Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Karın germe sadece lipo istemiyorum ben 60 kiloyum 3 kilo fazlam var onu da verir öyle ameliyat olurum:)
Anladim bende 63kiloyum onuda ramazan da verirsem bayram sonu tam olur ama yapisal olarak basenliyim ondan dolayi lipo istiyorum basenlerimin duzelmesi icn bi de diz kapagimin in kisimlarinda yuvarlak yag birikintisi var o da bacagimi carpik durduruyor onu duzelttirecem

Cok catlak varmi karninda gorebilirmiyim
Ben bugün @rain_355 arkadaşım tavsiyesiyle gittiğim Prof. Eray Bey ile görüştüm. Kendisi çok tatlı çok memnun kaldım. Ben sormadan bütün soru işaretlerimi yanıtladı.
Karnımı muayene etti. Kesi izinin sezeryan izinin ordan olacağını sonrasında da lazerle silik hale getireceğini söyledi. Kaslarımı dikeceğini falan çok güzel anlattı. Çok hoş sohbet bir doktor sağolsun. Meme içinde konuştuk bu arada...
Memelerimin durumunun 2 çocuk emzirmeme rağmen iyi olduğunu sarkıklık olmadığını 300 350 cc arası doldurabileceğini soyledi. Kas altı yöntemiyle
Zaman için eşimle maddi olarak kendimizi ayarladığımızda kesinlikle Eray beye aml olacağım
miss blue özelden atıyorum

Bu arada ben hala diyetteyim 57 olmak için
Doktor artık vermene gerek yok bu kilo iyi dedi.
Yanlız miss blue sormustun ya lipo olucakmı diye..
Eray Bey yanlara lipo olması gerektiğini erimiyceğini söyledi 3 kilo versemde oyuzden lipoda yacakmış. 1 litre yağ çıkar yandan sırta doğru çok çıkmaz zaten dedi

sağol canım iyi gidiyordu aslında öyle akıntı falan Yok ama bakalım Dr cumartesi görecek ne diyecek?

Bunlara nekadar fiyat soyledi canim. Evet zayifsin yanlardan da lipo olursa mukemmel bel kivrimlarin olur

dr bana dikey iz olacak dedi sıfır yapmıycakmış dokular tutsun diye keşke tam olsa inşallah sıkıntı olmaz ama mükemmeli bekleme dedi benim sarkan bi yer yada kat yok aslında çatlak çok eğildiğimde poşet gibi dümdüz olsun istiyorum bide ayaga kalkmak zormu cok mu yürümek gerek sezeryan gibi

Selamlar merhaba neden dikey olucakmış. Merak ettim açıkçası birde niye mükemmeli bekleme dediki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…