- 14 Ağustos 2016
- 177
- 102
Tamam aliyorum:)Benide izlemeye alırmısın bende elif hnm. Ameliyat oldum kombin 1 ay oldu benimde 3 remim var hangi surecteyim merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam aliyorum:)Benide izlemeye alırmısın bende elif hnm. Ameliyat oldum kombin 1 ay oldu benimde 3 remim var hangi surecteyim merak ediyorum
Delikanlı sorunsuz atlatır inşallah..
Ana yüreyi dayanmıyor dimi..
31 marttan geliyorum 9 marta kadar istanbuldayim
Masallah en zor kismi atlattin simdi sabir zamani .. iyi olmana sevindim sorunsuz surecin olsun insallah ❤Günaydııın
Sizin mesajlarınız nasıl iyi hissettirdi anlatamam.insan destek arıyormuş böyle anlarda.çpk mutlu ettiniz çok sağolun hepiniz ❤❤❤❤
Gece 9 buçuğa doğru girdim ameliyata. Karın +meme dikleştirme, 3 buçukta odaya gelmişim. Baya sürmüş.
Saat şu an 8e 10 var çok şükür iyiyim. Geceden beri serum çok iyi geldi.
Korktuğum kısım yürüme kısmı. Şimdi bişeyler yiyip yürüycekmişim.
İnşallah o da kolay geçer. Yine yazarım öpüyorum hepinizi
Tamam aliyorum:)
Kız bu defa refahangi estetik kaldı niye geliyon bakım söyle sırada ne var:))))))))))
Çok teşekkür ederim canım inşallah sende istediğin sonuca kavusursun❤Cansuceren masallah resimlerini gordum elif hanimin ellerine saglik cok guzel olmussun eski haline gore bakinca inanilmaz degisim olmus
Canımm doktorda daha yeni resimlerim yok:)) ben 56 kiloyum yüzüm biraz daha düzelsin sen merak etme atarım sana resim:)canım çok çok iyi karnın maşallah kaç kilosun sen bu arada? Yüzün burnunu yeni halini de at bir ara bana yoksa dr den bakarım gidip :))) saklanma:)
Canımm doktorda daha yeni resimlerim yok:)) ben 56 kiloyum yüzüm biraz daha düzelsin sen merak etme atarım sana resim:)
Jelesec ben gördüm Cansuceren i gerçekten çok zayıf..kürdan gibi valla:)Canımm doktorda daha yeni resimlerim yok:)) ben 56 kiloyum yüzüm biraz daha düzelsin sen merak etme atarım sana resim:)
Biz atalım kendimizi :))56 mı pafff hemen ye kilo al 56 ne ya hahhaha feci kıskandım bakk şimdi seniii süper ya incesin maşallah kızına az yedirseydin o 56 olsaydı :)))) tamam canım çok öptüm
Amaliyattan sonra 7 kilo verdim vallahi hiçte dikkat etmiyorum geceleri kalkıp çikolatalari yıyıyor yatuyorum:))56 mı pafff hemen ye kilo al 56 ne ya hahhaha feci kıskandım bakk şimdi seniii süper ya incesin maşallah kızına az yedirseydin o 56 olsaydı :)))) tamam canım çok öptüm
Amaliyattan sonra 7 kilo verdim vallahi hiçte dikkat etmiyorum geceleri kalkıp çikolatalari yıyıyor yatuyorum:))
Neee...ama bu haksızlık yaaaaa...şu an bende evdeki çikolata tatlı ne varsa saklıyorum kendimden,gece kalkıp yememek içinAmaliyattan sonra 7 kilo verdim vallahi hiçte dikkat etmiyorum geceleri kalkıp çikolatalari yıyıyor yatuyorum:))
ağla ağla ya kuzu senin boyun uzun kilon da iyi karnın gitti artık üzülme ama yemede gözleme falan şişen yineNeee...ama bu haksızlık yaaaaa...şu an bende evdeki çikolata tatlı ne varsa saklıyorum kendimden,gece kalkıp yememek için
Cansuceren den sonra üzülmemek mümkünmü..bende kıskandım:))ben yemeyerek kilo alanlardanım..@Cansuceren gibi yiyerek zayıflayamıyorum malesef (ağla ağla ya kuzu senin boyun uzun kilon da iyi karnın gitti artık üzülme ama yemede gözleme falan şişen yine
Vallahi çok tatlı yiyorum genellikle geceleri yataktan gözlerim kapalı kalkıp yiyip yatiyorum:)))Cansuceren den sonra üzülmemek mümkünmü..bende kıskandım:))ben yemeyerek kilo alanlardanım..@Cansuceren gibi yiyerek zayıflayamıyorum malesef (
Allahım neydi günahım
Vallaha tatlı için bütün yiyeceklerden vazgeçebilirim..haksızlık diyorum işte:))Vallahi çok tatlı yiyorum genellikle geceleri yataktan gözlerim kapalı kalkıp yiyip yatiyorum:)))