Bugün ameliyat olalı 12. Günüm ve göğüs kafesimin birleştiği yerde mide kasının başlangıcında ceviz büyüklüğünde bi sertlik belirdi.dikiş başlancıgıcı aynı zamanda.kontrole gittim ultrasonda bakıldı.kist oluşmuş.ameliyat komplikasyonu olabilir biraz bekleyelim dedi vucüt iyileşme sürecinde olduğu için değişik komplikasyonlar meydana gelmesi normalmiş vücut kendisi tekrar yok edebilir dediişim şansa kaldı galiba.içinizden kimseye böyle bişey oldu mu
Alla alla senin bayada olmus bu saatten snrs niye cikti ki boyle bisey umarm kendi kendine duzelir duzelmezse nolcak ilacla fln geciyormuBugün ameliyat olalı 12. Günüm ve göğüs kafesimin birleştiği yerde mide kasının başlangıcında ceviz büyüklüğünde bi sertlik belirdi.dikiş başlancıgıcı aynı zamanda.kontrole gittim ultrasonda bakıldı.kist oluşmuş.ameliyat komplikasyonu olabilir biraz bekleyelim dedi vucüt iyileşme sürecinde olduğu için değişik komplikasyonlar meydana gelmesi normalmiş vücut kendisi tekrar yok edebilir dediişim şansa kaldı galiba.içinizden kimseye böyle bişey oldu mu
Allah korusun canm kotuyu cagirma insallah zamanla gecer dur bakalmgeçmezse gitmezse ne olacak diye hiç bişey demedi dr. Biraz bekleyelim bakalım dedi.vücut değişik reaksiyonlar verebilir zaman zaman dedi.ay ya tekrar ameliyat olmak mı düşünmek bile istemiyorum. Bide mide kasının başlangıç yerinde kesi izi olmasın ya
Bende aksaraydayım aksarayda olanları arıyorum. Aksaraya Hasan Ateş adında plsatik cerrah gelmis ama nasil bilmiyorum karin germe yapti mi bilgi ariyorumBende paramı ayarlayıp yaptırcam kızlar sizleri takipteyim. Devlet hastaneleri de yapıyormuş. Acaba izmir'de devlet hastanesinde bu ameliyatı olan varmı?
İzmir'de bi devlet hastanesinde arkadaşım göğüslerini yaptırdı doktordan da çok memnundu memelerindendeBende paramı ayarlayıp yaptırcam kızlar sizleri takipteyim. Devlet hastaneleri de yapıyormuş. Acaba izmir'de devlet hastanesinde bu ameliyatı olan varmı?
Evet annemin bir arkadaşıda yaptırdı göğüslerini oda çok memnunİzmir'de bi devlet hastanesinde arkadaşım göğüslerini yaptırdı doktordan da çok memnundu memelerindendehatta etrafında bir sürü hatunu da ona yönlendirdi.sorarım doktorun ismini senin için
Araştırmak lazım ama devlet beni korkutuyorBende aksaraydayım aksarayda olanları arıyorum. Aksaraya Hasan Ateş adında plsatik cerrah gelmis ama nasil bilmiyorum karin germe yapti mi bilgi ariyorum
Of bilmiyorum çok korkuyorum benNeden olmasın.
Bugün ameliyat olalı 12. Günüm ve göğüs kafesimin birleştiği yerde mide kasının başlangıcında ceviz büyüklüğünde bi sertlik belirdi.dikiş başlancıgıcı aynı zamanda.kontrole gittim ultrasonda bakıldı.kist oluşmuş.ameliyat komplikasyonu olabilir biraz bekleyelim dedi vucüt iyileşme sürecinde olduğu için değişik komplikasyonlar meydana gelmesi normalmiş vücut kendisi tekrar yok edebilir dediişim şansa kaldı galiba.içinizden kimseye böyle bişey oldu mu
Çok teşekkür ederimiyi ki varsınız desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim ameliyata girerken 56ydım şimdi 57 olmuşum normalmiş sanırım bu su içip yürüdükçe ödemi atar mışım
Bende senin gibiydim hiç korkma biraz kas ağrısı oluyo korkunç bir şekilde uyanmiyorsun yani 1 gun sık dişini mutluluktan yere basmiyorum şu anyani her an vazgeçebilirim o derece korkuyorum yani... yüreğim hep pır pır geceleri aşırı acı çektiğim rüyalarla uyanıyorum.. delirdim sanırım
Sizi takipteyim gelişmeleri bekliyorum. İnşallah en az acıyla kurtulursunuzyani her an vazgeçebilirim o derece korkuyorum yani... yüreğim hep pır pır geceleri aşırı acı çektiğim rüyalarla uyanıyorum.. delirdim sanırım
hohooooo.. yehuuu bitmiş gitmiş darısı başıma.. ay sen şimdi karın acımıyo sadece bacaklarımdaki lipo acıyo diosun dimi.. korkmiim yani.. 2 haziranda benim ameliyatım ama geceleri hiç uyuyamıyorum çok korkuyorum bende lipo olmıcak bi de allahım içimi ferahlar
Seda noldu gittin mi doktoraKarnım pek ağrımıyor evet bacaklarım yanıyordu onlarda geçti.. ama şimdi korsem de kan gördüm çok huzursuz oldum.. sabah doktora gideceğim zaten direnlerim çıkacak ama kötü birşeu yoktur umarım yaa çok korkuyorum ameliyat düşüncesi yakıyor beni yaa ama birşey olmaz diyor annem.. ama bakalım