Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Birazdan gideceğim Birşey yoktur umarım dua et
Canm ustunde yatiyorsun ya bence ondandir ya onemli bisey oldugunu zannetmem pansuman yapip bant takar insallah . Ya yan yatmamiza izin veriyorlar mi birde dunku sorularida sormayi unutma tamam mi canm . Ayrica kasma kendinj korkulcam bisey yok bence gorursun

Yan yatmama izin veriyor istediğin hibi yat 4 kat diktim ben seni merak etme dedi hiçbişey yok iyi gidiyor pansuman yaptı bugün yıkanacağım

Canm ustunde yatiyorsun ya bence ondandir ya onemli bisey oldugunu zannetmem pansuman yapip bant takar insallah . Ya yan yatmamiza izin veriyorlar mi birde dunku sorularida sormayi unutma tamam mi canm . Ayrica kasma kendinj korkulcam bisey yok bence gorursun
Canım sordum hissizlik ödemler geçtikçe yavaş yavaş gidecekmiş yaranın iyileşmesine bağlo 3 hafta sonra denize girebilir mişix deniz suyu zaten iyi gelirmiş ama havuz yasak

Size danışmam gereken birşey var kızlar:dua::dua::dua:
Hangi korseyi giymeliyim? Paçalı alacağım hiç bildiğiniz marka alabilceğim int sitesi var mı? Önden kopçalı 1. Tercihim:KK76:

Hangi korseyi giymeliyim? Paçalı alacağım hiç bildiğiniz marka alabilceğim int sitesi var mı? Önden kopçalı 1. Tercihim:KK76:
Seda ben ameliyattan ciktigimda korseliydim zaten kendileri takmislardi sende yokmuydu

Ay evet ama sol tarafta çok ufak bi açılma olmuş onun içinde krem verdi kendiliğinden kapanırmış çok tşk ederim desteğin icin:anneadayı::KK200::nazar:
Ufak tefek seyler olcam mecburen az buz degil ameliyat olduk kuzum neyseki atlattik ya biz bide dogrulabilsek daha derdimiz kalmaz insallah :KK200::KK200::halay:

IMG_6595.jpg
IMG_6596.jpg

Ten ve kom markayı öneririm. Her iki modelde önden kopçalı,paçalı..

Bunlar karın germe için uygun mu sizce .
Karın germeden hemen sonra kullanılan korse şudur
IMG_6600.jpg

Medikal marketlerden temin edilebilir .ben elektron medikal isimli siteden buldum. Bana kullanılan korse buydu.
Bunun paçalı olan modelinde şudur
IMG_6599.JPG

Gerçek karın germe sonrası korseler bunlardır..

X