- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 33
Canim senin 360 olmustu dimiÇok ağrım var hemde felaket... acı direncim cok düsük sanırım benim dünden beri sadece 1 kere kalkabildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senin 360 olmustu dimiÇok ağrım var hemde felaket... acı direncim cok düsük sanırım benim dünden beri sadece 1 kere kalkabildim
Evet canım.. keşke olmasaydım! Simdi cok acı cekiorum belki o yüzden üfffCanim senin 360 olmustu dimi
Evet seninki biraz daha ondandir olsun hastaneden cikana kadar canm eve gecikce rahat edersin merak etmeEvet canım.. keşke olmasaydım! Simdi cok acı cekiorum belki o yüzden üfff
Geçmiş olsun,kolay değil öyle tüm vücut germeyi bir anda olmak..Evet canım.. keşke olmasaydım! Simdi cok acı cekiorum belki o yüzden üfff
İşin komik tarafı sırt ve karın bölgem veya göğüslerim hiç ağrımıyor bacak iç kısımlarım yanıyor sadece. Birazda belim ağrıdı o kadarGeçmiş olsun,kolay değil öyle tüm vücut germeyi bir anda olmak..
Sırt kısmında agrıyo daha çok hissedesin muhtemelen.. Allah sabır ve şifa versin. Yarın daha iyi olacaksın emin ol.. sık dişini biraz. Her yeni gün çok daha iyi olacaksın
sen silionda mı taktırdın cnm geçmiş olsunİşin komik tarafı sırt ve karın bölgem veya göğüslerim hiç ağrımıyor bacak iç kısımlarım yanıyor sadece. Birazda belim ağrıdı o kadar
Evet silikonda taktırdım sönmüş balon gibiydiler muhteşem olmuş fotoğraf çekebilcek güce grldiğimde çekip göstereceğim size bacaklarım yanıyor hala gececek inş desteğiniz için çok sağolun iyiki varsınızsen silionda mı taktırdın cnm geçmiş olsun
İnşallah dua edin bacağımdaki sızı gitsin diğer hiçbir yerimde ağrı yokCok gecmis olsun sedacim e tabi kolay degil senin ameliyatin allah acil sifalar versin biran evvel toparlanitsin insallah. Heyecanla ve sabirsizlikla fotonu bekliyorum
Kelevek cok gecmis olsun ameliyat olali epey olmus bende hacettepede olmayi dusunuyirum senin doktirun kimdi.bana onerebilecegin dr varmikizlar hepinize minnettarm bu kadarini hic beklemiyodum. beni hic yalnz birakmadnz burda olanlar geldi olamayanlar dualariyla hep yaninmdaydi. hala neden oldugunu bulamadiklarindan arastiriyolar. yapmadiklari sey kalmadi. nedenini bulmaya calisiyorlar tabi ama cok aci cektm. bu ameliyat birinin destegi olmadan yapilcak is degil. ben gencligime guvendm kolay atlatrm dedim.ama minicik bi ihtimal geldi beni buldu. bugun de ses kisikligima kafayi taktilar agzimdam burnumdan biseyler soktular. buronoskopi denen bisey yaptilar hayatmda boyle iskence cekmedim. kizlar olmak isteyenlere tavsiyem mutlaka birilerinin destegini alsnlar. cok gerekli degilse yaptrmasinlar. su yasadkklarimi kimse yasasn istemem. gercekten cok zordu simdi fena degilim ama hala sesim yok gogsumde bir boru var ve hergunn baska bisey yapiliyo. bugun artk baska bisey istemiyorum bundan sonra yapmayn dedim. cok yurekten diliyorum ki kimse yasamasn bunlari. cok iyi dusunun. dikislerim ne halde onu bile bilmiyorum. hergun yeni bi aciyla geriliyorlar. cok zor yuruyorum iki buklum belim cok agriyor. hala kalp damar cerrahisindeyim. hepinize ozellikle smyylmza anlasina ve bgn ziyaretime gelen mothersa cok tesekkur ediyorum. iyiki varsnz gercekten. yoksa ne yapardm bilmiyorum. ameliyat anestezi kucumsenecek seyler degilmis kizlar siz de hafife almayn sakn benm gibi. hepinize sevgiler. insallah iyilesirsem ameliyat sonuclarimi paylasrm. hoscakaln.
Tatlım ya biliyorum ağrın var ama yine de zorlamadan ağır ağır kalkıp yürüsen hem pıhtı açısından hem de ne kadar sık yürürsen o kadar çabuk toparlarsın...Çok ağrım var hemde felaket... acı direncim cok düsük sanırım benim dünden beri sadece 1 kere kalkabildim
Yürümeye başladım allaha şükür kücük adımlarla Umarım bir an önce toplarım doktorumu bekliyoruz çıkış yapacağızTatlım ya biliyorum ağrın var ama yine de zorlamadan ağır ağır kalkıp yürüsen hem pıhtı açısından hem de ne kadar sık yürürsen o kadar çabuk toparlarsın...
Hem meme protez hem karın germe vardı dimi .bacakların niye yanıyor ki.ben karıştırdım galiba kimin neresini yaptırdığınıYürümeye başladım allaha şükür kücük adımlarla Umarım bir an önce toplarım doktorumu bekliyoruz çıkış yapacağız
Bacaklarına işlem yapılmışmıydıki?İşin komik tarafı sırt ve karın bölgem veya göğüslerim hiç ağrımıyor bacak iç kısımlarım yanıyor sadece. Birazda belim ağrıdı o kadar
Çok kahve tüketmeni önermem. Kafein içeriyor ve kafein ödem arttırır! Bol bol su iç,en zararsız ve temiz olanı suŞu an kantindeyim tekerlekli sandalyeyle indim hava almak iyi geldi hiç ağrm yok bacaklarm yanıuor sadece narkozu atabilmiş değilim kahve içerek atıyorum narkozu
Lipo mu yapmış ?Bacak içlerimi yapmış sanırım o yüzden yanıyor bacaklarım eve çıktım biraz uyumuşum ancak gördüm yazabildim göğüslerimde karnımda hiv ağrım yok bacak ic kısmım yanıyor biraz o kadar kas ağrısı işte birazda....