ah be güzelim ne yaptın sen sigara çok önemli bu ameliyatta hele ki senin gibi büyük bi operasyon geçiren biri nasıl sağlığını riske atar.içme şu sigarayı.ameliyat olmak istediğim için sigarayı bıraktım inat ettim.hangisini daha çok istiyorum hangisi benim için daha önemli dedim.tabiki ameliyat ve sağlığım.hala daha da içmiyorum.iyileşme süreci için çok önemli allah korusun daha kötüye bile gidebilir.ben kaç tane doktora gittim sigara içersen asla almam bu ameliyata dediler seni nasıl aldılar böylesi büyük bi operasyona.Günde 5 tane izin verdi... ama 5 te kalmıyor tabiii
ah be güzelim ne yaptın sen sigara çok önemli bu ameliyatta hele ki senin gibi büyük bi operasyon geçiren biri nasıl sağlığını riske atar.içme şu sigarayı.ameliyat olmak istediğim için sigarayı bıraktım inat ettim.hangisini daha çok istiyorum hangisi benim için daha önemli dedim.tabiki ameliyat ve sağlığım.hala daha da içmiyorum.iyileşme süreci için çok önemli allah korusun daha kötüye bile gidebilir.ben kaç tane doktora gittim sigara içersen asla almam bu ameliyata dediler seni nasıl aldılar böylesi büyük bi operasyona.
canim gece cok agrin vardi simdi nasilsin. Insallah sigaraya bi daha elini surmezsin. Bende gecen hafta 3 4 tane icmistim ama stresten kullanici degilim bi sikinti olmaz demi. Bol bol yesil cay ic vucudundaki toksinleri atarsin. Insallah bayrama biseyin kalmazÖyle tabi.. icmeme kararı aldım bugün itibari ile çünkü iyileime sürecim uzamaua başladı ve korkuyorum da mikrop falan kaparım diye nasıl olucak bilmiyorum ya
Yok canim ne alinmasi. Hosuma gitti guldum bileAy bende alındınız sandım
Hayırlı ramazanlar herkese
Daha iyiyim Allah a şükür yanma geçti..canim gece cok agrin vardi simdi nasilsin. Insallah sigaraya bi daha elini surmezsin. Bende gecen hafta 3 4 tane icmistim ama stresten kullanici degilim bi sikinti olmaz demi. Bol bol yesil cay ic vucudundaki toksinleri atarsin. Insallah bayrama biseyin kalmaz
Aman iyi olmana sevindim. Ibsallah bu cektigin son aci olurDaha iyiyim Allah a şükür yanma geçti..düşündüğün için teşekkür ederim inşallah sürmem ya. Yok bişey olmaz 3 taneden
Biz askinda esimle ayrildik ama simdilik ayni evde kaliyoruz. Evliligimi duzeltmem esimin bana donmesi beni farketmesi icin bu venim tek sansimdi. Ama ailem dahil hickimse durumumuzu bilmiyor ve tabi bende anlatamiyorum. Annem acelen ne toparlanirsin falan filan diyor isin ic yuzunu bilmedigi icin. Nolur bana dua edin yalvariyorum
Çok üzüldüm ya hepsine ayrı ayrı üzüldümBiz askinda esimle ayrildik ama simdilik ayni evde kaliyoruz. Evliligimi duzeltmem esimin bana donmesi beni farketmesi icin bu venim tek sansimdi. Ama ailem dahil hickimse durumumuzu bilmiyor ve tabi bende anlatamiyorum. Annem acelen ne toparlanirsin falan filan diyor isin ic yuzunu bilmedigi icin. Nolur bana dua edin yalvariyorum
Tek istedigim ona esime güzel gözükmekti.Ama agzim dilim bagli kimseye bisey diyemiyorumÇok üzüldüm ya.. bunları anlatamıyo olmak daha kötü umarım herşey düzelir bir an önce canım benim...
Hakkında hayırlısı neuse o olsun.. ama yalnız eşini değilde kendini mutlu etmek için düşünmeyi dene birde
Devlette yaptirsaydin 2000tutardi verirdim ozaman dedi. Binkere anlattim adam zaten devletten bile uygun yapacak diye ama anlamiyo ki zaten annemin huyudur heveslendirip vazgecmekÇok üzüldüm ya hepsine ayrı ayrı üzüldüm
Umarım herşey düzelir. Keşke annene ben aldım artık gün belli iptal edemem deseydin
Söylediğiniz şeyi çok anlamadım amaDevlette yaptirsaydin 2000tutardi verirdim ozaman dedi. Binkere anlattim adam zaten devletten bile uygun yapacak diye ama anlamiyo ki zaten annemin huyudur heveslendirip vazgecmek
okadar hayallerim bianda yok oldu. Tek umudum da bitti
Benim tek amacim dinen 4ay10gun hiddet suresi dolmadan esim bana geri dönsündü. Bu sure pisman olup geri donmek icindir
Ya öyle düşünme en rahatsız olduğun yerden başla ozman yani tamamen iptal ettirmeTüm hayallerim umutlarım bitti
Zaten sadece karin germe bile 4000Söylediğiniz şeyi çok anlamadım ama
Ozman bi kaç operasyondan vazgeçseniz?
Yani ne diceğimi bilemedim gerçekten
Üzgünüm ama hiddet süresi ne oluyor ben bilmediğim için anlamadımZaten sadece karin germe bile 4000
annemin veririm dedigi 2000tl hic biseye yetmiyoki zaten
Dinimizin evli ciftlere birbirlerine geri dönmeleri icin verdigi zaman canim bu süre icinde kadin baska kisiyle evlenemez kanunen evlilik yasagi 300gundur kadin icinÜzgünüm ama hiddet süresi ne oluyor ben bilmediğim için anlamadım