Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

slm arkadaşım .
malasef bende biri az diğeri epeyce olmak üzere 2 kez çıkardım iğrençliğini düşünme zaten çıkardığın şey aml. öncesi epey aç kaldın için sadece sıvı oluyor ve anında hemşire yetşiyor yardımına bana 2.den sonra hemen serumuma bulantı giderici bişi kattı ve bidaha yaşamadım şükür çok acı vericiydi :KK43: umarım sen yaşamassın zaten aml. sonrası unutamadın ne var derseniz 3 şey kusma ,boğazda sürekli gıcık hissinden oluşan öksürük inanılmaz acı verici ve son olarak kabızlık benm için aml.da neymiş dedirten şeylerdi herkeste olmuyor inş. sendede olmaz herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar ..

saol canım, pekı sence de yanımda ıllakı bırı olmalı mı? yanı cıkısta almaya gelecek bırı harıc..hemsıreler herseyı halledıyor mu? off tabıkı bırı olması lazım kımsesızler gıbı, ama kımseye soylemeden kendı kendıme halletmeyı cok ıstıyoorum ama en mantıklısı sadece kocayı goturmek olmalı sanırım

gunaydınlar herkese oncelıkle,
c.tesı gunu e fuat beye gıdecegım, telefonu acan kız cok sekerdı ve onceden randevu almaya gerek olmadıgını soyledı, pek sevındım ve uzerınde muayene ucretı de olmadıgını soyledı..nassı yanı yaa? eger hoca da cok aklıma yatarsa resmen ıkı dr. arasında kalacagım.

aramıza hoşgelmişsin arkadaşım.
silimlipo yaptırdım demişsin nerene yaptırdın öğrenebilirmiyim bu konuyla ilgili bilgi verirsen sevinirim .ben şu aralar bacaklarıma takmış durumdayım göğüslerim ve karnımı yaptırınca üstüm mükemmel ama alt tarafım gözüme çok batmaya başladı gerdirmeyi göze alamıyrum şu an kavitasyon dedi dr.um ama onunda vücüda zararları varmış kafam karıştı :44:

Selam haziranda benim 3 bölgeye oldu slim lipo sirt(kanat dedikleri yer), kalcalarimin üstü ve birazda göbegimden toplam 2,5 kilo alinmis ama ben kendimi 10 kilo vermis gibi hissettim.
beni cok rahatsiz ediyordu.sirtimdaki kat kat görüntü hareketlerimi kisitliyordu.Kapanmayan bluzlerim kapaniyor artik.
Aslinda kiloluyum 86 2-3 kilo bu kadar kilonun icinde ne ki diye düsünülebilir ama ben memnunum sirtimdakiler ben 60 kiloyken de vardi biliyorum zayiflayinca da orda olucaklar diye aldirdim.
simdi siki sekilde Dukn diyeti yapiyorum yilbasina kadar ne verdiysem verdim, yilbasinda karin germe ve gögüslerimi kaldirmak istiyorum.
smart lipoda alet farkli oldugu icin deride de bir toparlanma oluyormus diyorlar. ama benim kilom fazla oldugu icin ben farkettim desem yalan olur ama hic iz yok dikis yok o bakimdan rahat tabiki.

canımm kesinlikle dönemezsinnnnn .evet drlar böyle söylüyor hatta beş bünden sonra dik yürüye bilineceğini söylüyorlar ama dik yürümek 15 -20 günü buluyor kaslar kok gergin ve rahatsız edici oluyor. dr bence risk çok aza indiği için 15 sonrasında işe izin veriyorlar ama fiziksel olarak kesinlikle başlayamazsın birkere korkuların izin vermez çünkü aml sonra uzun bir süre sadece karınına motive oluyorsun başka hiçbirşeyle ilgilenemiyorsun.bencede rapor al bir hafta daha on 15 güne kadar yavaş geçen iyleşme süreci 15 günden sonra hızlanıyor 20 günden sonra başlarsın kısıtlı hareket ederek

