- 10 Temmuz 2010
- 653
- 774
Hayırlısı olsunÇok tşk ederim...kafamda ozan bitik ve Orhan erbaş var ikisi ile görüştüm zaten...sanırım ikisinden birine kesin olacagım.haftaya ozan beyin cevaplarına göre netleşecek.birde orhan bey göbek fıtıgı için genel cerrah sokalım dedi.ben yaparım ama genel cerrahın işi o daha iyi yapar dedi?o konuda da kafam net degil.
Tşk ederim darısı isteyen herkese olsunHayırlısı olsun
AMİİNNTşk ederim darısı isteyen herkese olsun
Benimde kocaman bir göbek fıtığım vardı :)) Hamileliklerimden kalan...Çok tşk ederim...kafamda ozan bitik ve Orhan erbaş var ikisi ile görüştüm zaten...sanırım ikisinden birine kesin olacagım.haftaya ozan beyin cevaplarına göre netleşecek.birde orhan bey göbek fıtıgı için genel cerrah sokalım dedi.ben yaparım ama genel cerrahın işi o daha iyi yapar dedi?o konuda da kafam net degil.
Rica ederim.. Tabi her doktorun teknigide farklı. Kimi sanki riske atmak istemiyor,yukarıdan tutuyor kesiyi. Kimi elinden geleni yapıyor sanki..
Kesinlikle haklısınızRica ederim.. Tabi her doktorun teknigide farklı. Kimi sanki riske atmak istemiyor,yukarıdan tutuyor kesiyi. Kimi elinden geleni yapıyor sanki..
Doktor sonuçlarını görmek iyi oluyor. Ben doktorumun sonucunu görünce içim çok rahatlamıştı mesela. Ama aynı doktordan çıkan farklı sonuçlarda var tabi :))
Biraz karışık aslında :)) Şans...
Bu şans konusu umarım bu ameliyatta bana uğrar lütfeennRica ederim.. Tabi her doktorun teknigide farklı. Kimi sanki riske atmak istemiyor,yukarıdan tutuyor kesiyi. Kimi elinden geleni yapıyor sanki..
Doktor sonuçlarını görmek iyi oluyor. Ben doktorumun sonucunu görünce içim çok rahatlamıştı mesela. Ama aynı doktordan çıkan farklı sonuçlarda var tabi :))
Biraz karışık aslında :)) Şans...
Evet,genital bölgeninde aşırı yukarı çıkma durumu olmaz sonuçta . Bir yeri yaparken diğer bölgeyi alakasız bir şekle getirmenin estetik dalda yeri olmaz sanırım :))Daha Çarşamba günü oldum ameliyatı, sezeryan izi hizasında ve iççamaşıra değen birşey Yok. 42 yaşındayım ve tabiki sezeryan dikişi üstünde olduğu gibi altında da sarkıyor deri. Yani gerilmesi daha iyi çünkü üstte dipdiri bir karın altta alakasız bir görüntü. Ben de çok doktor ile görüştüm ve böyle bir şey hiç duymadım.
Valla benim gibi karında çok fazlalık olmadığı halde izin çamaşır içinde kalması süper bir sonuç benceKesinlikle haklısınız
Herkesin kesisi farklı
Allahtan burdaki arkadaşlar sizde dahil fotoğraflarına bakmamıza izin veriyor da bizde fikir sahibi oluyoruz. Bu çok önemli çünkü
Altın değerinde bana göre
Bende kesi yerlerin neden hep farklı yerlerden olduğunu merak ediyordum
İnşallah çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinValla benim gibi karında çok fazlalık olmadığı halde izin çamaşır içinde kalması süper bir sonuç benceDikey bir izi olmadan hemde...
Şans seninle olsun,inşallah sende çok güzel sonuçlar alırsın
Tamamen katılıyorum size o bölgenin biraz yukarı çıkıp diri durması daha da güzel oluyor bence deEvet,genital bölgeninde aşırı yukarı çıkma durumu olmaz sonuçta . Bir yeri yaparken diğer bölgeyi alakasız bir şekle getirmenin estetik dalda yeri olmaz sanırım :))
O bölgeninde biraz gerilip daha diri durması ayrıca güzel olurBende çok memnun kaldım . Umarım herkes memnun kalır
Geçmiş olsun sizede
İnşallah çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Rain_35 arkadaşımın da kesisini gördüm
Oda muhteşem sonuç olmuş
Bu perşembe aynı doktordan randevu aldım. İnşallah hayırlısı olur benim içinde...
Fotoğrafını görmeme izin veren herkese teşekkür ederim.
Umarım bende güzel sonuçlu fotoğraflarımı sizinle paylaşabilirim
İnşallah CanımmHerşeyin en güzeli seninle olsun Can'ım arkadaşım
İnşallah sizde hemen olabilirsiniz ameliyatınızıBana doktorum sezaryan izinin oldugu yerden olacak dedi
Nur canim su an sen ne durumdasin dikislerin nasil son durumunun fotosunu yollarmisin kac gun oldu sana tam olarakCanım (bence tabii) öyle bir şey yok. Akşam resim gönderdim ya
insallah allah razi olsun.İnşallah sizde hemen olabilirsiniz ameliyatınızı
Kizlaaaaaar müjdeeee
Bugun anneme gittim agladim zirladim annemde madem cok istiyon tamam dedi ama elimde nakit param yok suan bilezik almisti bana daha once onu sat yaptir ben sana sonra yine alirim dedi. Yaz sonuna kadar beklersen parasini veririm dedi ama ben oladar beklemek istemiyorum