Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Eee popo da yokmu ? Bunların hepsini Rain_35 cevaplar
Yok popoya yag enjeksiyon yok sadece popoya etrafindan yag alarak yuvarlak sekil verecek. Gerikirse yapabilir. Dr gogse yag enjekte etmeyi duaunmeseydik popoya yapardik dedi.ama bu silikona kafam yatti. Agriyi cekmisjen anestezi almisken tam olsun ama dr fazla fiyat farki istemezse yaptiracam

Hayırlısı olsun

yaptırırsınnn düşünmemeye calıs düşündükçe insan cıkamıyo işin içinden
Ayyy canıım çok çok geçmiş olsun.. çok şükğr atlatmışsın.. benimde cuma günü karın germe amelşyatım var ve her gün yazılanları okudukça uykusuz gecelerim artıyo ben naapıcam die düşünüyorum kara kara.. bende lipo yok sırf karın germe ama delirmeye 1 kala ameliyata kadar ruh sağlığım bozulucak

Ben sizin yeriniz de olsam hiç korkmam
Hem ünlü bir doktora gidiyorsunuz. Hemde sadece karın germe yaptırcaksınız. Keşke sizin yerinizde olsaydım

Aaa niyeki. Ama oyle dusunme guzellesmeye girecen. Valla sahsen bende zerre korku yok heyecan var o da hayallerim gerceklesecek diye mutluluktan

Ben daha hiç birşey yaptırmadım canım
Maddiyat sıkıntısından
Anladim canim hic dr ile gorustun mu nekadar fiyat verdiler? Insallah sende olursun. Anneme de soyledim bugun oructa olacam 2 gun refakatci kal yanimda eve gecince esimin yigrnleri gelir yardim eder dedim. Esimede dedim oructa ameliyat olacam 2 gun yatacam dedim

Görüşmedim Rain_35 doktorundan randevu alıcam haftaya
Devlet hastanesinde geçen çarşamba randevum vardı. İptal ettirdim hem çocuk hastaydı hemde güvenemedim
Senin durumunda çok karışık zamana denk geldi. İnşallah kolay atlatırsın Bide eşine yemek düşüyonusun
Ne dedi eşin aranız kötüydü

Sasirdi gider ayak bakim da yaptiriyon hayirdir dedi.

Doktoruma sorsum yag enjeksiyonun cogu kismi eriyomus acaba baska zaman silikonmu yapsak dedim
O da;
zaten alacağız boşa gitmez koyulan yağın yarısı erir ama kalan kısmı hep kalır yakın zamanda yaparız merak etmeyin dedi

Bende simdi tekrar yazdim silikona kafam yatti bumu da ayni anda yapabilirmiyiz yazdim heyecanla cvp bekliyorum insallah fiyat farki cikarmaz

Evet kizlar dr dan cvp geldi
olur ama maliyet artar

12 civarı olur protezin kendi maliyeti var 4000 TL civari
dedi
Bende; benim butcem 10000tl kabul eserseniz yaptiririm dedim. Insallah olumlu yanit verir

Ayy evet zor sürec geçti ama işte kaynamayan dikişler cankmı yakıyor şuan.. keşke sadece senin gibi karn germe olsaydı turp gibi olurdum şimdi! Ben ameliyat a girdim beklerken vazgeçtim çıkarın beni dedim düşün. Doktorum tabi artıııııkkk çooookkkk geçççç dedi gülümsedi devamı yokk bende

Evet kizlar dr dan cvp geldi
olur ama maliyet artar

12 civarı olur protezin kendi maliyeti var 4000 TL civari
dedi
Bende; benim butcem 10000tl kabul eserseniz yaptiririm dedim. Insallah olumlu yanit verir
Kız bu saatte doktorla mı konusuyon:)))
Hadi inşallah kabul eder ama çok söylememişmi? Seda 4000 bin

Yaaa neden öyle dedin :)

Bana böyle doktor lazım :) Adama sabaha kadar msj atarım heralde :))

Bana böyle doktor lazım :) Adama sabaha kadar msj atarım heralde :))
Allah emi gece gece guldurdun beni. He valla konustum simdi.
ama cevabi olumsuz oldu yag enjeksiyon yapalim o da kalici dedi
''siz hastaneden geldiğiniz eski hastam olduğunuz için zaten indirimli söylüyorum ankarada 16 -17 civarına yapıyorum size söylediğim ameliyatı karın germe liposuction ve protez yani ''dedi

Ozman fazla sesini çıkarma bence :))
Çünkü bayağa iyi fiyat
Ayrıca içine sinmediyse sıktırtma yağ göğüslerine!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…