Limon 77 merhaba ,
sen hangi doktorda ameliyatini oldun, sadece karin mi yoksa kombine ameliyat miydi?
mahsuru yoksa tabiiki. tesekkürler

slm arkadaşım .
malasef bende biri az diğeri epeyce olmak üzere 2 kez çıkardım iğrençliğini düşünme zaten çıkardığın şey aml. öncesi epey aç kaldın için sadece sıvı oluyor ve anında hemşire yetşiyor yardımına bana 2.den sonra hemen serumuma bulantı giderici bişi kattı ve bidaha yaşamadım şükür çok acı vericiydi :KK43: umarım sen yaşamassın zaten aml. sonrası unutamadın ne var derseniz 3 şey kusma ,boğazda sürekli gıcık hissinden oluşan öksürük inanılmaz acı verici ve son olarak kabızlık benm için aml.da neymiş dedirten şeylerdi herkeste olmuyor inş. sendede olmaz herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar ..

kusma ve gicik narkoz dan oluyor. bende de olmustu.kusunca rahatliyor insan, dogal bir sey bu utanmamak lazim.
valla bana corba iciceksin tuvalete cikicaksin öyle birakicaz dediler , corba bana tuzlu geldi 3 litre su ictim üstüne, sonra da hepsini bir güzel odaya dagittim
ama hic utanmadim niye utaniyim ki ben hastayim onlar da hasta bakici onlar bu is icin para aliyor , hasta her isini kendi yapicak kusmucak cis yapmicak o zaman onlar issiz kalir gerek yok diye ise almazlar yani bir de bu tarafindan düsünüm .
utanmaya gerek yok ,bence.

kusma ve gicik narkoz dan oluyor. bende de olmustu.kusunca rahatliyor insan, dogal bir sey bu utanmamak lazim.
valla bana corba iciceksin tuvalete cikicaksin öyle birakicaz dediler , corba bana tuzlu geldi 3 litre su ictim üstüne, sonra da hepsini bir güzel odaya dagittim
ama hic utanmadim niye utaniyim ki ben hastayim onlar da hasta bakici onlar bu is icin para aliyor , hasta her isini kendi yapicak kusmucak cis yapmicak o zaman onlar issiz kalir gerek yok diye ise almazlar yani bir de bu tarafindan düsünüm .
utanmaya gerek yok ,bence.

Edbeer , corba tamam da 3 lt su ıcmek zorundamıydın

benım utandıgım cekındıgım hemsıre yada hastabakıcılar degıl, yanımda refakatcı olacak zavallı ya,
hastane personelı alısıktır zaten..

saol canım, pekı sence de yanımda ıllakı bırı olmalı mı? yanı cıkısta almaya gelecek bırı harıc..hemsıreler herseyı halledıyor mu? off tabıkı bırı olması lazım kımsesızler gıbı, ama kımseye soylemeden kendı kendıme halletmeyı cok ıstıyoorum ama en mantıklısı sadece kocayı goturmek olmalı sanırım

bende senin gbi düşünüyodum kimseye söylemeiştim ve eşim ya çocuklarımın yanında kalıcaktı ya benim bu konuda çok sıkıntı yaşamıştım eşim sağolsun ev hastane arası mekik dokuyrak işi halletti ama sorsan sana ne yaptı diye hiç bişi herşeyimle hastabakıcı ve hemşireler ilgilendi ama manevi destek varlığının önemi tartışılamaz değer veridğin birinin ..ben zaten sadece 1 gece hastanede kaldım 24 saat bile değildi :44:

