- 10 Temmuz 2010
- 653
- 774
Çok sevindim senin adınaKizlaaaaaar müjdeeee
Bugun anneme gittim agladim zirladim annemde madem cok istiyon tamam dedi ama elimde nakit param yok suan bilezik almisti bana daha once onu sat yaptir ben sana sonra yine alirim dedi. Yaz sonuna kadar beklersen parasini veririm dedi ama ben oladar beklemek istemiyorum
Aynen mutluluktan havalara ucacamÇok sevindim senin adına
Coooook sagol canim insallah sorunsuz sikintisiz olurum bendeÇok sevindim senin adına
Hadi hayırlısıCoooook sagol canim insallah sorunsuz sikintisiz olurum bende
Aaaaaaaaayyyyy insallah heoimiz icin hayirlisi olsunCoooook sagol canim insallah sorunsuz sikintisiz olurum bende
Çok geçmiş olsun17. Günüm göbeğim istediğim gibi görünmüyor henüz dikiş hattımda bir sıkıntı var maalesef göbek deliğimde decumartesi Dr görecek. Genital bölge çekilmesine gelince arzum77 güzel anlatmış ama mesela ben kendi isteğimle çekilsin istemiştim çünkü sarkan göbeğim ve iki sezeryan kesisi aşağı itiyordu o bölgeyi neredeyse ikinci bir göbek gibi geliyordu bana çok rahatsızdım şimdi çok memnunum göbekle aynı hizada dümdüz ve gergin umarım şişler indiğinde değişmez.
Geçmiş olsun canım,kesi izinde akıntımı var?17. Günüm göbeğim istediğim gibi görünmüyor henüz dikiş hattımda bir sıkıntı var maalesef göbek deliğimde decumartesi Dr görecek. Genital bölge çekilmesine gelince arzum77 güzel anlatmış ama mesela ben kendi isteğimle çekilsin istemiştim çünkü sarkan göbeğim ve iki sezeryan kesisi aşağı itiyordu o bölgeyi neredeyse ikinci bir göbek gibi geliyordu bana çok rahatsızdım şimdi çok memnunum göbekle aynı hizada dümdüz ve gergin umarım şişler indiğinde değişmez.
Çok geçmiş olsunSıkıntı derken nasıl sıkıntı acaba merak ettim
Geçmiş olsun canım,kesi izinde akıntımı var?[/QUOTE
Offf neden böyle olmuş
İnşallah bir sıkıntı olmadan hemen iyileşirsinizRifosin ve bactroban günde 3 kez dedi doktorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Mikrop kapmış olabilir 17 günde 2 kez duş aldım ilk duşta göbek deliğim oldu diye korkudan geciktirdim ikinciyi Dr cumartesi görecek inşallah iyileşir bunun dışında pek sıkıntım yok aslında acı ağrı akıntı da yokOfff neden böyle olmuşdoktorunuzla konuştunuz mu çok üzüldüm gerçekten
En kısa Zaman da iyileşir umarımMikrop kapmış olabilir 17 günde 2 kez duş aldım ilk duşta göbek deliğim oldu diye korkudan geciktirdim ikinciyi Dr cumartesi görecek inşallah iyileşir bunun dışında pek sıkıntım yok aslında acı ağrı akıntı da yok
Sağol inşallahEn kısa Zaman da iyileşir umarım
Canim benim acil sifalar diliyorum. Ayrica sari kantaron yagini tavsiye ederim. Plastik cerrahlarda bircok iz yara icin bu yagi oneriyor. Hem mikrop icin hemde yaralarin cabuk iyilesir. Cok uzuldum gercekten. Insallah cabukca iyilesirsin.Mikrop kapmış olabilir 17 günde 2 kez duş aldım ilk duşta göbek deliğim oldu diye korkudan geciktirdim ikinciyi Dr cumartesi görecek inşallah iyileşir bunun dışında pek sıkıntım yok aslında acı ağrı akıntı da yok
Ne güzel aslında dediğinize göre zorlu geçmemiş ameliyatınızKimseyi korkutmak istemem benim zaten aşırı hassas bir cildim var yaralarım geç iyileşir normalde de bekliyordum böyle birşeyi , bir de çok gezindim ilk haftadan itibaren kendimi sakınıp yatmadım mecburiyetten biraz da 2 çocuk var malum