Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

göbekdeliği cıkan kısımı dikey dikiş olarak bende kalacakmış benimde canım sıkıldı inşallah olma öyle dokular tutsun diye gergin yapmıycakmış 42 yaş tan dolayı bende anlamadım ya
Bence sacma bir durum olmuş :KK43: yaşla ne ilgisi olabilirki :KK43:
Üstelik çok sarkma da yok diyorsunuz.
Bana doktor eğer karnın istediğim gibi aşağı inmezse en alttan dikey bir kesi yaparım dedi. Ama sezeryan dikişimin altından. Doktorunuz kim çok merak ettim başka doktorla görüştünüzmü?

göbekdeliği cıkan kısımı dikey dikiş olarak bende kalacakmış benimde canım sıkıldı inşallah olma öyle dokular tutsun diye gergin yapmıycakmış 42 yaş tan dolayı bende anlamadım ya
Bence cok sacma istedigin gibi olmayacaksa ozaman ne diye okadar aciyi sikintiyi cekeceksinki. Hemde goruyorum paramparca karinlar bile dupduzgun oluyor bence ortada bi sacmalik var dr ile tekrar ayrintili gorus bi de baska dr ile gorus canim dikey dikisi asla gizleyemezsin yatay olan ic camasirla kapatilabilir

Bence cok sacma istedigin gibi olmayacaksa ozaman ne diye okadar aciyi sikintiyi cekeceksinki. Hemde goruyorum paramparca karinlar bile dupduzgun oluyor bence ortada bi sacmalik var dr ile tekrar ayrintili gorus bi de baska dr ile gorus canim dikey dikisi asla gizleyemezsin yatay olan ic camasirla kapatilabilir
işte sarkma yok göbek deliği üstü sıkı ayaktayken sarkma yok çatlak çok sanırım sıfır gerecek olursa tekrar çatlar ve gerildiğinden doku tutmaz diye ama pazartesi ameliyat olacak bu gün yazdım da ı ıh olmadı belki ameliyat günü çizimde karar değişir ama dikey çizgi bende istemiyorum hakkımda hayırlısı artık

işte sarkma yok göbek deliği üstü sıkı ayaktayken sarkma yok çatlak çok sanırım sıfır gerecek olursa tekrar çatlar ve gerildiğinden doku tutmaz diye ama pazartesi ameliyat olacak bu gün yazdım da ı ıh olmadı belki ameliyat günü çizimde karar değişir ama dikey çizgi bende istemiyorum hakkımda hayırlısı artık
Nolur görüşün hem çok deforme değilse böyle birşeye gerek yok bence :KK43: hem ameliyat gününüz gelmiş. Keşke başka doktora da sorsaydınız :KK43: umarım olmaz dikey hayırlısı olsun.

Merhaba.
Bu çok saçma bence yaşla ne alakası var ? Benim annem 15 haziranda karın germe+lipo olacak. Annem 56 yaşında doktorumuz. Mükemmeliyetçi vallahi. Benim 3haftam olacak pazartesi günü. İlk günden itibaren gelişmeleri splendor ile paylaşıyorum. Şimdiden karnım muhteşem ötesi duruyor..(maşallah):nazar: ve ben 360 karın germe oldum..:bicak:
Bence tek doktor ile görüşmeyin. Bir çok fikir edinin.

Merhaba.
Bu çok saçma bence yaşla ne alakası var ? Benim annem 15 haziranda karın germe+lipo olacak. Annem 56 yaşında doktorumuz. Mükemmeliyetçi vallahi. Benim 3haftam olacak pazartesi günü. İlk günden itibaren gelişmeleri splendor ile paylaşıyorum. Şimdiden karnım muhteşem ötesi duruyor..(maşallah):nazar: ve ben 360 karın germe oldum..:bicak:
Allah senden razı olsun seni iyiki tanıdım da bu doktorla sayende tanıştım :KK200::nazar:

dr bana dikey iz olacak dedi sıfır yapmıycakmış dokular tutsun diye keşke tam olsa inşallah sıkıntı olmaz ama mükemmeli bekleme dedi benim sarkan bi yer yada kat yok aslında çatlak çok eğildiğimde poşet gibi dümdüz olsun istiyorum bide ayaga kalkmak zormu cok mu yürümek gerek sezeryan gibi
Yani ne diyimki,ameliyat günüde gelmiş çatmış. Keşke başka doktorlarla da görüşseydiniz fikir alıp öyle karar verseydiniz..
Benimde çok fazlalığım yoktu,buna rağmen dikey izsiz oldu. İlk mini karın germeye karar vermiştik zaten,çok fazlalık olmadığı için. Ama göbek fıtığının onarılması gerekti ve bu mini germe ile olmazdı... İstediğimde fit gergin bir vücuttu. Bu yüzden tam germeye döndük,çünkü iç kasların onarılması dikilmesi gerekiyordu...
Ameliyattan sonra çok yatmak iyi değil evet. Hastahanedede ilk kalkıştan sonra bol bol yürümeniz istenecek.
Sezeryanı bilmiyorum,normal doğumdu benimkiler..

Sezeryanla çok farketmiyor. Bence aynı şey.
Sezeryanda da 2 3 saat sonra ayağa kaldırıp ilk idrarı yapmamızı bekliyorlar. Ve koridorda devamlı yürütüyorlar.

Merhaba.
Merhaba. 360 karın germe olmuşsunuz . Sonucunuzu görebilirmiyim bende mümkünse,özelden atarmısınız?

Merhaba.
Merhaba çok geçmiş olsun. Benimde 3 hafta oldu ameliyat olalı. Dikişlerim zik zak halinde ve biraz yukarıda sizin nasıl acaba?

X