Canim nolur beni de izlemeye alirmisin lutfen. Suan durumun nasil agri falan varmi hareket ederken zorlaniyormusun.Cnm sen daha önce ztn öncesinin olmadığını söylemiştin olmamadına hakta veriyorum aslında anacımız ztn öncesindrn kurtulmak ama şu an elinde olan arkadaşlardan rica ediyorum ben bize yardımcı olmak amacıyla saklamaları açısından bende mesela şu göğüslerimin öncesini düşünmek bile istemiyorum ama burda 3 tane fotom var saklıyorum neyken ne olmuş olmak isteyen arkadaşlar fikir edinebilsin die
Canim cok gecmis olsun bende bakabilirmiyim lutfen. Su an ne durumdasinOzelden yaz canm atiyim sana resim
Coook gecmis olsun darisi bana olsunÇok mutluyum daha şimdiden iyiki oldum
Nolur bende gormek istiyirum. Bende bu carsamba gidecem dr ile gorusmeye ankaraya umarim hemen olurum oruc girmedenOzelden yaz canm atiyim sana resim
Sedacim nasilsin ciktin demi ameliyattan kac saat surdu .ne hissediyorsunKızlar çok teşekkür ederim odamda doktorumu bekliyorum nasipse 12:00 gibi ameliyata gireceğim kendimi iyi hissettiğim zaman sizlere haber vereceğim dua edin bana. Felaket korkuyorum ya
Ozelden aticam canmNolur bende gormek istiyirum. Bende bu carsamba gidecem dr ile gorusmeye ankaraya umarim hemen olurum oruc girmeden
Cnm ben karın germe olmadım henüz 24 gün önce meme büyütme oldum iyileştikten sonra yani sanırım eylül ekim gibi karın germe olacağım bu süreçte de araştırıyorum ne olacak nasıl olacak diye. Sen karın germe içinmi takip istiyorsunCanim nolur beni de izlemeye alirmisin lutfen. Suan durumun nasil agri falan varmi hareket ederken zorlaniyormusun.
Canm mesaj siliyim diye engelledim mi seni naptim bilmiyorum mesaj atamiyorum nasil duzeltilcek bu biliyormuaunCnm ben karın germe olmadım henüz 24 gün önce meme büyütme oldum iyileştikten sonra yani sanırım eylül ekim gibi karın germe olacağım bu süreçte de araştırıyorum ne olacak nasıl olacak diye. Sen karın germe içinmi takip istiyorsun
Seni en çok merak eden benim ben ben ben hayırlı haberlerini bekliyorumKızlar çok teşekkür ederim odamda doktorumu bekliyorum nasipse 12:00 gibi ameliyata gireceğim kendimi iyi hissettiğim zaman sizlere haber vereceğim dua edin bana. Felaket korkuyorum ya
Şimdi kendime gelebildim tmamiyle.. suan ağrım sızım ypk sadece nefes alırken batma olupr oda normalmiş sanırım ayağı kalkmayı denedim ama kalkamadım cok kasıldım daha sonra kalkmayı deneyeceğim sanırım 1 gün daha kalacağımSeni en çok merak eden benim ben ben ben hayırlı haberlerini bekliyorum
12:00 de girdim ameliyata 18:30 da çıkmışım şuan iyiyim hiçbirşeyim yok sadece kas ağrılarım var oda geçecek sanırım yarın bakacaklar 2 gece kalma ihtimalim var kalkamadım daha zorlamaktq istemedimSedacim nasilsin ciktin demi ameliyattan kac saat surdu .ne hissediyorsun
allah sağsalim kurtardı ya gerisi bahane.Şimdi kendime gelebildim tmamiyle.. suan ağrım sızım ypk sadece nefes alırken batma olupr oda normalmiş sanırım ayağı kalkmayı denedim ama kalkamadım cok kasıldım daha sonra kalkmayı deneyeceğim sanırım 1 gün daha kalacağım
Evet canim hem.karin germe hem de ic dis bacak lipo icin. Ankarada esbil eker bryi buldum fakat onun calistihi hastane cok berbat.Cnm ben karın germe olmadım henüz 24 gün önce meme büyütme oldum iyileştikten sonra yani sanırım eylül ekim gibi karın germe olacağım bu süreçte de araştırıyorum ne olacak nasıl olacak diye. Sen karın germe içinmi takip istiyorsun
Cnm esabil beyi bende düşünüyorum hem kaeın germe hemde meme büyütme olan hastaları kendisinden çok memnun ama çalıştığı hastaneye hiç gitmedim nasıl olduğunu bilmiyorum. Ben ancak ekim kasım gibi olabilirim zaten o zmna kdr birkaç dr alteenatifi daha bulmaya çalışacağım.Evet canim hem.karin germe hem de ic dis bacak lipo icin. Ankarada esbil eker bryi buldum fakat onun calistihi hastane cok berbat.
Cok gecmis olsun canm hadi sende atlattin darisi olmayanlarin basina :)))12:00 de girdim ameliyata 18:30 da çıkmışım şuan iyiyim hiçbirşeyim yok sadece kas ağrılarım var oda geçecek sanırım yarın bakacaklar 2 gece kalma ihtimalim var kalkamadım daha zorlamaktq istemedim
Canim hasfaneni oldugu o semtte hemsire olana tanidiklara sordum hemsireler bu hastanede estetusyenmi varmis hic duymadik dediler. Hastane kucuk bi devlet hastanesi gibiymis. Oyuzden cok tereddutte kaldim.Cnm esabil beyi bende düşünüyorum hem kaeın germe hemde meme büyütme olan hastaları kendisinden çok memnun ama çalıştığı hastaneye hiç gitmedim nasıl olduğunu bilmiyorum. Ben ancak ekim kasım gibi olabilirim zaten o zmna kdr birkaç dr alteenatifi daha bulmaya çalışacağım.
Cnm esabil bey zaten devlet hastanesin de ben burun ameliyatı meme büyütme ve karın germe ameliyatı olanların yorumlarını okudum hepsi çok memnun hatta birde hemşire varmış sanırım aneliyat sonrası yatış sürecinde çok iyi anlayışlı davranıyormuş. Dur o konuyu bulursam seni etiketleyeyim bi okuCanim hasfaneni oldugu o semtte hemsire olana tanidiklara sordum hemsireler bu hastanede estetusyenmi varmis hic duymadik dediler. Hastane kucuk bi devlet hastanesi gibiymis. Oyuzden cok tereddutte kaldim.
Geçmiş olsun. herşey gönlünüzce olsun.Şimdi kendime gelebildim tmamiyle.. suan ağrım sızım ypk sadece nefes alırken batma olupr oda normalmiş sanırım ayağı kalkmayı denedim ama kalkamadım cok kasıldım daha sonra kalkmayı deneyeceğim sanırım 1 gün daha kalacağım
Valla kafam cok karisti korktum ankarada oturanlara sorunca korktum bi an. Orasi kucuk hastaneymis. Ben estetik iperasyonlarimi devlette yaptirabilirim ozeller cok pahali. Beni etkketlersen cok sevinirim.Cnm esabil bey zaten devlet hastanesin de ben burun ameliyatı meme büyütme ve karın germe ameliyatı olanların yorumlarını okudum hepsi çok memnun hatta birde hemşire varmış sanırım aneliyat sonrası yatış sürecinde çok iyi anlayışlı davranıyormuş. Dur o konuyu bulursam seni etiketleyeyim bi oku