Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Medikalcilerden mi aldin internetten miHiç sorma! 2 tane aldım.. 450 lira ödedim ama inanılmaz rahat... şimdi ilk duşuma girdim annem saçlarımı yıkadı vücuduma uzaktan bi su tuttuk. Açılan yerlere krem sürdük batikonla temizledikten sonra. Gazlı bez koyup korsemi giydm. Yaraların üstünde şeffaf bant gibi şeyler vardı bazılarında onları ellemedim sanırım kendiliğinden düşer onlar değil mi?
Ya senin ne kadar oldu suanda benm 9. Gunum dik durmak istiyorum artk dik dursam sknti olur mu kiDik durmaya başladıkça azalıyor biraz daha sabır.
Korseyi kendi bedeniniz de mi aliyorsunuz yoksa bir iki beden kucuk muBende ameliyattan çıktığımda korsem vardı, bugün kontrole gittiğimde doktorum sağ olsun kendisi de verdi hem göğüs için hem karın icin ben hem onu kullanıyorum hemde yeni aldığımı çok rahatım. Bence alabilirsin çok kullanışlı
5gün olduYa senin ne kadar oldu suanda benm 9. Gunum dik durmak istiyorum artk dik dursam sknti olur mu ki
Bi de bu korse var bunun askilari ince bu da 130tl
14. Günümdeyim hala daha tam anlamıyla dik duramıyorum.çekiyor sanki alt dikişler geriliyor gibi geliyor.piskolojik mi bilmiyorum.genel de ne kadar sürede dik duruma geliyor hanımlar acabaYa senin ne kadar oldu suanda benm 9. Gunum dik durmak istiyorum artk dik dursam sknti olur mu ki
Korseyi kendi bedeniniz de mi aliyorsunuz yoksa bir iki beden kucuk mu
Mesela benim ust beden 36 38 S beden mi almaliyim XS mi
Öyle oldu bu nasıl öncesi sonrası arada kaç sene varYanlış yerde paylaştım sanırım geri silinmiyor
1 seneÖyle oldu bu nasıl öncesi sonrası arada kaç sene var
Sonra da vs.vs1 sene
Sonra da vs.vs
Wwaaww bu ameliyattan sonra değil heralde
Ya bende ayni durumdayim dogrulmaya calisiyorm olmuyor carsamba gunu gidicem sorcam bunuda14. Günümdeyim hala daha tam anlamıyla dik duramıyorum.çekiyor sanki alt dikişler geriliyor gibi geliyor.piskolojik mi bilmiyorum.genel de ne kadar sürede dik duruma geliyor hanımlar acaba