Aynen benmkide oyle ikimznki aynu sanirimBana da ameliyatta Elmura marka korse takıldı çok güzel çırtcirtli yapışan bantları var göğüs altından kasiga kadar kapatıyor ama ben sadece karın germe olduğum icin
Benim bacak içleride var ondandır belkiBana da ameliyatta Elmura marka korse takıldı çok güzel çırtcirtli yapışan bantları var göğüs altından kasiga kadar kapatıyor ama ben sadece karın germe olduğum icin
Canım benim dren dokuz gün sonra çıktı dr istemedi ama ben çok sıkılmıştım beni kiramayip aldı ama sonrasında dört kez iğne ile çekmek zorunda kaldı içerden kan..Bu arada yarın bir hafta olacak benim direnimin biri dün çıktı diğeri duruyor ve hala doluyor bu gidişle haftasonu da birlikte geçirilen galiba bayağı benden bişey gibi oldu zaten alıştım gitti. Bugün çıkmak zorunda kaldım dışarı araba kullanabildim kısa mesafe sorun olmadı sonra 1 haftadır yikanamadigim için yağ içinde kalan saçlarımı kuaförde bari yıkatip fonleteyim dedim dip boya kaliforniya balyaj la çıktım :) direnli direnli iyi oldu valla . Kendimi iyi hissediyorum öksürmekten hala çok korkuyorum ama hapşırık Allah göstermesin diye dua ediyorum habire yatarken pek rahat değilim 10 yastıkla falan idare ediyorum yattığım şekilde kalkıyorum ki normalde deli yatan bir tipim birazda kendi pimpirikligim galiba. Banyo yapamamak büyük sorun dr izin vermedi ikinci diren çıkınca galiba resmen koktum hErgün duş alan biri olarak bu durum canımı sıkıyor havlular ıslatıp silinerek idare ediyorum şimdilik durumum bu.
Bu arada yarın bir hafta olacak benim direnimin biri dün çıktı diğeri duruyor ve hala doluyor bu gidişle haftasonu da birlikte geçirilen galiba bayağı benden bişey gibi oldu zaten alıştım gitti. Bugün çıkmak zorunda kaldım dışarı araba kullanabildim kısa mesafe sorun olmadı sonra 1 haftadır yikanamadigim için yağ içinde kalan saçlarımı kuaförde bari yıkatip fonleteyim dedim dip boya kaliforniya balyaj la çıktım :) direnli direnli iyi oldu valla . Kendimi iyi hissediyorum öksürmekten hala çok korkuyorum ama hapşırık Allah göstermesin diye dua ediyorum habire yatarken pek rahat değilim 10 yastıkla falan idare ediyorum yattığım şekilde kalkıyorum ki normalde deli yatan bir tipim birazda kendi pimpirikligim galiba. Banyo yapamamak büyük sorun dr izin vermedi ikinci diren çıkınca galiba resmen koktum hErgün duş alan biri olarak bu durum canımı sıkıyor havlular ıslatıp silinerek idare ediyorum şimdilik durumum bu.
Ilk fotoda ki pacasiz olan sadce karin germe pacali olanda hem karin germe hemde bacak lipo icin sanirimKarın germeden hemen sonra kullanılan korse şudur
Eki Görüntüle 1997518
Medikal marketlerden temin edilebilir .ben elektron medikal isimli siteden buldum. Bana kullanılan korse buydu.
Bunun paçalı olan modelinde şudur
Eki Görüntüle 1997519
Gerçek karın germe sonrası korseler bunlardır..
bende aksaray devlet hastanesine ödüllü plastik cerrah gelmis onunla gorusmeye gidecektim ama ameliyattaymis gidemedim. Dr karin yagindan kulak yaparak ödül almis. Ankaraya gidemezsem ona olurum belki diye bi gorusmeye durumu konsmaya gidecektim ama olmadi neyse pazartesi giderim artik. Nolur bana da dua edin bende basenimden karnimdan hayirlisiyla kurtuluyum
Karın germede bana bacağa işlem yapılmamıştı. Bu yüzden palasız olan korse kullanıldı. Bel ve sırt kısma Lipo yapılmıştı..Ilk fotoda ki pacasiz olan sadce karin germe pacali olanda hem karin germe hemde bacak lipo icin sanirim
Arkadaslar siz bu korseleri nekadara aldiniz az omce internette baktim 250 300den basliyorSize danışmam gereken birşey var kızlar
Hangi korseyi giymeliyim? Paçalı alacağım hiç bildiğiniz marka alabilceğim int sitesi var mı? Önden kopçalı 1. Tercihim
Canim sen bu korseye nekadar ucret odedin internnette baktim 300tl falanKarın germede bana bacağa işlem yapılmamıştı. Bu yüzden palasız olan korse kullanıldı. Bel ve sırt kısma Lipo yapılmıştı..
Paçalı olanı bacak lipoda kullandı doktorum
Arkadaslar siz bu korseleri nekadara aldiniz az omce internette baktim 250 300den basliyor
Ben kendim almadımki,ameliyathanede giyindirilmişti. Bazı doktorlar kendileri karşılıyor,bazıları hastaya aldırıyor. Bazıları hiç korse takmıyor,bandaj yapıyor. Çok farklı işte ..Canim sen bu korseye nekadar ucret odedin internnette baktim 300tl falan
Uzun süre çok rahat kullanırsın ama. Piyasadaki korselerle alakası yok çok iyiHiç sorma! 2 tane aldım.. 450 lira ödedimama inanılmaz rahat... şimdi ilk duşuma girdim annem saçlarımı yıkadı vücuduma uzaktan bi su tuttuk. Açılan yerlere krem sürdük batikonla temizledikten sonra. Gazlı bez koyup korsemi giydm. Yaraların üstünde şeffaf bant gibi şeyler vardı bazılarında onları ellemedim sanırım kendiliğinden düşer onlar değil mi?
Canım ben de sormak istiyordum, ameliyattan sonra korse ne kadar takılmalı? Doktorum biz üç hafta öneriyoruz genelde dedi lakin ben korseyi takmadığım da karnım şişiyor sankiUzun süre çok rahat kullanırsın ama. Piyasadaki korselerle alakası yok çok iyi
Uzun süre çok rahat kullanırsın ama. Piyasadaki korselerle alakası yok çok iyi