Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Zaten sadece karin germe bile 4000
annemin veririm dedigi 2000tl hic biseye yetmiyoki zaten
Eşin sadece vücudun için geri dönmez.bence sen eşini kazanmak için daha farklı şeyler dene.annene ve eşine bağlı kalma çalışmayı düşün.çalışmak her kadına iyi gelir.hem paranı biriktirirsin öz güvenin gelir ve önce kendini mutlu etmeyi başarmalısın.nacizane fikrim

Zaten sadece karin germe bile 4000
annemin veririm dedigi 2000tl hic biseye yetmiyoki zaten
Bulabileceğin başka yol yokmu :KK43:
Vallahi bende yüzüğümü satıcam üzerini de annemin kartından çekicem yada kredi çekicem ama tabi eşimin desteğiyle :KK43:
Bende hemen yarın olsun istiyorum ama olmuyor
3 daha bekle dedi eşim
Annenle aran yumuşamazmı hiç :KK43:
Biraz beklesen sende

Eşin sadece vücudun için geri dönmez.bence sen eşini kazanmak için daha farklı şeyler dene.annene ve eşine bağlı kalma çalışmayı düşün.çalışmak her kadına iyi gelir.hem paranı biriktirirsin öz güvenin gelir ve önce kendini mutlu etmeyi başarmalısın.nacizane fikrim
Zaten anneme calisacagim ozaman sana geri oderim dedim. zaten Mecburen calismak zorundayim bana kim bakacak adam bugun evden git dese kalirim ortada e o da nezamana kadar eski karisini evde tutcak

Bulabileceğin başka yol yokmu :KK43:
Vallahi bende yüzüğümü satıcam üzerini de annemin kartından çekicem yada kredi çekicem ama tabi eşimin desteğiyle :KK43:
Bende hemen yarın olsun istiyorum ama olmuyor
3 daha bekle dedi eşim
Annenle aran yumuşamazmı hiç :KK43:
Biraz beklesen sende
Bu saatten sonra yumusasa ne olur butun hevesim umutlarim kirildiktan sonra

Bende dikatini ilgisini cekmek icin bunlari yaparsam kiskanir sahiplenir diye

Annem habire senin kocan yokmu o ne işe yariyo diyo tabi durumu bilmedigi icin. E hangi erkek bosadigi eski karisina estetik yaptirir
Özür dilerim amacım hayatını yargılamak değil.kocanla boşandın annenler bilmiyor adam hiddet süresinin bitmesini bekliyor ki gitsin.annenlerün haberi yok çalışmıyorsun birde estetik düşünüyorsun.kocan Eti'n budun için mi dönecek sana.düşünmen gereken önceliklerin başka şeyler olmalı estetiği sonrA da yaptırırsın.hayatını bi düzene sok canım.kocanla barışırsan ilerde oda sana destek olur belki ne malum.

Özür dilerim amacım hayatını yargılamak değil.kocanla boşandın annenler bilmiyor adam hiddet süresinin bitmesini bekliyor ki gitsin.annenlerün haberi yok çalışmıyorsun birde estetik düşünüyorsun.kocan Eti'n budun için mi dönecek sana.düşünmen gereken önceliklerin başka şeyler olmalı estetiği sonrA da yaptırırsın.hayatını bi düzene sok canım.kocanla barışırsan ilerde oda sana destek olur belki ne malum.
Estetigi sirf esim icin istiyordum tam istedigi gibi olursam benden vazgecmez diye

Evleri ayirmadan yaparsam geri barisma ihtimalimiz cok artardi ama evi ayirinca yapmanin hicbirnanlami yok hemde suclanirim sen artik kimlere vegendirecen kendini diye

Bence eşin senin her haline saygı duymalı.. kusurlarınla kusursuzmuş gibi sevebilmeli bu benim kendi düşüncem yanlış anlama.. ama herkesten önce kendini mutlu etmeyi başarırsan, her zaman kazanırsın...
Beni evlenince anlayacaksin canim senin gibiyken bende kocaman kocaman laflar ederdim. Ama insan evliyse hele bi de seviyorsa asla kopmak istemez bittigini kabul edemez. Ve benim esim asiri kilo takintilidir bebekte bile sevmez. Biz hep kilodan dolayi kavga ederdik

Beni evlenince anlayacaksin canim senin gibiyken bende kocaman kocaman laflar ederdim. Ama insan evliyse hele bi de seviyorsa asla kopmak istemez bittigini kabul edemez. Ve benim esim asiri kilo takintilidir bebekte bile sevmez. Biz hep kilodan dolayi kavga ederdik

Doğrdur tabi bilemem.. Umarım nasip olurda evlenirsem eşim önce benim herşeyime saygı duysun kiloma kaşıma gözüme .. çünkü bu çok onur kırıcı olur benim icin

Doğrdur tabi bilemem.. Umarım nasip olurda evlenirsem eşim önce benim herşeyime saygı duysun kiloma kaşıma gözüme .. çünkü bu çok onur kırıcı olur benim icin
Elbette benim icinde cok kirici birsey. Kendimi nekadar degersiz hissettiriyor vana ama kopamiyorum da. Bin krz dedim 50kiloykende ben benim 100kiloykende ben benim diye. Ama esim israrla ben kilo sevmiyorum diyor. Kensine cok bakar dikkat eder kiyafetlerine falan asiri onem verir. Kilolu bebek bile gorse sinirlenir. Kiloluya hicbirsey yakistiramaz

Insallah canim allah razi olsun hepinizde dualariniza muhtacim. Simdi veni anlamissinizdir umarim .ben iate buyizden hemen toparlanabilirmiyim esime yemek yapabilirmiyim diyordum. Malum evinde bos beles sıgınıyorum yemegini bari yapiyim diye

Ben şimdi şimdi anladım seni..
Gerçekten çok üzüldüm keşke böyle düşünmene sebep olmasaydı yaşadıkların!
Her şeyin her zaman hayırlısını dilerim kendim ve herkes için belkide hayırlısı böyledir içini ferahlat biraz.. Rabbim bir kapıyı kapatır bin kapıyı açar Ramazan mübarek gün.. üzülme olur mu..

Ben şimdi şimdi anladım seni..
Gerçekten çok üzüldüm keşke böyle düşünmene sebep olmasaydı yaşadıkların!
Her şeyin her zaman hayırlısını dilerim kendim ve herkes için belkide hayırlısı böyledir içini ferahlat biraz.. Rabbim bir kapıyı kapatır bin kapıyı açar Ramazan mübarek gün.. üzülme olur mu..
Insallah oyle olur canim allah razi olsun. Insallah size guzel haberler veririm

X