- 11 Mayıs 2017
- 174
- 128
Birazdan gideceğim Birşey yoktur umarım dua etSeda noldu gittin mi doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birazdan gideceğim Birşey yoktur umarım dua etSeda noldu gittin mi doktora
Canm ustunde yatiyorsun ya bence ondandir ya onemli bisey oldugunu zannetmem pansuman yapip bant takar insallah . Ya yan yatmamiza izin veriyorlar mi birde dunku sorularida sormayi unutma tamam mi canm . Ayrica kasma kendinj korkulcam bisey yok bence gorursunBirazdan gideceğim Birşey yoktur umarım dua et
Canım sordum hissizlik ödemler geçtikçe yavaş yavaş gidecekmiş yaranın iyileşmesine bağlo 3 hafta sonra denize girebilir mişix deniz suyu zaten iyi gelirmiş ama havuz yasakCanm ustunde yatiyorsun ya bence ondandir ya onemli bisey oldugunu zannetmem pansuman yapip bant takar insallah . Ya yan yatmamiza izin veriyorlar mi birde dunku sorularida sormayi unutma tamam mi canm . Ayrica kasma kendinj korkulcam bisey yok bence gorursun
Ayy cok saol canm bak korktugun gibi bisey yokmus iyi cok sukur.Canım sordum hissizlik ödemler geçtikçe yavaş yavaş gidecekmiş yaranın iyileşmesine bağlo 3 hafta sonra denize girebilir mişix deniz suyu zaten iyi gelirmiş ama havuz yasak
Seda ben ameliyattan ciktigimda korseliydim zaten kendileri takmislardi sende yokmuyduSize danışmam gereken birşey var kızlar
Hangi korseyi giymeliyim? Paçalı alacağım hiç bildiğiniz marka alabilceğim int sitesi var mı? Önden kopçalı 1. Tercihim
Ay evet ama sol tarafta çok ufak bi açılma olmuş onun içinde krem verdi kendiliğinden kapanırmış çok tşk ederim desteğin icinAyy cok saol canm bak korktugun gibi bisey yokmus iyi cok sukur.
Bende de vardı pansumandan sonra yenisini takto ama ben bacaklarıma tam istiyorum oraya lazer yapmış ödem oluşmuş paçalı korse askılı daha rahat edermişimSeda ben ameliyattan ciktigimda korseliydim zaten kendileri takmislardi sende yokmuydu
Heee dogru seninki farkli benmkinden evet al o zaman onlar daha rahattir muhtemelenBende de vardı pansumandan sonra yenisini takto ama ben bacaklarıma tam istiyorum oraya lazer yapmış ödem oluşmuş paçalı korse askılı daha rahat edermişim
Heee dogru seninki farkli benmkinden evet al o zaman onlar daha rahattir muhtemelen
Ufak tefek seyler olcam mecburen az buz degil ameliyat olduk kuzum neyseki atlattik ya biz bide dogrulabilsek daha derdimiz kalmaz insallahAy evet ama sol tarafta çok ufak bi açılma olmuş onun içinde krem verdi kendiliğinden kapanırmış çok tşk ederim desteğin icin
Size danışmam gereken birşey var kızlar
Hangi korseyi giymeliyim? Paçalı alacağım hiç bildiğiniz marka alabilceğim int sitesi var mı? Önden kopçalı 1. Tercihim
Bunlar karın germe için uygun mu sizce .Eki Görüntüle 1997503 Eki Görüntüle 1997504
Ten ve kom markayı öneririm. Her iki modelde önden kopçalı,paçalı..
Karın germeden hemen sonra kullanılan korse şudurBunlar karın germe için uygun mu sizce .
Karın germeden hemen sonra kullanılan korse şudur
Eki Görüntüle 1997518
Medikal marketlerden temin edilebilir .ben elektron medikal isimli siteden buldum. Bana kullanılan korse buydu.
Bunun paçalı olan modelinde şudur
Eki Görüntüle 1997519
Gerçek karın germe sonrası korseler bunlardır..
Aaa izmirde ? Ama gidemem ki kalkamıyorum bile online siparişi varmı kiKarın germeden hemen sonra kullanılan korse şudur
Eki Görüntüle 1997518
Medikal marketlerden temin edilebilir .ben elektron medikal isimli siteden buldum. Bana kullanılan korse buydu.
Bunun paçalı olan modelinde şudur
Eki Görüntüle 1997519
Gerçek karın germe sonrası korseler bunlardır..
Evet,İzmir'de de şubeleri var.Aaa izmirde ? Ama gidemem ki kalkamıyorum bile online siparişi varmı ki
Buldum buldum sağolsun annem gidiyor şimdi almayaEvet,İzmir'de de şubeleri var.
Telefonla arayıp bilgi alabilirsin İletişimde tel numaraları var.
Ne mutlu yaaBuldum buldum sağolsun annem gidiyor şimdi almaya