- 10 Temmuz 2010
- 653
- 774
Noldu yaaAyy acımdan yazamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu yaaAyy acımdan yazamadım
Yarin son fiyat 11bin diyecem. Ay resmen ameliyatim acikartirmaya döndüOzman fazla sesini çıkarma bence :))
Çünkü bayağa iyi fiyat
Ayrıca içine sinmediyse sıktırtma yağ göğüslerine!
11 re tamam der bence yap bişeyler de yaa :))Yarin son fiyat 11bin diyecem. Ay resmen ameliyatim acikartirmaya döndü
Açık olan yerler yanıyor ya sinirlerim boşaldı resmenNoldu yaa
Allahım kıyamam yaa sende msj at doktorunaAçık olan yerler yanıyor ya sinirlerim boşaldı resmen
Kalmaz merak etmeYana yana geçiyor mecbur kapanacak böyle kalmaz herhalde
Kendi kendine kapndı ama acımadı benim hiç!Yana yana geçiyor mecbur kapanacak böyle kalmaz herhalde
Kendi kendine kapndı ama acımadı benim hiç!
Benimde sigaradan...
bazen yanıyor.. sonra geçiyor yatış pozisyonumdan mı acaba hic bilmiyorum isyandayım şu an... nazar değdi nazar
Günde 5 tane izin verdi... ama 5 te kalmıyor tabiii
Aman maşşallah
Ama sigara büyük etken arkadaşım maalesef
Dikkat et yinedeGünde 5 tane izin verdi... ama 5 te kalmıyor tabiii
Dikkat et yinede
Umarim kabul eder. Ve tabi sponsorum annem oldugu icin insallah o da kabul eder11 re tamam der bence yap bişeyler de yaa :))
Kafama taş geldi sanki biyerdenAllahım kıyamam yaa sende msj at doktoruna
Canim sigara icmeyi iyilesene kadar bari azalt bak sagligini dusun onca cektigin aci bosa gitmesin. Ya bende gecen ay 1 paket bu ayda bikacgun once 3 tame falan icmistim sinirimden acaba bi sorun olurmukiGünde 5 tane izin verdi... ama 5 te kalmıyor tabiii
Xanim dr una bi sor yatis pozisyonunda da sikinti var bi de kesin
Yok kız estafurullah neden sana taş atayım!Kafama taş geldi sanki biyerden
zaten Rain_35 in yerinde olsam ki allah korusun o doktoru simdiye coktaaaaaan uykudan uyandirdiydim da acil kendime bakittiydim bile.
Latife yapiyorum canim aksam cok gulmustum ''kiz bu saatte dr ile mi konusiyorsun'' demenize buyizden saka yapiyim dedim. Bu arada hayirli ramazanlqrYok kız estafurullah neden sana taş atayım!
Ne gerekçeyle ne münasebet!
Ay bende alındınız sandımLatife yapiyorum canim aksam cok gulmustum ''kiz bu saatte dr ile mi konusiyorsun'' demenize buyizden saka yapiyim dedim. Bu arada hayirli ramazanlqr