göbekdeliği cıkan kısımı dikey dikiş olarak bende kalacakmış benimde canım sıkıldı inşallah olma öyle dokular tutsun diye gergin yapmıycakmış 42 yaş tan dolayı bende anlamadım yaSelamlar merhaba neden dikey olucakmış. Merak ettim açıkçası birde niye mükemmeli bekleme dediki
Bence sacma bir durum olmuşgöbekdeliği cıkan kısımı dikey dikiş olarak bende kalacakmış benimde canım sıkıldı inşallah olma öyle dokular tutsun diye gergin yapmıycakmış 42 yaş tan dolayı bende anlamadım ya
Bence cok sacma istedigin gibi olmayacaksa ozaman ne diye okadar aciyi sikintiyi cekeceksinki. Hemde goruyorum paramparca karinlar bile dupduzgun oluyor bence ortada bi sacmalik var dr ile tekrar ayrintili gorus bi de baska dr ile gorus canim dikey dikisi asla gizleyemezsin yatay olan ic camasirla kapatilabilirgöbekdeliği cıkan kısımı dikey dikiş olarak bende kalacakmış benimde canım sıkıldı inşallah olma öyle dokular tutsun diye gergin yapmıycakmış 42 yaş tan dolayı bende anlamadım ya
işte sarkma yok göbek deliği üstü sıkı ayaktayken sarkma yok çatlak çok sanırım sıfır gerecek olursa tekrar çatlar ve gerildiğinden doku tutmaz diye ama pazartesi ameliyat olacak bu gün yazdım da ı ıh olmadı belki ameliyat günü çizimde karar değişir ama dikey çizgi bende istemiyorum hakkımda hayırlısı artıkBence cok sacma istedigin gibi olmayacaksa ozaman ne diye okadar aciyi sikintiyi cekeceksinki. Hemde goruyorum paramparca karinlar bile dupduzgun oluyor bence ortada bi sacmalik var dr ile tekrar ayrintili gorus bi de baska dr ile gorus canim dikey dikisi asla gizleyemezsin yatay olan ic camasirla kapatilabilir
Nolur görüşün hem çok deforme değilse böyle birşeye gerek yok benceişte sarkma yok göbek deliği üstü sıkı ayaktayken sarkma yok çatlak çok sanırım sıfır gerecek olursa tekrar çatlar ve gerildiğinden doku tutmaz diye ama pazartesi ameliyat olacak bu gün yazdım da ı ıh olmadı belki ameliyat günü çizimde karar değişir ama dikey çizgi bende istemiyorum hakkımda hayırlısı artık
göbekdeliği cıkan kısımı dikey dikiş olarak bende kalacakmış benimde canım sıkıldı inşallah olma öyle dokular tutsun diye gergin yapmıycakmış 42 yaş tan dolayı bende anlamadım ya
Allah senden razı olsun seni iyiki tanıdım da bu doktorla sayende tanıştımMerhaba.
Bu çok saçma bence yaşla ne alakası var ? Benim annem 15 haziranda karın germe+lipo olacak. Annem 56 yaşında doktorumuz. Mükemmeliyetçi vallahi. Benim 3haftam olacak pazartesi günü. İlk günden itibaren gelişmeleri splendor ile paylaşıyorum. Şimdiden karnım muhteşem ötesi duruyor..(maşallah)ve ben 360 karın germe oldum..
Bence tek doktor ile görüşmeyin. Bir çok fikir edinin.
Yani ne diyimki,ameliyat günüde gelmiş çatmış. Keşke başka doktorlarla da görüşseydiniz fikir alıp öyle karar verseydiniz..dr bana dikey iz olacak dedi sıfır yapmıycakmış dokular tutsun diye keşke tam olsa inşallah sıkıntı olmaz ama mükemmeli bekleme dedi benim sarkan bi yer yada kat yok aslında çatlak çok eğildiğimde poşet gibi dümdüz olsun istiyorum bide ayaga kalkmak zormu cok mu yürümek gerek sezeryan gibi
Allah senden razı olsun seni iyiki tanıdım da bu doktorla sayende tanıştım
Canımsın yaaBana buranın kazandırdığı en güzel şey oldun
Ben kalkamamıştım ameliyattan sonra söylemesi ayıp baya bi tansiyonum düştü istifra ettim hemen geri yatırdılar 2. Gün kalkıp lavaboya annem zorla götürmüştü
Merhaba. 360 karın germe olmuşsunuz . Sonucunuzu görebilirmiyim bende mümkünse,özelden atarmısınız?Merhaba.
Bu çok saçma bence yaşla ne alakası var ? Benim annem 15 haziranda karın germe+lipo olacak. Annem 56 yaşında doktorumuz. Mükemmeliyetçi vallahi. Benim 3haftam olacak pazartesi günü. İlk günden itibaren gelişmeleri splendor ile paylaşıyorum. Şimdiden karnım muhteşem ötesi duruyor..(maşallah)ve ben 360 karın germe oldum..
Merhaba çok geçmiş olsun. Benimde 3 hafta oldu ameliyat olalı. Dikişlerim zik zak halinde ve biraz yukarıda sizin nasıl acaba?Merhaba.
Merhaaba ben ameliyat olmadım ama. Siz nerde oldunuz nekadar yukarda acaba merak ettimMerhaba çok geçmiş olsun. Benimde 3 hafta oldu ameliyat olalı. Dikişlerim zik zak halinde ve biraz yukarıda sizin nasıl acaba?
Merhaba. Sezeryan izinden biraz daha yukarıda benim kesi izim. Izmirde oldum benMerhaaba ben ameliyat olmadım ama. Siz nerde oldunuz nekadar yukarda acaba merak ettim
Merhaba çok geçmiş olsun. Benimde 3 hafta oldu ameliyat olalı. Dikişlerim zik zak halinde ve biraz yukarıda sizin nasıl acaba?
Tabi AtıyımMerhaba. 360 karın germe olmuşsunuz . Sonucunuzu görebilirmiyim bende mümkünse,özelden atarmısınız?
Doktorunuz kim acabaMerhaba. Sezeryan izinden biraz daha yukarıda benim kesi izim. Izmirde oldum ben
Aaa hay allah cok uzuldum neden oyle olduki?sezaryen yerinden neden yapmadi da ustten yapti görebilirmiyim ozelde foto atarmisin lutfen. Bende bayram sonu ameliyatim oructaydi da erteledim bayramaMerhaba. Sezeryan izinden biraz daha yukarıda benim kesi izim. Izmirde oldum ben