Kesinlikle ameliyatin super olmus dr kimdi nerde oldun. Nekadar odedin. Lipo da yapildi miEvet tabiki baktım.değişik bi teknikle diktiğini söyledi daha naturel oldu dedi.ama zamanla daha çok değişecek şekli son hali nasıl olacak bilmiyorum
Teşekkür ederim beni de motive ettin gerçekten çatlaklar tamamen gitmediği için biraz hüsran vardıKesinlikle ameliyatin super olmus dr kimdi nerde oldun. Nekadar odedin. Lipo da yapildi mi
B A Y I L D I M!!!
Bence onlara hic takilma mercekle bakmadikca kimse gormez. Onceki karnini hatirla ve gir cik yeni tas gibu göbüşünü sev ve bana da bol bol dua et vende oluyum ve cok memnun kaliyim sonuclardanTeşekkür ederim beni de motive ettin gerçekten çatlaklar tamamen gitmediği için biraz hüsran vardı
Önceden hacettepede idi şimdi ayrıldı özel de yapıyor. Resimleri görebilirsinizMemnun kalmana cok sevindim.bende ankarada olmayi planliyorum.dediginiz dr devlette mi ozelde mi nolur fotona bakabilirmiyim. Nekadara yapti fiyatini da soylermisin lutfen
Nur senin iperasyon hic tartismasiz super olmus.Önceden hacettepede idi şimdi ayrıldı özel de yapıyor. Resimleri görebilirsiniz
Teşekkürler darısı size olsun.Nur senin iperasyon hic tartismasiz super olmus.egesay in ameliuatina da bayildim
Darisi acilen bama olsun
Aaaayyyy insallah canim ameliyat izin okadar ince bi cizgi seklindeki super duruyor bunun 1 sene sonrasi mercekle bakilsa yine de gorulmez sanirimTeşekkürler darısı size olsun.
Evet biraz deri biraz yara iyileşmesi biraz da doktorunuzun maharetine bağlıBirazda deri ile alakali sanirim mesela benim yaralarim cok gec iyilesir
Nur ben niye goremiyorum resmleriEvet biraz deri biraz yara iyileşmesi biraz da doktorunuzun maharetine bağlı
İzlemeye aldım bakabilirsinizNur ben niye goremiyorum resmleri
Ayyy nurrrrrr bayildim masallah eski hali varmiİzlemeye aldım bakabilirsiniz
TeşekkürlerAyyy nurrrrrr bayildim masallah eski hali varmi
Evet gerçekten de başarılı çokda güzel maşallahTeşekkürlercanım inşallah seninki daha güzel olur eski resim yok ne kadar nefret ettiysem
Ya cok haklisin bende acilir acilmaz silcem butun resimleriTeşekkürlercanım inşallah seninki daha güzel olur eski resim yok ne kadar nefret ettiysem
Ama resimleri silmeyin lütfen ki biz plmak isteyenlerde kendi öncemizle kıyaslayıp aonrası konusunda az çok fikir sahibi olabilelimYa cok haklisin bende acilir acilmaz silcem butun resimleri
Evet haklısınız ama ben öncesini çekmemişim bir tek doktorum da var o çekmişti ameliyat öncesi bir de üç ay sonra çekip öncesi sonrası kıyaslama yapacak. Lakin ben de yok...Ama resimleri silmeyin lütfen ki biz plmak isteyenlerde kendi öncemizle kıyaslayıp aonrası konusunda az çok fikir sahibi olabilelim
Evet canm haklisin silmem atarm szeAma resimleri silmeyin lütfen ki biz plmak isteyenlerde kendi öncemizle kıyaslayıp aonrası konusunda az çok fikir sahibi olabilelim