tşk şimdi daha iyi yavrumm ama zor günler geçrdik .çok geçmiş olsun limoncum kıyamam yanığın acısı hiçbirşeye benzemez .Doç.Dr Adnan Menderes int. araştırırken bende gördüm ismini hatta Adnan Menderes in torunuymuş kendisi ama aml olanlardan herhangi bir yorum görmemiştim.Araştırıcam cnm hepsiyle tek tek görüşücem. Yaptırmayı çok istiyorum ama çok korkuyorum. Geçen gün duyduklarımdan dolayı da epey korktum bu ameliyatı olan birçok insan enfeksiyondan dolayı hayatını kaybetmiş.Nasıl bir çelişkidir ki hem istiyorum hem de çok korkuyorum. Canım ya senin şuan ki görüntün nasıl ? Yaşadığın acılara değdi mi? Hala ağrı ve zorluk yaşıyor musun ?
canımmm hoş geldin güzel haberlerini almak süper sevindirici özellikle senin yaşadığın sıkıntılı günlerden sonra çektiğin eziyete değdiğini bilmek mutlu etti beni. tekrar tekrar bütün topikte bulunan arkadaşlarıma.......kızlar hepimize büyük geçmiş olsun .çok güzel kilo vermen aynen sana katılıyorum özgüven tavan :))))) sevgilemerhaba arkadaşlar.uzun zamandır giremedim topiğe özlemişim:)ameliyat olalı 11 ay oldu.artık çok normal bir yaşantım war.6 ay kadar sıkıntılarım devam etti.15 kilo werdim.şu an çok mutluyum.allah her isteyene bunu nasip etsin inş.kendıne guven tavan yapıyor.:))))))))
merhaba arkadaşlar.uzun zamandır giremedim topiğe özlemişim:)ameliyat olalı 11 ay oldu.artık çok normal bir yaşantım war.6 ay kadar sıkıntılarım devam etti.15 kilo werdim.şu an çok mutluyum.allah her isteyene bunu nasip etsin inş.kendıne guven tavan yapıyor.:))))))))
canım aslında ben ne sorduğunu anlamadım heyecanlısın bu çok anlaşılıyor ama fiyat diyorsan her dr kendi belirlediği için fiyatlarını çok değişiklik gösteriyor merak ettiğin konuyu daha bi açarsan yardımci olurum seve seve birde gerçekten bu aml .süper bir moral oluyor kilo vermek için bu çok doğruherkese gunaydın, ıyı haftalarrrr
amelıyat ıcın ilk kez tavsıye uzerıne gıttıgım dr. ile gorustum, bu benım ılk gorusmem.rahat gectı,hatta kasımın basında amelıyat gunu bıle aldım:) mutlu ve heyecanlıyım. adam benı anladı,yanlız 3 ay aralıklarla 2 amelıyat olmalısın dedı, once karın germe ve bacak ıcı sonra meme kucultme ve bacak germe, fıyatı ıcın de bısı dedı ve hıc fıkrım yok, ozel mesaj da atamıyorum , lımonnn burdaysan sana sormak ıstıyorum, aslında burada da yazılıyor mu? az mı cok mu, tabıkı az degılde benı anlamasını neler yapılacagı konusunda bılgı vermesı ok, resımler fena degıl dı ama daha ıyısı olabılırmıydı dıye de dusunmedım degıl, fuat yuksel ıle de gorusup kara verecegım sanırım,2 dr. yeter kafamı karıstırıp ertelemekden se.revızyon fılan herseyı sordum, hıc gerek kalmadıgını soyledı, doc. bu arada.cok ıyı bır hastanede,evıme de yakın.nasıl heyecanlıyım anlatamam su ankı hedefım 2 ayda 10 kg vermek,ama garıp gelense ıstersen su anda bıle yapabılırım amelıyatını dedı ve anlattı nasıl gıdecegını kıloların, ve senın mıladın olacak dedı, uffffffffffffffff..mutluyum ama ya garıp bıcımde.
