- 27 Aralık 2011
- 350
- 222
Geçmiş olsun memnun musunuz ağrı tabiki çok mu en popüler soru bu olsa gerek fotoğraf ınız var mı?Cuma günü oldum ben de karın germe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun memnun musunuz ağrı tabiki çok mu en popüler soru bu olsa gerek fotoğraf ınız var mı?Cuma günü oldum ben de karın germe
Canım inan bana zayiflayinca daha fazla ihtiyaç oluyor benim misal yağ dan o kadar çok verdim ki kocaman sönmüş balon gibi oldu karnım...yani onu toparlamak mümkün değil zaten çünkü deri fazlalığı var...Anladım teşekkür ederim en son 75 düşmüştüm tekrar aldım 60 lı kilolar hayal benim için ah o kadar olsam belki ihtiyacım bile kalmaz dı
Cnm bunalımdayım ayrıca dietteyim. Çook kilo aldım. Sen git karın gerdir, üstüne 8 kilo al. Zaten vardı önceden fazlalık da. Dietisyene başladım işte. Düzenli diete başladım. 2 hafta oluyor. Yakında spora da başlıycam kısmetse, inşallah vercem. İş güç de yoğunum. Arada bakıyorum ne var ne yok ama fazla zmn geçiremiyorum burda.Cherry tatlım nasılsın :)) Hiç yazmıyorsun
Hepimizde oluyor öyle dönemler,üzülme.. Sen kararlı olursan başaramayacağın şey olmazCnm bunalımdayım ayrıca dietteyim. Çook kilo aldım. Sen git karın gerdir, üstüne 8 kilo al. Zaten vardı önceden fazlalık da. Dietisyene başladım işte. Düzenli diete başladım. 2 hafta oluyor. Yakında spora da başlıycam kısmetse, inşallah vercem. İş güç de yoğunum. Arada bakıyorum ne var ne yok ama fazla zmn geçiremiyorum burda.
Öpüyorum hepinizi
Yeni ameliyat olanlara da geçmiş olsun, sonuçlarınız tam istediğiniz gibi olsun
Hakkında hayırlısı neyse o olsunSlm ,oğuz kılıç ile görüştüm çok sıcak davrandı kombine yapalım seneye gel dedi emziriyorum karın germede 1 hafta çocugu kucagıma alamıcaktımseneye nasıl beklicem
Evet resim var bakabilir siniz takibe alayım sizi...
Şu an çok fazla ödemim var ve dren çıkmadı hala ama ben genel durumdan memnunum dümdüz karnım olduselam bende merak ediyorum takip ediyorum bayadır yazıları ama resimleri göremiyorum rca etsem benide alırmısın takibe ? çok çok geçmiş olsun bu arada darısı bizim başımıza :)
selam bende merak ediyorum takip ediyorum bayadır yazıları ama resimleri göremiyorum rca etsem benide alırmısın takibe ? çok çok geçmiş olsun bu arada darısı bizim başımıza :)Evet resim var bakabilir siniz takibe alayım sizi...
Şu an çok fazla ödemim var ve dren çıkmadı hala ama ben genel durumdan memnunum dümdüz karnım oldu
Tamam aldımselam bende merak ediyorum takip ediyorum bayadır yazıları ama resimleri göremiyorum rca etsem benide alırmısın takibe ? çok çok geçmiş olsun bu arada darısı bizim başımıza :)
Nur yazılanları okudum. Resim konusu hallolmuş sanırım. Beni de alırmısın takibe. Ben de Ozan bey ile görüştüm. Kalçaya yağ enjeksiyonu yapmadığını karın germe yapabileceğini söyledi. Ben komple üst bölgemden yağ alınsın ve kalçaya enjeksiyon istiyorum. Ozan bey klasik lipo uyguluyormuş. Sanırım önce görüştüğüm başka bir doktora smart lipo yaptiricam. Gerekirse daha sonra liposuz karın germe yaptırabilirim. Ameliyat için haftaya çarşambaya gün aldım kısmetse.Tamam aldım
Kararın hayırlı olsun tamam aldım izliyorumNur yazılanları okudum. Resim konusu hallolmuş sanırım. Beni de alırmısın takibe. Ben de Ozan bey ile görüştüm. Kalçaya yağ enjeksiyonu yapmadığını karın germe yapabileceğini söyledi. Ben komple üst bölgemden yağ alınsın ve kalçaya enjeksiyon istiyorum. Ozan bey klasik lipo uyguluyormuş. Sanırım önce görüştüğüm başka bir doktora smart lipo yaptiricam. Gerekirse daha sonra liposuz karın germe yaptırabilirim. Ameliyat için haftaya çarşambaya gün aldım kısmetse.
Göremiyorum resimleri. Olmadı mı takip acabaKararın hayırlı olsun tamam aldım izliyorum
Tamam izliyorumGöremiyorum resimleri. Olmadı mı takip acaba
Merhaba bende dusunuyorum oguz kilici size ne kadar fiyat verdi acabaSlm ,oğuz kılıç ile görüştüm çok sıcak davrandı kombine yapalım seneye gel dedi emziriyorum karın germede 1 hafta çocugu kucagıma alamıcaktımseneye nasıl beklicem