Ya bende ayni durumdayim dogrulmaya calisiyorm olmuyor carsamba gunu gidicem sorcam bunuda14. Günümdeyim hala daha tam anlamıyla dik duramıyorum.çekiyor sanki alt dikişler geriliyor gibi geliyor.piskolojik mi bilmiyorum.genel de ne kadar sürede dik duruma geliyor hanımlar acaba
Seda bu simdiki halin mijjjiji
Seda bu simdiki halin mijjjiji
Hayr zayif halinden bahsediyorum1 bucuk sene önceki halimdi o
Keyfim yerinde deli gibi korkuyurdum bu operasyondan şimdi diyebilirim ki yine olsa yine yapabilirim. Şiddetle tavsiye ederim 4 sene öncede bakardım burda karin germe forumlarina keşke o zaman olsaydım da kocaman sarkmış bir göbeğe hamallık etmeseydim diyorum. Özellikle söylemek istedim ki olmayı düşünüp korkanlar burada forum bakanlar için benim gibi beklemesinler. Şimdiden ozguvenım geldi büyük dertten kurtuldum inşallah darısı olacakların başına.
Sizi bu oyuncuya benzeten bir tek benmiyim?1 bucuk sene önceki halimdi o
Sizi bu oyuncuya benzeten bir tek benmiyim?
Nasıl benziyosunuz
Evet suanki halimHayr zayif halinden bahsediyorum
Harika görünüyosunAyy annem 2sinn oda çok benzetiyorçok tşk ederimmm. Zayıf halim karın germe olmadan önceki halimdi şuan ki halim öyle yani
Teşekkür ederim canımHarika görünüyosun
Darısı başıma
Hiç de sarkan bi yerin varmış gibi görünmüyormuş kiEvet suanki halim
Lipo yoksa çok kolay merak etme inşallah istediğin gibi olsunAy şahanesin kaçıncı gün bu gün lipo oldu mu sana2 haziran saat 13 de taksim acıbademde olucam bende tam karın germe lipo yok.. ama heyecan ve korkudan uyuyamıyorum naapıcam bilmiyorum.. uyanınca çok canım acıcak ve pişman olurum die korkuyorum
Hiç de sarkan bi yerin varmış gibi görünmüyormuş ki
Normalde kac bedensin ki. Dr kac beden alacagini soylemedi mi? N11.com da uygun fiyatli bi de oraya bakYa kızlar korsemi M beden almışım herkes yanlış diyorr. Xxs xxxs almam lazımmışşiyarın alıcam