sakkıınnn yanlız gitme evet hastanede kesinlikle biri lazım ilk saatler ve sonraki bir hafta çok çok zor olacak hareket açısından kesinlikle kendini zorlamaman lazımha bırde kocaya soyleyemıyorum 1 kasımda amelıyatım var dıye, carsı herseye karsı seklınde, ama bılıyor kı onu dınlemeyecegım, hastanede ıllakı bırılerı lazım mı yanımızda, sacma tabıkı ama ben kımseyı ıstemıyorum,
canım sana tavsiyem aml olduğun ilk günler çok çok az yiyerek çabuk doyuyorsun ve uzun sürede acıkmıyorsun eğer bu dönemlerini dikkatli ve ısrarla yiyerek geçirmezsen mide küçülüyor ve sonrasında yemek yemende düzene giriyor o dönemlerin kıymetini bil bence faydasını görürsünve ben 1 kasım ıcın amelı.gunu aldım ya, sımdıden ozguven tavan yaptı,Allah sonumu hayır etsın ve bugun spora baslıcam ınsallah,
ne cok yıyorum hala, hedefım var ama gozum donunce kı cok duzgun yıyorum aksama kadar aksam tam birobezım
çok geçmiş olsun limoncum kıyamam yanığın acısı hiçbirşeye benzemez .Doç.Dr Adnan Menderes int. araştırırken bende gördüm ismini hatta Adnan Menderes in torunuymuş kendisi ama aml olanlardan herhangi bir yorum görmemiştim.Araştırıcam cnm hepsiyle tek tek görüşücem. Yaptırmayı çok istiyorum ama çok korkuyorum. Geçen gün duyduklarımdan dolayı da epey korktum bu ameliyatı olan birçok insan enfeksiyondan dolayı hayatını kaybetmiş.Nasıl bir çelişkidir ki hem istiyorum hem de çok korkuyorum. Canım ya senin şuan ki görüntün nasıl ? Yaşadığın acılara değdi mi? Hala ağrı ve zorluk yaşıyor musun ?
merhaba arkadaşlar.uzun zamandır giremedim topiğe özlemişim:)ameliyat olalı 11 ay oldu.artık çok normal bir yaşantım war.6 ay kadar sıkıntılarım devam etti.15 kilo werdim.şu an çok mutluyum.allah her isteyene bunu nasip etsin inş.kendıne guven tavan yapıyor.:))))))))
sakkıınnn yanlız gitme evet hastanede kesinlikle biri lazım ilk saatler ve sonraki bir hafta çok çok zor olacak hareket açısından kesinlikle kendini zorlamaman lazım
benim eşimde asla istemedi hatta hastaneye bile gelmedi ben annemle gittim ama hastaneden almaya geldi şimdi o benden daha memnun aml sonrası görüntümden
slm arkadaşlar
dejavu adnan menderesi bende duydum methini 9 eylülde yapıyor aml.ları ve kzıımın okul servisineki görevli bayanın burnunu yaptı çok harika görünüyordu ve doğaldı .tabi diğerleri hakkında nasıldır bişi diyemem limonda diyosa sen bence onuda bi araştır derim arkadaşım
tşk şimdi daha iyi yavrumm ama zor günler geçrdik .
hepimiz bu korkuları yaşadık ben evden çıkarken çocuklarıma sarıldım ağladım sanki ölüme gidiyormusum gibi gelmişti bana ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz ki göz katarak aml. olan bir hasta bitkisel hayata girdi ki onbeş dakikalık bir aml göz aml da .riskleri olmazmı her aml kadar riskleri var ama ben hiç bu aml ile ölen birilerinin yakınlarını görmedim bu tip aml ların.en büyük risklerinden biri deri kaybı(sigara içen hastalar için risk) buda iyi bir dr elinde sorunsuz atlatıla biliyor. ben de bu kadar korkmasam bir buçuk yıl beklermiydim oysa şimdi diorumki keşke dr umu zamanında bulmuş olsaydım ve hiç bu kadar beklemeseydim .görüntüme gelince ben aml ile birlikte sıkı bir diyetle on kilo verdim tek kelime ile süperim şimdi emin ol bir genç kızla aynı vücüt hatlarım dümdüz göbek özellikle yandan bakınca çok güzel. bu bir mucize aml . bir kadın için. ben başka ne diyeyim iyi düşün taşın ama şunuda unutma ne kadar sıkıntılı bir dönemde olsa gecelerin uykusuzda geçse her anına değer bir aml .yeterki doğru dr bul sevgiler
ewt hazirandacım bugün kendisiyle telefonda konuştuk 9 eylül hastanesinde haftaiçi tüm gün ordaymış bu cuma günü için randevu verdi işyerinden birşekilde izin alıp gitmek istiyorum. Bu arada sen nasılsın hazirandacım aml üzerinden epey bi geçti son durumun nasıl sıkıntın var mı canım en önemlisi görüntün nasıl ?
hazirandacım ufuk bilkay için çok yazılar okuyorum int.üzerinden sen onda aml oldun tavsiye de de bulundun ama yine de ne bileyim çok iyi araştırmak istiyor insan acabalardan kurtulmak adına...
