Epeydir girmemiştim. Hadi geçmiş olsun, sıra iyileşmeyi beklemeye gelmiş:)Hayırlı olsun kararın...benim de kaslar ayrılmıştı onarıldı (diastazim) artı karın germe...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Epeydir girmemiştim. Hadi geçmiş olsun, sıra iyileşmeyi beklemeye gelmiş:)Hayırlı olsun kararın...benim de kaslar ayrılmıştı onarıldı (diastazim) artı karın germe...
Çok teşekkür ederimEpeydir girmemiştim. Hadi geçmiş olsun, sıra iyileşmeyi beklemeye gelmiş:)
Kuzumm bana da ozelden yazarmisin dietini belki bana da yarar simdiden vermissin ne guzel hadi bakalim motivasiyon tavan boyle giderse superSağol cnm inşallah verecem bu kiloları. Daha meme var sırada. 11 gündür diet yapıyorum. Bugün dietisyendeydim, ölçtü tarttı. 2.5 kilo vermişim hem de hepsi yağdan gitmiş, hiç kas kaybetmemişim. Motive oldum. Devam.. bir 10-15 kilo versem süper olcak. 2.5 gitti bile şimdiden. :)
Korse genellikle takiliyor oyle metallerden olusan bir korse degil asla sadece karin bolgenize islem yapilirsa uzun dikdortken belinizi karninizi saran korse kullanirlar genelikle ama sirta lipo yada bacaklara kadar lipo olursaniz mayo gibi bir korse yada dizlere kadar olan bir korse takilir ben korse takmayi cok severim ama yazin gercekten cekilmiyoNur teşekkür ederim dren olayından korktum açıkçası. Kolay olur inşallah peki medikal korse takılıyor mu? Baya ağır tamamen metallerden oluşan çok rahatsızlık veren bişey diye duydum
Yazarım tabi cnm. Öyle uçuk farklı bir diet deil. Çeşitli, az ve sık beslenmeye dayalı. Protein her öğünde var. Yazarım detaylı özelden.Kuzumm bana da ozelden yazarmisin dietini belki bana da yarar simdiden vermissin ne guzel hadi bakalim motivasiyon tavan boyle giderse super
Korkacak bişey yok. Dren genelde 1 ya da 2 gün takılıyor. İçerde biriken kan ve sıvıyı dışarıya atmak için gerekli. Çıkarken hiç hissetmedim bile ben ince yumuşak çubuklarla takılıyor. Nur arkadaşın aldığı özel ilaçlar vardı kendi özel durumundan dolayı. O yüzden onda biraz fazla tuttular drenleri.Nur teşekkür ederim dren olayından korktum açıkçası. Kolay olur inşallah peki medikal korse takılıyor mu? Baya ağır tamamen metallerden oluşan çok rahatsızlık veren bişey diye duydum
Korkacak bişey yok. Dren genelde 1 ya da 2 gün takılıyor. İçerde biriken kan ve sıvıyı dışarıya atmak için gerekli. Çıkarken hiç hissetmedim bile ben ince yumuşak çubuklarla takılıyor. Nur arkadaşın aldığı özel ilaçlar vardı kendi özel durumundan dolayı. O yüzden onda biraz fazla tuttular drenleri.Nur teşekkür ederim dren olayından korktum açıkçası. Kolay olur inşallah peki medikal korse takılıyor mu? Baya ağır tamamen metallerden oluşan çok rahatsızlık veren bişey diye duydum
Sağol Dr Ercan Karacaoğlu Memorial 88'im 80 ol dedi. Oldukça ödemliyim veririm diye düşünüyorum ne verirsem kar artık bende ortalama 4 kilo çekicem dediKararın hayırlı olsun. hangi dr nerede olacaksın, kaç kilosun acaba?
Ercan Karacaoğlu 1.60 boyum 88 kiloyumKolay gelsin. Dr unuz kimdi? Kilo ve boy unuz ne kadar?
Canım verirsiniz insan istedikten sonra yapamayacağı şey yoktur bi-iznillah...Sağol Dr Ercan Karacaoğlu Memorial 88'im 80 ol dedi. Oldukça ödemliyim veririm diye düşünüyorum ne verirsem kar artık bende ortalama 4 kilo çekicem dedi
Teşekkür ederim daha önce Dukan yapmıştım güzel de kilo verdim ama et tavuk balık göresim yok ama katlanıcam bir ay yapacak bişey yok.Bir de akşam 7.30 dan sonra yemeyince çok kolay gidiyor
Başka bildiğiniz hızlı kilo verme yöntemleri varsa paylaşabilir misiniz? Spor yapıcam artı diyet ama ne biliyim olur ya bildiğiniz bişey vardır bende insülin direnci en üst seviyede malesef
Eylülde bu kiloda diyetisyene gitmiştim 9 kilodan fazla ödeminiz var demişti 40 günde 9 kilo verebilmiştim ama takrar bırakınca aldım hepsiniBaşka bildiğiniz hızlı kilo verme yöntemleri varsa paylaşabilir misiniz? Spor yapıcam artı diyet ama ne biliyim olur ya bildiğiniz bişey vardır bende insülin direnci en üst seviyede malesef
Sabah kalktığınızda bir tam limonu sıkıp büyük bardağa koyup üzerine ılık su ilave edip için saf c vitamini olduğu için zayıflamaya müthiş etkisi oluyor gün içinde de tekrar yapın...bir de kahvaltıda mutlaka ama mutlaka yumurta yeyin (haşlanmış) iki tane yerseniz çok iyi olur bol yeşillik yanında tam buğday ekmeği kızartılmış gevrek yani...Başka bildiğiniz hızlı kilo verme yöntemleri varsa paylaşabilir misiniz? Spor yapıcam artı diyet ama ne biliyim olur ya bildiğiniz bişey vardır bende insülin direnci en üst seviyede malesef
Geçmiş olsun. benim de müthiş ödemim var davul gibiyim...Bugün 9. Günüm...Bende pazartesi 03.04 de mini karın germe ve basen diz içleri ve simitlerden liposuction oldum . İlk muayenem yarın yani bir hafta sonraya korsenin içinde birşey görmedim ama merakdan ölcem ve acayip ödem topladım hiç ameliyat olmamış gibi liposuctionda ödem olduğunu biliyordum ama mini karın germedede karında ödem oldunuzmu arkadaşlar yarına kadar merak dan patlıycam karnım davul gibi oldu dikişdemi bir sorun var yada ödemmi anlayamıyorum
Ben bursadayim ünv hastanesinde olacağım sadece karnıma germe yapilacakKorse genellikle takiliyor oyle metallerden olusan bir korse degil asla sadece karin bolgenize islem yapilirsa uzun dikdortken belinizi karninizi saran korse kullanirlar genelikle ama sirta lipo yada bacaklara kadar lipo olursaniz mayo gibi bir korse yada dizlere kadar olan bir korse takilir ben korse takmayi cok severim ama yazin gercekten cekilmiyo
Sizin doktor kim
Unv hastalerinde doktora ulasmak zormu ? Yani ozel numarasi oluyormu sizde yoksa asistanlarlami gorusuyorsunuz ben yurt disindayim ondan sordum . Fiyatlar ozele gore daha uygun oldugunu duydumBen bursadayim ünv hastanesinde olacağım sadece karnıma germe yapilacak