Limon 77 merhaba ,
sen hangi doktorda ameliyatini oldun, sadece karin mi yoksa kombine ameliyat miydi?
mahsuru yoksa tabiiki. tesekkürler
slm canım yook ne mahsuru olacak ben 75-76 kilo ile sadece karın germe alm. oldum prof. FUAT YÜKSEL beye 5gün sonra 4 ay dolacak 11 kilo verdim şimdi 65 kilo oldum görüntümden memnunum

slm canım yook ne mahsuru olacak ben 75-76 kilo ile sadece karın germe alm. oldum prof. FUAT YÜKSEL beye 5gün sonra 4 ay dolacak 11 kilo verdim şimdi 65 kilo oldum görüntümden memnunum

Kilo verince bir gevseme oldumu karninda, cünkü 11 kilo bayagi bir kilo yani .
Yoksa vücut bunu tolere ediyor mu?

benım utandıgım cekındıgım hemsıre yada hastabakıcılar degıl, yanımda refakatcı olacak zavallı ya,

EWEt benimde yanimda kardesim vardi o baktim fena oldu ama artik hatayiz idare edicekler ne yapalim.
bir de neden o kadar su ictim bilmiyorum hava sicak narkozun etkisiyle bogazin yaniyor su icince iyi gelecek zannediyor insan,
yani cikaracagim aklima gelmedi ne yalan söyleyeyim.

EWEt benimde yanimda kardesim vardi o baktim fena oldu ama artik hastayiz idare edicekler ne yapalim.
bir de neden o kadar su ictim bilmiyorum hava sicak narkozun etkisiyle bogazin yaniyor su icince iyi gelecek zannediyor insan,
yani cikaracagim aklima gelmedi ne yalan söyleyeyim.

Kilo verince bir gevseme oldumu karninda, cünkü 11 kilo bayagi bir kilo yani .
Yoksa vücut bunu tolere ediyor mu?
aksıne kilo kaybı karın derisinin gerginliğini çok kısa sürede bitmesine sebep oldu faydası oldu . yırmı ve üzeri kilo kaybı etkiliyor diye söylüyordu drlar ben beş kilo daha vermeyi, düşünüyorum spor yaptığım için gevşemede sarkmada olmadı kaslı bir görüntü var

aksıne kilo kaybı karın derisinin gerginliğini çok kısa sürede bitmesine sebep oldu faydası oldu . yırmı ve üzeri kilo kaybı etkiliyor diye söylüyordu drlar ben beş kilo daha vermeyi, düşünüyorum spor yaptığım için gevşemede sarkmada olmadı kaslı bir görüntü var

Tebrik ederim seni, ameliyattan sonra diyetine devam ettigin icin.güle güle keyfini cikar , darisi benim basima insallah ben diyet asamasindayim daha yilbasinda karingerme ve gögüs toparlama istiyorum.

Herkese Selamlar,

nerelerdesınız? ya arkadaslar kım ne kadar gun sonra ıse basladı? yada karın germe den ne kadar sonra ıse baslanır? bırde 15 gun sonra ne durumdaydınız? bunları yazarsanız cok sevınırım,
tşk.ler

Herkese Selamlar,

nerelerdesınız? ya arkadaslar kım ne kadar gun sonra ıse basladı? yada karın germe den ne kadar sonra ıse baslanır? bırde 15 gun sonra ne durumdaydınız? bunları yazarsanız cok sevınırım,
tşk.ler

Merhaba,
Ben 3 hafta sonra işe döndüm, 2 gün dayanabildim, 2 hafta daha rapor alıp öyle işe başladım. İş yerim çok büyük, coğrafi olarakta tepelik bir yerde, binada asansörde yok. İnip çıkmak yürümek zor oluyordu. O yüzden çabuk yoruluyordum ve devamlı oturmak da karnımı çok rahatsız ediyordu. İş yerinizin durumuna göre nasıl çalıştığınıza göre işe dönüş süresinin değişeceğini düşünüyorum. İş yerim rahat olsaydı (fiziksel şartlar) 4 hafta bana yeterdi sanırım.