kesın aynı seyı bende yasayacagım,benım annemde alem,soylemıcem bıle ona,
kocada gelmesse ablama yada bır arkadasıma soylıcem ama cok kotu olabılecegımı dusunup barı o kadarını koca ceksın dıye gelmesıne razı olabılırım
aslında sabahkı yazdıgımda ne sormak ıstedımmmm..bana verılen fıyatı soracaktım sence nasıl dıye? ama o kadar detay kı hastane,amelıyatın cınsı tabıkı etkılı ,ama adam benı 3 er ay aralıklarla 2 defa amel. yapmak ıstıyor,aslında bu benım ıcın cok daha ıyı bende farkındayım, dayanamam gıbı gelıyor, ama bı yandan da fıyatı yukseltmek ıcın mı len dıye seytan durtuyor? ha bıde en onemlısı 2 defa narkoz alıyorsun.bu da hos bısı degıl ama uzun sure narkoz alıp amel.olmak cok daha tehlıkelı..
yanı senı dr. yerıne koyuyoruz abuk sabuk sorular soruyor olabılırım kusura bakma ama fıkrın varsa?? fuat bey ne kadar dıcem coook merak edıyorum bırde oda mı 2 defada anca dıcek acaba?
canım ben senin yerinde olsaydım şöyle düşünürdüm haziranda elimizdeki bir artı sonuçta ufuk beyde aml .olan ve memnun olduğunu yaşadıkalrını detaylı bir şekilde anlatan ufuk beyin hastası ve memnun durumunda kiiiiiii ben meme aml. sonrasında özellikle küçültme aml. larında istisna drların başarılı bir görüntü sağladıklarını görüyorum . bu anlamda öncelikle ufuk beye gider görüşür fikrini alır daha sonrada adnan beye gider fikrini alır ikisinde tanıdıkta sonra kalbinin sesini dinler içime en yatanı seçerdimçok haklısın canım herşeyin riski var. 6 ay bir sıkıntı söz konusu ama sonrası eminim muhteşemdir.Ben hiç sigara kullanmadım allah korusun öyle bir riskle karşılaşmayayım..
aml olmak isteyen herkes için allah iyi doktorlar karşımıza çıkarsın.Çok teşekkür ederim limoncum sevgilerle...
şunu söyleye bilirim bir prof dr olarak bana verdiği fiyat gittiğim bütün drlardan uygudu. şimdi senin istediklerini fuat beyle görüştüğünde anlatırsan gerçekten iki aml mı olmalısın bu konuda seni aydınlatacaktır.şuda var bana karın germe için hep 4- 6 saat arasında sürer diyen dr ların aksıne fuat bey 2,5 saatte bitirmişti aml tı. belki süreyi kısa tutması senin için bir avantaj olabilir belkide tek kerede olabilir aml.ların .
canımyaaa anlattığım not konusu burnumun direği sızlattı inan o an yaşadıklarım aklıma geldi evet büyük bir cesaret bizim için ama kendi adıma konuşayım o sabah kalktığımda hastaneye giderken hiç içimde acaba vaz geçsemmi yoktu hep bir an önce olup bitsin ne olacaksa ne yaşayacaksam diye düşüyordum bu kadar görüntümden bıkmış ve kurtulmak istiyordum .bütün içimde olumsuz düşünlerle bile bu aml .ı oldum çooookk mutluyum hepimiz birbirimiz için dua ettik ve sıkıntısız atlattıkacabalarında haklısın elbette cnm ben kendi adıma hep cvb veriyorum burada yani çok endişelerim olmadı bu aml.ları o kadar uzun yıllardır isteyip hayal ediyodumki sonrasını hiç düşünmedim hep olumlu yaklaştım her şey iyi olucak diye düşünmekten vazgeçmedim eşim ve kızlarım dışında kimseye söylemedim onlar çok endişeliydiler ama hep onları teskin eden taraf oldum eşim aml. sedyesine yatarken bile gözümün içine bakıyordu vazgeç diyen gözlerle ama ben ona gülen gözlerle el salladım asonsöre binerken son cümlem çantana bak sana not yazdım oldu evdede heryere küçük notlar bırakmıştım hep komik yazılar yazdım sırf üzülmesinler sonuç ne olursa olsun ben kendim için bunu çok istedimi bisinler istedim.ve çok şükürki hayalime kavuştum 3. ayımı doldurdum günden beri tüm sıkıntılarım gitti çok iyiyim geçen gün aguaparka gittik tüm kaydıraklardan bile kaydım oynadım zıpladım
dr.umuda gerçekten çok sevdim ben öncelikle çok cesur bir adam insana olumsuz bi duygu asla yüklemyo korkutmuyo sen korktundada incede espirilerle sakinleştiriyo .
adnan bey fiyatı biraz yüksek tutuyor diye duydum ama yanılıyor olabilirim hakkında hayırlısı olsun cnm herzaman yardımcı olmaya hazırım bu konuda :80: