Karın üst kısım ve yanlara liposuction yapıldı ve karın germe yapıldı.Hadi ya.Senin hangi bölgelere yapıldı liposuction, başka ne yapılmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karın üst kısım ve yanlara liposuction yapıldı ve karın germe yapıldı.Hadi ya.Senin hangi bölgelere yapıldı liposuction, başka ne yapılmıştı
Karın üst kısım ve yanlara liposuction yapıldı ve karın germe yapıldı.
Siz ne zaman oldunuz bire beni taburcu ettiler 2 saat önceBen de de yanlara liposuction,karın germe ve meme dikleştirme yapıldı.
Benim de tansiyon düştü kalkamadığım oldu,acele etmedim. Ayran ve tuzlu çubuk kraker çok iyi geldi. Sen de ayran özellikle iç bence. Sonra yavaş yavaş denersin oturmayı. Sakın yere bakma hep yukarı karşıya bak olur mu. Birkaç güne daha da rahatlıycaz,yazın da acısını çıkarıcaz inşallah
Bu arada sizede çok geçmiş olsunSiz ne zaman oldunuz bire beni taburcu ettiler 2 saat önce
Siz ne zaman oldunuz bire beni taburcu ettiler 2 saat önce
Öksürük neden oluyor ??Beni bitiren tek şey öksürük
Geçmiş olsun takip ediyorum sizi bu arada :)Beni bitiren tek şey öksürük
Ben hala uğraşıyorum öksürükleBeni bitiren tek şey öksürük
Ben hala uğraşıyorum öksürükle
Arkadaşlar konu aktıkça mesajım gözden kaçtı galibaArkadaşlar merhaba
Operasyon geçirenlere geçmiş olsun,
Jelesec yürekten dilerim ki prensinin sorunu da sorunsuz bitsin gitsin.Aralık ayında yazışmıştık fikir almıştım yoğunluğuna rağmen cevaplamıştın güzel yüreğinle.
Ben 2016 kasım aralık aylarında karın germe göğüs dikleştirme yaptırıp 2017 ye bomba gibi girmek istemiştim.
Boyum 1,63 ve 78kg önce kilo vermem gerektiği yoksa sonuçtan memnun kalmayacağımı söyleyen drlar oldu fakat ben ne yaptıysam 6aydır veremiyorum.1/2 kilo verip yine hemen alıyorum.
Spor,tahliller,beslenme hiçbişey işe yaramıyo deliricem en sonunda gıda intolerans testi yaptırdım 10gün sonra alacağım sonuçları ,kendimi çaresiz hissetmeye başladım.
Benim ölçülerimde ameliyata girip başarılı sonuç alan var mı ??
Var ise dr adı paylaşırsanız çok mutlu olurum.İstanbul'da yaşıyorum.
Arkadaşlar konu aktıkça mesajım gözden kaçtı galiba
Boy 1.63 kg 78 benim gibi 18 kilo fazlayla operasyon geçiren oldu mu ?
Aaaaaaa bilseydim bana bu kadar yakın olduğunu hastaneye ziyaretine gelirdim bende bahcelievler de oturuyorumÇok tşk. Dr.Övünç Akdemir. Fiyat için tel veririm isterseniz söyler size. Çok uygun piyasaya göre.
Ethica hastanesi İncirli Bakırköy'de oldum ben.
Çok sağol düşünmen yeter ❤❤Aaaaaaa bilseydim bana bu kadar yakın olduğunu hastaneye ziyaretine gelirdim bende bahcelievler de oturuyorum
Narkoz etkisi malesefNeden oksuruyorsunuz
Arkadaşlar konu aktıkça mesajım gözden kaçtı galiba
Boy 1.63 kg 78 benim gibi 18 kilo fazlayla operasyon geçiren oldu mu ?
Narkoz etkisi malesef
Fazla kilo ile opr geçirmemişsin anladım çok teşekkürler geçmiş olsun :))Canım ben 120 kg doğum yaptım 3 yıl önce. Şimdi 72 kiloyum.kendim verdim. 18 kg çok kolay verilir. Diyetisyen tercih et derim.bikaç ayına bakar.