Hiç korkma herşey yolunda gidecek inşallahGünaydın kızlar! Bugün benim için dua edin
Aa buugn muydu hadi hayirlisi haberdar et mutlaka bizi canm Allah yardimcn olsnGünaydın kızlar! Bugün benim için dua edin
Slm canim ciktinmi ameliyattan dört gözle nasil oldugunu ne hissettigini ve güzel haberlerini bekliyorumGünaydın kızlar! Bugün benim için dua edin
Sonucu düşün güzel şeylere odaklan...Ameliyatı düşünmemeye çalış...Kızlar çok teşekkür ederim odamda doktorumu bekliyorum nasipse 12:00 gibi ameliyata gireceğim kendimi iyi hissettiğim zaman sizlere haber vereceğim dua edin bana. Felaket korkuyorum ya
kızlar selam... aylardır okuyorum tüm yorumları 2 hazirana gün aldım tam karın germe lipo olmıcak bende zaten 48 kiloyum.. ay ama gel görünkü sürekli kabuslarla uyanıyorum aşırı acı çekiceğimi düşünüp aşırı korkuyorum.. yıllar önce meme büyütme oldum o zaman gözüm karaydı şimdi aşırı tırsıyorum 3 yaşında çocuğum var anne olduktan sonra insan çok değişiyomuş :))
Sagol iyiyim evdeyim toparlanmaya çalışıyorum karnimi hala görmedim tek korkum öksürmek onun dışında bi sıkıntım yok şimdilik@Semi72 den haber var mi ınş her şey yolundadır
Geçmiş olsunKorkma cuma oldum ben şu an evdeyim kas ağrısı oluyor biraz yağ da alındı benden ona rağmen pişman değilim sen haydi haydi atlatırsın dikiş acısı sıfır hiç hissetmedim bile orayı daha
Fotograf koyabildim nihayet [photo=medium]1251264[/photo][photo=medium]1251265[/photo]
Çok teşekkür ederim
Çok mutluyum daha şimdiden iyiki oldumhemen baktımmm kuzum geçmiş olsun büyük yükten kurtuldunnn
Geçmiş olsun. inşallah herşey istediğiniz gibi olurÇok mutluyum daha şimdiden iyiki oldum
Cnm sen daha önce ztn öncesinin olmadığını söylemiştin olmamadına hakta veriyorum aslında anacımız ztn öncesindrn kurtulmak ama şu an elinde olan arkadaşlardan rica ediyorum ben bize yardımcı olmak amacıyla saklamaları açısından bende mesela şu göğüslerimin öncesini düşünmek bile istemiyorum ama burda 3 tane fotom var saklıyorum neyken ne olmuş olmak isteyen arkadaşlar fikir edinebilsin dieEvet haklısınız ama ben öncesini çekmemişim bir tek doktorum da var o çekmişti ameliyat öncesi bir de üç ay sonra çekip öncesi sonrası kıyaslama yapacak. Lakin ben de yok...
Çok tşk ederim cnm. Ben ve bnm gibi bu ameliyatı olmak isteyenlere çok büyük faydanız dokunur.Evet canm haklisin silmem atarm sze
Ozelden yaz canm atiyim sana resimÇok tşk ederim cnm. Ben ve bnm gibi bu ameliyatı olmak isteyenlere çok büyük faydanız dokunur.