Çok sevindim yürümeneGünaydın kızlar.. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepiniz ayrı ayrı destek verdiniz. Sizin sayenizde daha bi cesaretimi toplayıp oldum.
Bugün 3. Günüm daha iyiyim yatmamayı tercih ediyorum yattığımda kalkmam zor oluyor. Genelde yürüyorum ve balkonda oturuyorum umarım perşembe günü direnlerim alınınca daha iyi olacağım
Evet çok az varmış halletmek istedim heryerini yapmışkenLipo mu yapmış ?
Çok sevindim yürümenene kadar çok yürürsen o kadar iyi ve her Geçen Gün daha iyi olacaksın....
Aman deyim kilo alma. Canım ben hala dikkat ediyorum iki kilo verdim ameliyattan sonra
Lipo mu yapmış ?
Kizlar bu karindaki hissizlik ne zaman gecicek ya bilen varmi
Alt kisimlarinda var evetHissizlik mi var
Alt kisimlarinda var evet
Sen ciktin dimi kontrole gittiginde bu hissizligin ne zaman gececigini ve ne kadar zaman snra yuzebilcegimizi sorarmsn canmBen çok az hissediyorum geçer sanırım mesela sol göğüs ümü hissediyorum sağ hissetmiyorum
Yarın direnlerim çıkacak yarın sorar sana sölerim Can'ımSen ciktin dimi kontrole gittiginde bu hissizligin ne zaman gececigini ve ne kadar zaman snra yuzebilcegimizi sorarmsn canm
Ya bende cok korkuyorum bu dren olayindan:))) ama yok korktugum gibi degildi tereyagndan kil ceker gibi cekicekler merak etmeSizin direnler çıkarken canınız acıdı mı ya ? Okyanusu geçip derede boğulmak gibi birşey bu benim kiameliyatı atlattık çıktık. Şimdi diren tasası düştü içime
Ayy hadi inşallahYa bende cok korkuyorum bu dren olayindan:))) ama yok korktugum gibi degildi tereyagndan kil ceker gibi cekicekler merak etme
Aynen tarif ettiği gibi merak etme boşuna korkmuşuz o kadar stresi boşuna yapmışım bende ama gereksiz stres hiç acımıyorAyy hadi inşallah
Dedim ya okyanusu geçip derede boğulmak gibi birşeyAynen tarif ettiği gibi merak etme boşuna korkmuşuz o kadar stresi boşuna yapmışım bende ama gereksiz stres hiç acımıyor