Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar çok teşekkür ederim odamda doktorumu bekliyorum nasipse 12:00 gibi ameliyata gireceğim kendimi iyi hissettiğim zaman sizlere haber vereceğim dua edin bana. Felaket korkuyorum ya

Korkma canım ya
Kızlar çok teşekkür ederim odamda doktorumu bekliyorum nasipse 12:00 gibi ameliyata gireceğim kendimi iyi hissettiğim zaman sizlere haber vereceğim dua edin bana. Felaket korkuyorum ya
Sonucu düşün güzel şeylere odaklan...Ameliyatı düşünmemeye çalış...
Allah yar ve yardımcınız olsun

Korkma bugun senin miladın olacak. Yeni bir gun yeni bir beden yeni bir sen.
Insallah hemen toparlanirsi. Rabbim pisman etmesin sonuctan mennun olursun insallah.

Korkma cuma oldum ben şu an evdeyim kas ağrısı oluyor biraz yağ da alındı benden ona rağmen pişman değilim sen haydi haydi atlatırsın dikiş acısı sıfır hiç hissetmedim bile orayı daha

Evet haklısınız ama ben öncesini çekmemişim bir tek doktorum da var o çekmişti ameliyat öncesi bir de üç ay sonra çekip öncesi sonrası kıyaslama yapacak. Lakin ben de yok...
Cnm sen daha önce ztn öncesinin olmadığını söylemiştin olmamadına hakta veriyorum aslında anacımız ztn öncesindrn kurtulmak ama şu an elinde olan arkadaşlardan rica ediyorum ben bize yardımcı olmak amacıyla saklamaları açısından bende mesela şu göğüslerimin öncesini düşünmek bile istemiyorum ama burda 3 tane fotom var saklıyorum neyken ne olmuş olmak isteyen arkadaşlar fikir edinebilsin die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…