Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Günaydın kızlar.. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepiniz ayrı ayrı destek verdiniz. Sizin sayenizde daha bi cesaretimi toplayıp oldum.
Bugün 3. Günüm daha iyiyim yatmamayı tercih ediyorum yattığımda kalkmam zor oluyor. Genelde yürüyorum ve balkonda oturuyorum umarım perşembe günü direnlerim alınınca daha iyi olacağım

Günaydın kızlar.. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepiniz ayrı ayrı destek verdiniz. Sizin sayenizde daha bi cesaretimi toplayıp oldum.
Bugün 3. Günüm daha iyiyim yatmamayı tercih ediyorum yattığımda kalkmam zor oluyor. Genelde yürüyorum ve balkonda oturuyorum umarım perşembe günü direnlerim alınınca daha iyi olacağım
Çok sevindim yürümene:nazar: ne kadar çok yürürsen o kadar iyi:anneadayı: ve her Geçen Gün daha iyi olacaksın....
Aman deyim kilo alma. Canım ben hala dikkat ediyorum iki kilo verdim ameliyattan sonra :KK5:

Çok sevindim yürümene:nazar: ne kadar çok yürürsen o kadar iyi:anneadayı: ve her Geçen Gün daha iyi olacaksın....
Aman deyim kilo alma. Canım ben hala dikkat ediyorum iki kilo verdim ameliyattan sonra :KK5:

Çok teşekkür ederim :KK200: iyi ki varsınız desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim :KK15: ameliyata girerken 56ydım şimdi 57 olmuşum normalmiş sanırım bu su içip yürüdükçe ödemi atar mışım :21:

Sizin direnler çıkarken canınız acıdı mı ya ? Okyanusu geçip derede boğulmak gibi birşey bu benim ki :halay:ameliyatı atlattık çıktık. Şimdi diren tasası düştü içime :KK76::63:

Arkadaşlar aranızda Hacettepe de karin germe ve liposuction olan varmi? Doktorunuz kimdi ismini de yazarmisiniz

Bugün ameliyat olalı 12. Günüm ve göğüs kafesimin birleştiği yerde mide kasının başlangıcında ceviz büyüklüğünde bi sertlik belirdi.dikiş başlancıgıcı aynı zamanda.kontrole gittim ultrasonda bakıldı.kist oluşmuş.ameliyat komplikasyonu olabilir biraz bekleyelim dedi vucüt iyileşme sürecinde olduğu için değişik komplikasyonlar meydana gelmesi normalmiş vücut kendisi tekrar yok edebilir dedi :dua: işim şansa kaldı galiba.içinizden kimseye böyle bişey oldu mu

X