Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canim nolur beni de izlemeye alirmisin lutfen. Suan durumun nasil agri falan varmi hareket ederken zorlaniyormusun.

Çok mutluyum daha şimdiden iyiki oldum
Coook gecmis olsun darisi bana olsun
bisey soracam benimde karnim tipki seninki gibi karin germe olunca midemizde duzlesiyormu
O kenarda duran diren dedikleri sey mi. Tam olarak nereye bagli ne ise yariyor. Kac gun duracak. Agri yada rahatsizlik veriyormu.

Canim nolur beni de izlemeye alirmisin lutfen. Suan durumun nasil agri falan varmi hareket ederken zorlaniyormusun.
Cnm ben karın germe olmadım henüz 24 gün önce meme büyütme oldum iyileştikten sonra yani sanırım eylül ekim gibi karın germe olacağım bu süreçte de araştırıyorum ne olacak nasıl olacak diye. Sen karın germe içinmi takip istiyorsun

Canm mesaj siliyim diye engelledim mi seni naptim bilmiyorum mesaj atamiyorum nasil duzeltilcek bu biliyormuaun

Seni en çok merak eden benim ben ben ben hayırlı haberlerini bekliyorum
Şimdi kendime gelebildim tmamiyle.. suan ağrım sızım ypk sadece nefes alırken batma olupr oda normalmiş sanırım ayağı kalkmayı denedim ama kalkamadım cok kasıldım daha sonra kalkmayı deneyeceğim sanırım 1 gün daha kalacağım

allah sağsalim kurtardı ya gerisi bahane.

Evet canim hem.karin germe hem de ic dis bacak lipo icin. Ankarada esbil eker bryi buldum fakat onun calistihi hastane cok berbat.

Evet canim hem.karin germe hem de ic dis bacak lipo icin. Ankarada esbil eker bryi buldum fakat onun calistihi hastane cok berbat.
Cnm esabil beyi bende düşünüyorum hem kaeın germe hemde meme büyütme olan hastaları kendisinden çok memnun ama çalıştığı hastaneye hiç gitmedim nasıl olduğunu bilmiyorum. Ben ancak ekim kasım gibi olabilirim zaten o zmna kdr birkaç dr alteenatifi daha bulmaya çalışacağım.

12:00 de girdim ameliyata 18:30 da çıkmışım şuan iyiyim hiçbirşeyim yok sadece kas ağrılarım var oda geçecek sanırım yarın bakacaklar 2 gece kalma ihtimalim var kalkamadım daha zorlamaktq istemedim
Cok gecmis olsun canm hadi sende atlattin darisi olmayanlarin basina :)))

Canim hasfaneni oldugu o semtte hemsire olana tanidiklara sordum hemsireler bu hastanede estetusyenmi varmis hic duymadik dediler. Hastane kucuk bi devlet hastanesi gibiymis. Oyuzden cok tereddutte kaldim.

Canim hasfaneni oldugu o semtte hemsire olana tanidiklara sordum hemsireler bu hastanede estetusyenmi varmis hic duymadik dediler. Hastane kucuk bi devlet hastanesi gibiymis. Oyuzden cok tereddutte kaldim.
Cnm esabil bey zaten devlet hastanesin de ben burun ameliyatı meme büyütme ve karın germe ameliyatı olanların yorumlarını okudum hepsi çok memnun hatta birde hemşire varmış sanırım aneliyat sonrası yatış sürecinde çok iyi anlayışlı davranıyormuş. Dur o konuyu bulursam seni etiketleyeyim bi oku

G
Geçmiş olsun. herşey gönlünüzce olsun.

Valla kafam cok karisti korktum ankarada oturanlara sorunca korktum bi an. Orasi kucuk hastaneymis. Ben estetik iperasyonlarimi devlette yaptirabilirim ozeller cok pahali. Beni etkketlersen cok sevinirim.

Çok ağrım var hemde felaket... acı direncim cok düsük sanırım benim dünden beri sadece 1 kere kalkabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…