Anladim bende 63kiloyum onuda ramazan da verirsem bayram sonu tam olur ama yapisal olarak basenliyim ondan dolayi lipo istiyorum basenlerimin duzelmesi icn bi de diz kapagimin in kisimlarinda yuvarlak yag birikintisi var o da bacagimi carpik durduruyor onu duzelttirecemKarın germe sadece lipo istemiyorum ben 60 kiloyum 3 kilo fazlam var onu da verir öyle ameliyat olurum:)
Cok catlak varmi karninda gorebilirmiyimKarın germe sadece lipo istemiyorum ben 60 kiloyum 3 kilo fazlam var onu da verir öyle ameliyat olurum:)
Ben bugün @rain_355 arkadaşım tavsiyesiyle gittiğim Prof. Eray Bey ile görüştüm. Kendisi çok tatlı çok memnun kaldım. Ben sormadan bütün soru işaretlerimi yanıtladı.Cok catlak varmi karninda gorebilirmiyim
Evet çok çatlağım varCok catlak varmi karninda gorebilirmiyim
Canım ya mesajı yeni okudum neden öyle olmuş, sigara içiyor musun? Sonradan mı oldu? Çünkü 17 gün bayağı uzun bir süre iyileşme açısından...Doktorun ne diyor bu duruma?
Tekrar geçmiş olsun canım
sağol canım iyi gidiyordu aslında öyle akıntı falan Yok ama bakalım Dr cumartesi görecek ne diyecek?Canım ya mesajı yeni okudum neden öyle olmuş, sigara içiyor musun? Sonradan mı oldu? Çünkü 17 gün bayağı uzun bir süre iyileşme açısından...Doktorun ne diyor bu duruma?
Tekrar geçmiş olsun canım
Bunlara nekadar fiyat soyledi canim. Evet zayifsin yanlardan da lipo olursa mukemmel bel kivrimlarin olurBen bugün @rain_355 arkadaşım tavsiyesiyle gittiğim Prof. Eray Bey ile görüştüm. Kendisi çok tatlı çok memnun kaldım. Ben sormadan bütün soru işaretlerimi yanıtladı.
Karnımı muayene etti. Kesi izinin sezeryan izinin ordan olacağını sonrasında da lazerle silik hale getireceğini söyledi. Kaslarımı dikeceğini falan çok güzel anlattı. Çok hoş sohbet bir doktor sağolsun. Meme içinde konuştuk bu arada...
Memelerimin durumunun 2 çocuk emzirmeme rağmen iyi olduğunu sarkıklık olmadığını 300 350 cc arası doldurabileceğini soyledi. Kas altı yöntemiyle
Zaman için eşimle maddi olarak kendimizi ayarladığımızda kesinlikle Eray beye aml olacağım
miss blue özelden atıyorum
Insallah
Karnimi gerdiriyim artan deriden canta yaptiracam kizlarEki Görüntüle 2003124
Siz Ahmet beye olmuşsunuz ameliyatınızı
Ben bugun görüşmeye gidicem Eray beye
Ama Ahmet beyin isminide çok duydum bu site acaba resiminiz varsa bana atarmısın özelden
Çok memnun olurum
Harikasınız Teşekkür ederim gördüm muhteşem olmuşÖzelden resim gönderdim
Canim sen sadece karin germe mi oldun lipo da varmi? Olali nekadar oldu simdi dikislerin nasil? Lutfen gorebilirmiyim benim ameliyatta yaklastikca icimi bi korku sardiÖzelden resim gönderdim
Eray copcu @rain_355 adlı arkadasımın tavsıyesiyle gittimKızlarrr eray bey kim ?soyadı nedir?
dr bana dikey iz olacak dedi sıfır yapmıycakmış dokular tutsun diye keşke tam olsa inşallah sıkıntı olmaz ama mükemmeli bekleme dedi benim sarkan bi yer yada kat yok aslında çatlak çok eğildiğimde poşet gibi dümdüz olsun istiyorum bide ayaga kalkmak zormu cok mu yürümek gerek sezeryan gibiValla benim gibi karında çok fazlalık olmadığı halde izin çamaşır içinde kalması süper bir sonuç benceDikey bir izi olmadan hemde...
Şans seninle olsun,inşallah sende çok güzel sonuçlar alırsın
Selamlar merhaba neden dikey olucakmış. Merak ettim açıkçası birde niye mükemmeli bekleme dedikidr bana dikey iz olacak dedi sıfır yapmıycakmış dokular tutsun diye keşke tam olsa inşallah sıkıntı olmaz ama mükemmeli bekleme dedi benim sarkan bi yer yada kat yok aslında çatlak çok eğildiğimde poşet gibi dümdüz olsun istiyorum bide ayaga kalkmak zormu cok mu yürümek gerek sezeryan gibi
Aynen bende cok sasirdimSelamlar merhaba neden dikey olucakmış. Merak ettim açıkçası birde niye mükemmeli bekleme dediki