vazgectım yanı ben ıgrenırım cunku acıkcası, kocaya kaldık yanı:)

Çiğdemcım Selam,

sen calısıyormuydın? yanı ıse baslamak sorun oldu mu ?ben 15 gun sonra ıse baslamak zorundayım, burdakılere de caktırmamak ıstıyorum,

selam cnm.hayır çalışmıyorum.15 gün sonra işe başlamak bence mümkün degil.benım yaşadıklarımla ilişkili olarak söylüyorum hayır.ama çok daha hafıf atlatan arkadaşlar wardı.belki sende çabucak iyileşir normal hayatına dönebilirsin.maalesef bunun hesabı başta yapılamıyor cnm.allah yardımcın olsun.şimdiden şifalar dılıyorum

Çiğdemcım Selam,

sen calısıyormuydın? yanı ıse baslamak sorun oldu mu ?ben 15 gun sonra ıse baslamak zorundayım, burdakılere de caktırmamak ıstıyorum,

selam cnm.hayır çalışmıyorum.15 gün sonra işe başlamak bence mümkün degil.benım yaşadıklarımla ilişkili olarak söylüyorum hayır.ama çok daha hafıf atlatan arkadaşlar wardı.belki sende çabucak iyileşir normal hayatına dönebilirsin.maalesef bunun hesabı başta yapılamıyor cnm.allah yardımcın olsun.şimdiden şifalar dılıyorum

Çiğdemcım Selam,

ya bıde ıgrenc bılıyorum ama amelıyat sonrasında uyanınca kustunuz mu?

evet cnm malesef ben 3 kere istifra ettim hemde bir tanesini yatağın içinde
ilk gün beni en zorlayan bu oldu zaten.çünkü karın kasları o esnada malum zorlanıyor.
ayağa her kalktığımda midem bulanıyor ve başım dönüyordu.ama sadece ilk gün, 2. gün herşey normale dönmüştü.
umarım sende olmaz çünkü herkeste olmuyor.

cok tesekkur ederım ama dr. da 15 gun sonra donersın ısıne dedı? tırstım yıne? ya donemessem ?

canım aynı durumdayım :26: allah yardımcımız olsun inş. iyi doktorla karşılaşıp tüm sıkıntılarımızdan en kısa zamanda kurtuluruz. Şu mübarek günlerde allah dularımızı kabul etsin..sevgilerle

canım aynı durumdayım :26: allah yardımcımız olsun inş. iyi doktorla karşılaşıp tüm sıkıntılarımızdan en kısa zamanda kurtuluruz. Şu mübarek günlerde allah dularımızı kabul etsin..sevgilerle

cok tesekkur ederım ama dr. da 15 gun sonra donersın ısıne dedı? tırstım yıne? ya donemessem ?

bu konuda çiğdeme katılıyorum cnm.kendi yaşadıklarıma dayanarak 15 gün sonrasında dik bile yürüyemiyordum ve çabuk yorulup
sıkça uzanma ihtiyacı duyuyordum.bence eğer işinde yorucu bir iş değilse 3 hafta sonra anca başlayabilirsin gibime geliyor.

Ben de yilbasinda ameliyat olucam isten 3 hafta izin alicam mecburen daha azi kurtarmaz diye düsünüyorum.
iyi dinlenmeden ise baslanirsa iyilesme uzun sürer sanirim.

yaaa benım 8 gun ıznım var , + bayramı bırlestırıyorum, baska ızın almam mumkun degıl kesın anlasılır ..ne etcemmm?
bırde tabıkı yurur ısler ama cok yogun calısıyorum,tum gun pc basındayım bazen cok musaıt ama bazende korkunc agır oluyor ısler ama hersey masabası sonucta

Sefine söyle ameliyat olacagini , detayini söylemek zorunda degilsin sana parasiz izin versin 1 hafta veya birkac gün daha.
Ya da anlayissizlarsa direkt doktor raporu götür hastayim diye alabilirsen tabii ki.

Bence parasiz izine anlayis gösterir cogu isyeri.
ben slim lipo yaptirdim 1 hafta sonra ise basladim eh yani 1 hafta daha beklesem olurdu.
slim lipo da dikis falan yok tabii ki ama karingerme + gögüs bayagi bi zorlar insani.
dinlenmek sart.

slm arkadaşım .
malasef bende biri az diğeri epeyce olmak üzere 2 kez çıkardım iğrençliğini düşünme zaten çıkardığın şey aml. öncesi epey aç kaldın için sadece sıvı oluyor ve anında hemşire yetşiyor yardımına bana 2.den sonra hemen serumuma bulantı giderici bişi kattı ve bidaha yaşamadım şükür çok acı vericiydi umarım sen yaşamassın zaten aml. sonrası unutamadın ne var derseniz 3 şey kusma ,boğazda sürekli gıcık hissinden oluşan öksürük inanılmaz acı verici ve son olarak kabızlık benm için aml.da neymiş dedirten şeylerdi herkeste olmuyor inş. sendede olmaz herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar ..

aramıza hoşgelmişsin arkadaşım.
silimlipo yaptırdım demişsin nerene yaptırdın öğrenebilirmiyim bu konuyla ilgili bilgi verirsen sevinirim .ben şu aralar bacaklarıma takmış durumdayım göğüslerim ve karnımı yaptırınca üstüm mükemmel ama alt tarafım gözüme çok batmaya başladı gerdirmeyi göze alamıyrum şu an kavitasyon dedi dr.um ama onunda vücüda zararları varmış kafam karıştı :44:

canımm kesinlikle dönemezsinnnnn .evet drlar böyle söylüyor hatta beş bünden sonra dik yürüye bilineceğini söylüyorlar ama dik yürümek 15 -20 günü buluyor kaslar kok gergin ve rahatsız edici oluyor. dr bence risk çok aza indiği için 15 sonrasında işe izin veriyorlar ama fiziksel olarak kesinlikle başlayamazsın birkere korkuların izin vermez çünkü aml sonra uzun bir süre sadece karınına motive oluyorsun başka hiçbirşeyle ilgilenemiyorsun.bencede rapor al bir hafta daha on 15 güne kadar yavaş geçen iyleşme süreci 15 günden sonra hızlanıyor 20 günden sonra başlarsın kısıtlı hareket ederek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…