tşk şimdi daha iyi yavrumm ama zor günler geçrdik .çok geçmiş olsun limoncum kıyamam yanığın acısı hiçbirşeye benzemez .Doç.Dr Adnan Menderes int. araştırırken bende gördüm ismini hatta Adnan Menderes in torunuymuş kendisi ama aml olanlardan herhangi bir yorum görmemiştim.Araştırıcam cnm hepsiyle tek tek görüşücem. Yaptırmayı çok istiyorum ama çok korkuyorum. Geçen gün duyduklarımdan dolayı da epey korktum bu ameliyatı olan birçok insan enfeksiyondan dolayı hayatını kaybetmiş.Nasıl bir çelişkidir ki hem istiyorum hem de çok korkuyorum. Canım ya senin şuan ki görüntün nasıl ? Yaşadığın acılara değdi mi? Hala ağrı ve zorluk yaşıyor musun ?
hepimiz bu korkuları yaşadık ben evden çıkarken çocuklarıma sarıldım ağladım sanki ölüme gidiyormusum gibi gelmişti bana ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz ki göz katarak aml. olan bir hasta bitkisel hayata girdi ki onbeş dakikalık bir aml göz aml da .riskleri olmazmı her aml kadar riskleri var ama ben hiç bu aml ile ölen birilerinin yakınlarını görmedim bu tip aml ların.en büyük risklerinden biri deri kaybı(sigara içen hastalar için risk) buda iyi bir dr elinde sorunsuz atlatıla biliyor. ben de bu kadar korkmasam bir buçuk yıl beklermiydim oysa şimdi diorumki keşke dr umu zamanında bulmuş olsaydım ve hiç bu kadar beklemeseydim .görüntüme gelince ben aml ile birlikte sıkı bir diyetle on kilo verdim tek kelime ile süperim şimdi emin ol bir genç kızla aynı vücüt hatlarım dümdüz göbek özellikle yandan bakınca çok güzel. bu bir mucize aml . bir kadın için. ben başka ne diyeyim iyi düşün taşın ama şunuda unutma ne kadar sıkıntılı bir dönemde olsa gecelerin uykusuzda geçse her anına değer bir aml .yeterki doğru dr bul sevgiler