Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kimseyi korkutmak istemem benim zaten aşırı hassas bir cildim var yaralarım geç iyileşir normalde de bekliyordum böyle birşeyi , bir de çok gezindim ilk haftadan itibaren kendimi sakınıp yatmadım mecburiyetten biraz da 2 çocuk var malum
Aaaayyy bende bundan korkuyorum benimde tenim asiri hassastir ve yaralarim cok zor iyilesir. Kulagimi deldireli 2 aya yaklasti sol taraf daha tam iylesmedi hala agriyor ve sivi geliyor.

Bende sigara içiyorum ve bundan korkuyorum :KK43:
2sene önce sezeryan oldum. Ve dikişim kapanmadı kanadı falan :KK43: yine aynı şeyden korkuyorum açıkçası :KK43: Doktorla görüşeyim karar verirsem hemen bırakıcam inşallah :KK43:

Rifosin ve bactroban günde 3 kez dedi doktorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz
İnşallah canım. İyileşir muhakkak,belki izli iyileşir geç iyileşir ama iyileşir.. Dikkat muhakkak,pansumanlarını aksatma. Doktorun da kontrollerde gerekli önerileri yapar zaten :nazar:

Slm canim ben yeni katildim bu forma bende buran evvel olmak istiyorum.163boyunda 63kiloyum 28yasindayim Aksarayda yasiyorum burda estetik yapan yok buyuzden ankarada devlette olmayı planliyorum. Su an nasilsin neler hissediyorsun hala agrin varmi
selamm
yeni okudum geç oldu bilmiyorum yaptırdın mı,

ben iyiyim,artık 3 ay oldu,memnunum,bikaç kg aldım,o zaman kötü oluyor,vermem lazım,ben ağrıyı çok çekmedim zaten,ilk günler kas ağrısı gibiydi,sonra da dikkat ettim,acı da olmadı ki acı eşiğim düşüktür. izler silikleşince daha güzel olucak inşallah :)

En zor ve geç iyileşen kısım orasıymış ama senin baya oldu neden kapanmadı sigara mı kullanıyorsun tatlım.ben 25 günü tamamladım kesi izim nerdeyse iyileşti ama göbek deliğimde sıkıntı var dikişleri daha alınmadı ve sarı su akıyor.banyo sonrası fönle kurut dedi yapıyorum genede geçmedi ilaçda vermiyor anlamadım.bu hafta dikişleri alacak nasıl olacaksa.seninkinde nasıl bi sorun var.

S
Bende sigara içiyorum ve bundan korkuyorum :KK43:
2sene önce sezeryan oldum. Ve dikişim kapanmadı kanadı falan :KK43: yine aynı şeyden korkuyorum açıkçası :KK43: Doktorla görüşeyim karar verirsem hemen bırakıcam inşallah :KK43:
sigara içiyorsan en az 3 hafta önce bırakman gerek ve sonrasında da içmemen Laz'ım iyileşene kadar. Çok büyük sorunlar çıkarıyor sigara.ikisinden birinden vazgeçmelisin yoksa zor bi süreç seni bekler

Hoş geldin. Hangi operasyonu geçirmiştin ve zorluğu ne oldu anlatır mısın rica etsem :KK48:
Hoş buldum:KK54:
Karın germe ve lipo. Bende zorluk olmadı. Ameliyat başarılı oldu. 5 gün hastanede kaldım. Ameliyat sonrası ağrı olmadı. Eve gelince yatma ve kalkma sırasında dikkat ettim. Eğilirken ve kalkarken yarayı hissediyorsun haliyle biraz dikkat edince sıkıntı olmuyor. Bu arada eve gelince günlük işlerimi hep kendim yaptım. Başta biraz zor olsa da her gün 1 saat yürüdüm. Duş alma hariç korseyi hiç çıkarmadan 2 ay giydim. (Benim 2 korse vardı.)
Ameliyat oldum ve çook memnunum. Öncesi insan arasına girmezdim koca karın ve bacaklar utanırdım. Şimdi inceldim 44 bedenden 38 bedene indim 2 yıl içinde.
Mutluyum. Kıyafet alırken 38 beden almak çok güzelll...:KK54:

Karın germe ve lipo. Bende zorluk olmadı. Ameliyat başarılı oldu. 5 gün hastanede kaldım. Ameliyat sonrası ağrı olmadı. Eve gelince yatma ve kalkma sırasında dikkat ettim. Eğilirken ve kalkarken yarayı hissediyorsun haliyle biraz dikkat edince sıkıntı olmuyor. Bu arada eve gelince günlük işlerimi hep kendim yaptım. Başta biraz zor olsa da her gün 1 saat yürüdüm. Duş alma hariç korseyi hiç çıkarmadan 2 ay giydim. (Benim 2 korse vardı.)
Ameliyat oldum ve çook memnunum. Öncesi insan arasına girmezdim koca karın ve bacaklar utanırdım. Şimdi inceldim 44 bedenden 38 bedene indim 2 yıl içinde.
Çok sevindim senin adına. Böyle mutlu kadınlar görmek Harika :KK76::21:

Ne mutlu ne güzel :dua::anneadayı:
Teşekkürler sürecinizi paylaştığınız :nazar:

Siz Ahmet beye olmuşsunuz ameliyatınızı
Ben bugun görüşmeye gidicem Eray beye
Ama Ahmet beyin isminide çok duydum bu site acaba resiminiz varsa bana atarmısın özelden :olamaz:
Çok memnun olurum:nazar:

17. Günüm göbeğim istediğim gibi görünmüyor henüz dikiş hattımda bir sıkıntı var maalesef göbek deliğimde de :KK43: cumartesi Dr görecek. Genital bölge çekilmesine gelince arzum77 güzel anlatmış ama mesela ben kendi isteğimle çekilsin istemiştim çünkü sarkan göbeğim ve iki sezeryan kesisi aşağı itiyordu o bölgeyi neredeyse ikinci bir göbek gibi geliyordu bana çok rahatsızdım şimdi çok memnunum göbekle aynı hizada dümdüz ve gergin umarım şişler indiğinde değişmez.
Canım ya mesajı yeni okudum neden öyle olmuş, sigara içiyor musun? Sonradan mı oldu? Çünkü 17 gün bayağı uzun bir süre iyileşme açısından...:110: Doktorun ne diyor bu duruma? :eek:
Tekrar geçmiş olsun canım :nazar:

selamm
yeni okudum geç oldu bilmiyorum yaptırdın mı,

ben iyiyim,artık 3 ay oldu,memnunum,bikaç kg aldım,o zaman kötü oluyor,vermem lazım,ben ağrıyı çok çekmedim zaten,ilk günler kas ağrısı gibiydi,sonra da dikkat ettim,acı da olmadı ki acı eşiğim düşüktür. izler silikleşince daha güzel olucak inşallah :)
Canim bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim. Bende ramazanda olacaktim aksilik oldu bayram sonu olacam. Kilo alinca bicimsiz mi aliniyorki? Lutfen foto yollarmisin suaralar icimi acayip bir endise sardi. Bazilarinin karin dikisi cok yukarda olmasi beni endiselendirdi

Memnun olmana cok sevindim nolur bana oncesi sinrasi resmini atarmisin. Lipo basenlerede mi oldu bende bayram sonu olacam karin germe ic dis basen diz kapagi etrafi ve yanlar lipo olacak. Bi de goguse yag enjekte edilecek (ama enjekteden tam emin degilim heran iptal ettirebilirim) nolur sob halini gorrbilirmiyim.cok endiseliyim bazi dikisler yukardan olmasi beni endiselendirdi

X