Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Insallah canim allah razi olsun hepinizde dualariniza muhtacim. Simdi veni anlamissinizdir umarim .ben iate buyizden hemen toparlanabilirmiyim esime yemek yapabilirmiyim diyordum. Malum evinde bos beles sıgınıyorum yemegini bari yapiyim diye
Ben anlamadım resmî olarak mı boşandınız? Eşiniz hangi sebeple boşanmak istedi ? hayatınızı ona adayıp yemeğini temizliğini donunu yıkarken geçen zaman da bide Doğum veya doğumlar yüzünden bozulan fiziğiniz yüzünden mi? Eğer sebep sadece buysa dönmesin zaten hayır çıkmaz ondan. Ayrıca evinde boş beleş derken ev ona aitse yarısı sizin zaten bu işin nafakası osu busu var resmî olarak boşanmadıysanız haklarınızı bilin ezdirmeyin kendinizi ailenize de açın durumu belki onlar araya girerse durumunuz düzelebilir annenizde ameliyat ücretini öder zannımca.

Insallah oyle olur canim allah razi olsun. Insallah size guzel haberler veririm

Hiç bir ameliyatımı başkası beni beğenir yada eşime iyi gözükürüm diye olmadım kendin için iste bu ameliyatı ama boşandığım eşim beni beğenir belki düzeliriz diye değil ,ya boşversene seni kilo aldın diye beğenmeyen yarın hasta olsan yataklara düşsen allah korusun demek bir tas su vermeyecek salla boşver eski adı üstünde orda kalsın.Hayırlısı olsun hakkında üzülme

Ortada iki cocuk olunca silip atamiyor insan iste

Canim resmi olarak bosandik bosanirken de birsuru kagit imazalatti butun mal varligindan feragat etmek icin
Zaten evvela kendim icn istiyorum yeniden kendim olabilmek icin. Onun icin iatememin bir sebebi de şu ki neyi kaynettigini anlasin diye

Zaten bunxa sey yapmama ragmen yine de olmuyorsa. Bende artik pes eder ve kime niyet kime kismet derim

Arkadaşlar 7 tane estetik doktor gezdim artık karar verip ameliyatı olmak istiyorum yoruldumSize sey sorcam doktorun bir tanesi tam karın germede ameliyat izini yukardan yapıyormuş çünkü klitoris(vajına içindeki kısım)yukarı çıkıyor diyor...ya kafam karıştı böyle birşey duydunuz mu?birde smart lipo triplex klasık lipo dan daha iyi dedi tam karın germe ile birlikte sizce fikri olan var mı?@arzum77@nur1971

T Tili Hanım çok güzel birşeye değindiniz bende araştırma aşamasındayım dediğiniz gibi bazı kesi izleri çok yukarıdan bazıları da sezeryan izinin başladığı yerden takipteyim
Ama bu klitoris meselesini duymamıştım.

Kafamı karıştırdı doktorlar bu vajina yukarı cıkar iç çamaşırınıza deger rahatsız olursun o yüzden kesiyi yukarda tutuyorum dedi cok şaşırdım tecrübeli arkadaşlar cevaplasa keşke

Kafamı karıştırdı doktorlar bu vajina yukarı cıkar iç çamaşırınıza deger rahatsız olursun o yüzden kesiyi yukarda tutuyorum dedi cok şaşırdım tecrübeli arkadaşlar cevaplasa keşke
Allah allah inşallah cevap gelir bende çok merak ettim şimdi

Canım (bence tabii) öyle bir şey yok. Akşam resim gönderdim ya

Çok deri fazlalığınız yoksa eğer,şimdiki göbek deliği altında yani.. eğer kesi izi çok aşşagıdan yapılmaya çalışılırsa,eski göbek deliğinize kadar olan fazlalık alındığında ve üst kesi yeri ile çok alttan açılmış kesi yeri ile birleştirilmeye çalışılırsa tabiki hem üstten çok gerilecek evet ama alttanda genital bölge gerginlikten yukarı çıkacak !!!
Bu olabilecek şey doğru,mantıkende kendi vücuduna bakarak düşün,şöyle karın derini ve alttan deriyi çek bir kontrol et ne demek istediğimi anlarsın
Benimde çok fazla deri fazlalığı yoktu. Ameliyat öncesi çizimde doktorum oldukça aşşagıdan işaretledi kesi yerini,gördüm. Anlattı uzun uzun,bak yuları bölgeyi çekeceğim gerilecek ama alttaki bölgede muhakkak yuları çekilecek. Orda onu tutan birşey yok sonuçta. Tüylü bölge eskiye göre biraz yukarı çıkabilir dedi. Zaten lazer epilasyon yaptıracağım için sorun olmaz dedim.
Ameliyat sonrası hem üstten hem alttan gerginlik vardı doğru. Kesi yeri çizime göre yukarıda duruyordu gerginlikten. Ama zamanla gerginlik azalınca kesi yeride aşşagı indi,genital bölgede rahatladı. Şu an gayet normal kesim bikini ve çamaşır giyindigimde kesi izim çamaşır içinde kalıyor. Ama deri rahatlamasaydı düzelmeyebilirdi tabi.
Bunları doktora bırakman gerek,onlar neyin ne olacağını anlıyor aslında. Bu yüzden hastayı uyarıyor,bilinçlendiriyor.
Hiçbir zaman başka bir hastanın sonucuna bakarak,ama onun izi aşşagıda,benimkide aşşagıda olur diye düşünme. Onun birde öncesinin durumu var unutma. Sen başkasın,başkası başka
Lipo ya gelince,sana iyi gelecek ne ise doktorun onu tavsiye eder zaten. Yine bunuda başkası Bundan memnun kalmış,bende memnun kalırım... Başkası memnun kalmamış,bende kalmam diye düşünme. Bunuda doktoruna bırak
Herşeyi net konuş,olabilecek komplikasyonları konuş.. Kafanı doktorla netleştir canım.

arzum77 Hanım harikasınız soluksuz okudum.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Çok tşk ederim...kafamda ozan bitik ve Orhan erbaş var ikisi ile görüştüm zaten...sanırım ikisinden birine kesin olacagım.haftaya ozan beyin cevaplarına göre netleşecek.birde orhan bey göbek fıtıgı için genel cerrah sokalım dedi.ben yaparım ama genel cerrahın işi o daha iyi yapar dedi?o konuda da kafam net degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…