Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hiç sorma! 2 tane aldım.. 450 lira ödedim :110: ama inanılmaz rahat... şimdi ilk duşuma girdim annem saçlarımı yıkadı vücuduma uzaktan bi su tuttuk. Açılan yerlere krem sürdük batikonla temizledikten sonra. Gazlı bez koyup korsemi giydm. Yaraların üstünde şeffaf bant gibi şeyler vardı bazılarında onları ellemedim sanırım kendiliğinden düşer onlar değil mi?:silah:
Medikalcilerden mi aldin internetten mi

Bende ameliyattan çıktığımda korsem vardı, bugün kontrole gittiğimde doktorum sağ olsun kendisi de verdi hem göğüs için hem karın icin ben hem onu kullanıyorum hemde yeni aldığımı çok rahatım. Bence alabilirsin çok kullanışlı
Korseyi kendi bedeniniz de mi aliyorsunuz yoksa bir iki beden kucuk mu
Mesela benim ust beden 36 38 S beden mi almaliyim XS mi

Screenshot_2017-05-19-11-55-25-1.png

Ya senin ne kadar oldu suanda benm 9. Gunum dik durmak istiyorum artk dik dursam sknti olur mu ki
14. Günümdeyim hala daha tam anlamıyla dik duramıyorum.çekiyor sanki alt dikişler geriliyor gibi geliyor.piskolojik mi bilmiyorum.genel de ne kadar sürede dik duruma geliyor hanımlar acaba

14. Günümdeyim hala daha tam anlamıyla dik duramıyorum.çekiyor sanki alt dikişler geriliyor gibi geliyor.piskolojik mi bilmiyorum.genel de ne kadar sürede dik duruma geliyor hanımlar acaba
Ya bende ayni durumdayim dogrulmaya calisiyorm olmuyor carsamba gunu gidicem sorcam bunuda

X