- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
Geçmiş olsun... Niye çok agrınız olduki,Ağrı kesiciler yapılmadımı?Bayanlar dün karın germe ve lipo ameliyatı oldum gece dayanılmaz acı çektimBugün kalkıp yürümem lazım valla korkuyorum kalkamıyacak mışım gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun... Niye çok agrınız olduki,Ağrı kesiciler yapılmadımı?Bayanlar dün karın germe ve lipo ameliyatı oldum gece dayanılmaz acı çektimBugün kalkıp yürümem lazım valla korkuyorum kalkamıyacak mışım gibi
Yapıldı ama lipoolan yerler mosmor dayak yemiş gb ve gerçekten dendiği gb kolay değil sezeryan yanında halt yemişGeçmiş olsun... Niye çok agrınız olduki,Ağrı kesiciler yapılmadımı?
Lipo olan yerlerde morluklar olur tabi. Hatta bir iki güne artabilir dahada :))Yapıldı ama lipoolan yerler mosmor dayak yemiş gb ve gerçekten dendiği gb kolay değil sezeryan yanında halt yemiş
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahBayanlar dün karın germe ve lipo ameliyatı oldum gece dayanılmaz acı çektimBugün kalkıp yürümem lazım valla korkuyorum kalkamıyacak mışım gibi
Bayanlar dün karın germe ve lipo ameliyatı oldum gece dayanılmaz acı çektimBugün kalkıp yürümem lazım valla korkuyorum kalkamıyacak mışım gibi
Çok geçmiş olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur. Nerede oldunuz acaba ve fiat nedir?Benim gibi bugün birisi daha ameliyat olucaktı naptı acaba ya adını hatırlayamadım.
Ben iyiyim. Yürüdüm bikaç kere. Tabi baya eğik yürüyorum. Birinde yatakta doğrulunca tansiyonum tak diye düştü resmen hissettim. Küçüğü 4 olmuş. Yattım geri.
Sonra çorba içtim tekrar yürüdüm. Yüzümü saçımı ıslatmak çok iyi geldi.
Çok şükür ağrım yok. İnşallah hep böyle olur. Çatlıyorum mumya gibi olunca göremiyorum da bişey
Tekrar geçmiş olsun..korsenizi merak ettim açıkçası :)) dr.unuz kendi korsesinimi takmış,yoksa sizin aldığınızımı?Benim gibi bugün birisi daha ameliyat olucaktı naptı acaba ya adını hatırlayamadım.
Ben iyiyim. Yürüdüm bikaç kere. Tabi baya eğik yürüyorum. Birinde yatakta doğrulunca tansiyonum tak diye düştü resmen hissettim. Küçüğü 4 olmuş. Yattım geri.
Sonra çorba içtim tekrar yürüdüm. Yüzümü saçımı ıslatmak çok iyi geldi.
Çok şükür ağrım yok. İnşallah hep böyle olur. Çatlıyorum mumya gibi olunca göremiyorum da bişey
ameliyata girmeden kac kiloydun ben suan 56 kiloyum ve ameliyat düşünüyorum..:)Amaliyattan sonra 7 kilo verdim vallahi hiçte dikkat etmiyorum geceleri kalkıp çikolatalari yıyıyor yatuyorum:))
geçmiş olsunBayanlar dün karın germe ve lipo ameliyatı oldum gece dayanılmaz acı çektimBugün kalkıp yürümem lazım valla korkuyorum kalkamıyacak mışım gibi
Geçmiş olsun. Bende 26 ocak da oldum.geçmiş olsun
Yapıldı tabi ama gerçektem dayanılmaz acı bide yatıi pozisyonu sırtımı. MahvettiGeçmiş olsun... Niye çok agrınız olduki,Ağrı kesiciler yapılmadımı?
Bugün 3. Gün nasıl geçecek bakalımLipo olan yerlerde morluklar olur tabi. Hatta bir iki güne artabilir dahada :))
Ama bende karın germe ile birlikte Lipo oldum. Hatta popo estetiği ile birlikte oldum. Ağrı oldu evet ama dayanılmayacak kıvrım kıvrım kıvrandıracak agrım olmadı.. agrı eşigi ile alakalı sanırım
Merak etmeyin geçecek hepsi Sonuç iyi olsun önemli olan o
Çok geçmiş olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur. Nerede oldunuz acaba ve fiat nedir?
Bugün 3. Gün nasıl geçecek bakalım
Tekrar geçmiş olsun..korsenizi merak ettim açıkçası :)) dr.unuz kendi korsesinimi takmış,yoksa sizin aldığınızımı?
Yok değilim valla gün sayıyorum bir an önce geçsin diye herkes Nasıl kolay 1. Gün kalktım gezdim diyor sokum. Valla Ben idrararA bile kalkamıyorum bazen altıma kaçıyor Lütfen tecrübeli olanlar biraz yardımcı olsunDaha iyi misin
Yok değilim valla gün sayıyorum bir an önce geçsin diye herkes Nasıl kolay 1. Gün kalktım gezdim diyor sokum. Valla Ben idrararA bile kalkamıyorum bazen altıma kaçıyor Lütfen tecrübeli olanlar biraz yardımcı olsun