Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol cnm inşallah verecem bu kiloları. Daha meme var sırada. 11 gündür diet yapıyorum. Bugün dietisyendeydim, ölçtü tarttı. 2.5 kilo vermişim hem de hepsi yağdan gitmiş, hiç kas kaybetmemişim. Motive oldum. Devam.. bir 10-15 kilo versem süper olcak. 2.5 gitti bile şimdiden. :)Hepimizde oluyor öyle dönemler,üzülme.. Sen kararlı olursan başaramayacağın şey olmaz
O gün onlıne gördüm seni,o yüzden yazdım
Kendine iyi bak,öpüyorum bende
Kararın hayırlı olsun. hangi dr nerede olacaksın, kaç kilosun acaba?12 Mayıs'a gün aldım 8 kilo ver gel dedi doktor yarın başlıyorum
Hayırlı olsun kararın...benim de kaslar ayrılmıştı onarıldı (diastazim) artı karın germe...Evet nur seninde cherry ninde resimlerine baktım. Haziran'da olacak benim ameliyatım. Hem karın fıtığım var hem diastazim hemde karın germe, üçüde yapılacak
Hadi gözün aydın :)Drenim çıktı sonunda çoook rahatladım şükürler olsun
Kolay gelsin. Dr unuz kimdi? Kilo ve boy unuz ne kadar?12 Mayıs'a gün aldım 8 kilo ver gel dedi doktor yarın başlıyorum
Çoook teşekkür ederimHadi gözün aydın :)
Sağol cnm inşallah verecem bu kiloları. Daha meme var sırada. 11 gündür diet yapıyorum. Bugün dietisyendeydim, ölçtü tarttı. 2.5 kilo vermişim hem de hepsi yağdan gitmiş, hiç kas kaybetmemişim. Motive oldum. Devam.. bir 10-15 kilo versem süper olcak. 2.5 gitti bile şimdiden. :)