ben max 20 gun ızın alabılmenın pesındeyım, 3 gun rapor alabılırım ama benım derdım burdakılere caktırmamak
ıs yerım eve yakın, asansor vs. her sey var yada yumurtalık kıstı aldırdım fılan dıcemm napım..:KK66:

ben max 20 gun ızın alabılmenın pesındeyım, 3 gun rapor alabılırım ama benım derdım burdakılere caktırmamak
ıs yerım eve yakın, asansor vs. her sey var yada yumurtalık kıstı aldırdım fılan dıcemm napım..:KK66:

Anladım 20gün iyi bir süre. Rahatlıkla ayakta dik durmak ve tek başına uzun süre dışarıda kalabilmek benim kriterlerimdi. Ayakta uzun süre kalamıyordum çok çabuk yoruluyordum. Herkeze göre değişir tabiki. Benim estetik dışındada sorunlarım olduğunu arkadaşlarımın çoğu biliyordu. 6-7 aylık hamile gibi görünüyordum. Ben ameliyat olacağımı söylemiştim. Bence sizde başkalarını umursamayın vucüt sizin hayat sizin hiçkimseyi ilgilendirmez, olsa olsa sonraki halinizi kısanırlar o kadar :KK3:

Herkese Selamlar,

tşk.ler

slm cnm
bu konuda hepimizin diceği şey kısmen aynı süreçtir cnm ben hem meme hem karın kombine bi aml. oldum çalışmıyordum ama çocuklarım vardı okuyan ve kendime maksimum 15 gün onları ihmal süresi vermiştim yane 15 gün sonra mecburi olarak araba kullanmaya başladım yürümekten daha kolaydı ama tabi sarsıntı filan bide kemer olayı canımı yakıyor ve korkutuyordu .onun dışındaki aktiviteler yürüyüş ,ayakta fazlaca kalmak ,inmek çıkmak vs. gibi işler çok yoruyor yoruldukça uzanma ihtiyacı duyuyordum 10 dk uzanmak yetiyordu bana kısacası ilk 1 ay dışardan saklması zor bi operasyon tabi ben başarmayı sakladım orası ayrı :KK1:
umarım sen çok daha çabuk toparlanırsın ama illede sana 20 gün mutlak ıstırahat önerrim ki onuda yapabilirim demişsin sorun yok :KK34:

diğer arkadaşlarımıda sevgiyle kucaklıyorum :KK71:
ben artık aml. oldumu unutanlar grubundayım :nazar:
sağlıklı günler dilerim En Büyük KK

Herkeze geçmiş olsun kızlar.. Bende ameliyat olmak istiyorum ama kışın sanırım. şu an 85 kiloyum dr. 15 kilo ver diyor .. neden vermeden gidilmiyormu :) ya veremiyorsak :) sonra yine alırsak ne olacak :) sonra kaç beden küçülüyorsunuz ? yada kaç kilo veriyorsunuz. formu okudumda bunlardan hiç bahseden olmamış ne olur bana cevap verirmisiniz ?

birde çokmu ağrın sızın oluyor ameliyat sonrası ve eve dönüşte ? hiçmi hareket edemiyeceğiz ?
birisi açıklama yapsın lütfen

Öptüm herkeziiiiiiii
bye :KK1:

Anladım 20gün iyi bir süre. Rahatlıkla ayakta dik durmak ve tek başına uzun süre dışarıda kalabilmek benim kriterlerimdi. Ayakta uzun süre kalamıyordum çok çabuk yoruluyordum. Herkeze göre değişir tabiki. Benim estetik dışındada sorunlarım olduğunu arkadaşlarımın çoğu biliyordu. 6-7 aylık hamile gibi görünüyordum. Ben ameliyat olacağımı söylemiştim. Bence sizde başkalarını umursamayın vucüt sizin hayat sizin hiçkimseyi ilgilendirmez, olsa olsa sonraki halinizi kısanırlar o kadar :KK3:

cok tesekkur ederım, cok tatlısın..bende aynı seyı dusunuyorum ama yıne de bazen boyle gereksız,sacma sapan seyler takılıyor , saol

X