- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
Allah yardımcın olsun..güzel güzel uyu uyan..Yatışım yapıldı. 8,9 gibi gircekmişim gecikme olmazsa
Şans dileyin bana kızlar❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun..güzel güzel uyu uyan..Yatışım yapıldı. 8,9 gibi gircekmişim gecikme olmazsa
Iyi sanslar cnm hersey gonlunce olsun ❤ mutlaka haber ver iyi oluncaYatışım yapıldı. 8,9 gibi gircekmişim gecikme olmazsa
İnşallah ameliyatın sorunsuz güzel geçer şu an ameliyatdasindir senin için dua edicem Allâh yardımcın olsunYatışım yapıldı. 8,9 gibi gircekmişim gecikme olmazsa
Ben oldum bugun tam 1 ay oldu inşallah benimde sislerim indikten sonra süper görünürKatın yazmısım kusura bakmayın karın germe yazacaktım ☺
Ben oldum bugun tam 1 ay oldu inşallah benimde sislerim indikten sonra süper görünür
Yatışım yapıldı. 8,9 gibi gircekmişim gecikme olmazsa
Allah yardımcınız olsun inşallah herşey güzel olur.Yatışım yapıldı. 8,9 gibi gircekmişim gecikme olmazsa
Hadi gözün aydın..çok geçmiş olsun..bundan sonrasınıda sorunsuz bi şekilde atlatmanı dilerim..Günaydııın
Sizin mesajlarınız nasıl iyi hissettirdi anlatamam.insan destek arıyormuş böyle anlarda.çpk mutlu ettiniz çok sağolun hepiniz ❤❤❤❤
Gece 9 buçuğa doğru girdim ameliyata. Karın +meme dikleştirme, 3 buçukta odaya gelmişim. Baya sürmüş.
Saat şu an 8e 10 var çok şükür iyiyim. Geceden beri serum çok iyi geldi.
Korktuğum kısım yürüme kısmı. Şimdi bişeyler yiyip yürüycekmişim.
İnşallah o da kolay geçer. Yine yazarım öpüyorum hepinizi
Çok geçmiş olsun, inşallah iyileşme döneminiz de sorunsuz geçer:)Günaydııın
Sizin mesajlarınız nasıl iyi hissettirdi anlatamam.insan destek arıyormuş böyle anlarda.çpk mutlu ettiniz çok sağolun hepiniz ❤❤❤❤
Gece 9 buçuğa doğru girdim ameliyata. Karın +meme dikleştirme, 3 buçukta odaya gelmişim. Baya sürmüş.
Günaydııın
Hadi gözün aydın..çok geçmiş olsun..bundan sonrasınıda sorunsuz bi şekilde atlatmanı dilerim..
Evet canimm bitti ameliyatlar bol bol geziyorum:))
Çok geçmiş olsun canimGünaydııın
Çok iyiyim canım bu ayın sonunda yine İstanbuldayım biraz daha gezeyim:))bugün karnım tam 4 ay oldu resim ekledim bi bak yüzümdede çok memnunum biraz daha düzeleyim atarım sana resim:))bana ara ara yaz yahu özelden tüzelden nasıl iyimisin ? Yüzün de burnun da karnın da herşey yolunda mı :))) bana yüzde lazımsın yok olma süreç takip ediyorum :)) iyi gezmeler canım
Delikanlı sorunsuz atlatır inşallah..kuzum benim oğlana da dua et ya off valla kendim de bu kadar gerilmedim burun için günü aldık 15 de ameliyat KBB ye karar verdik ama ben hala boşver oğlum narkoz olma diyorum:))))
Ooo süperrr..keşki denk gelsek yine..Çok iyiyim canım bu ayın sonunda yine İstanbuldayım biraz daha gezeyim:))bugün karnım tam 4 ay oldu resim ekledim bi bak yüzümdede çok memnunum biraz daha düzeleyim atarım sana resim:))
Çok şükür artık zamanla iyileseceksin inşallahGünaydııın
31 marttan geliyorum 9 marta kadar istanbuldayimOoo süperrr..keşki denk gelsek yine..
Benide izlemeye alırmısın bende elif hnm. Ameliyat oldum kombin 1 ay oldu benimde 3 remim var hangi surecteyim merak ediyorumÇok iyiyim canım bu ayın sonunda yine İstanbuldayım biraz daha gezeyim:))bugün karnım tam 4 ay oldu resim ekledim bi bak yüzümdede çok memnunum biraz daha düzeleyim atarım sana resim:))
Çok iyiyim canım bu ayın sonunda yine İstanbuldayım biraz daha gezeyim:))bugün karnım tam 4 ay oldu resim ekledim bi bak yüzümdede çok memnunum biraz daha düzeleyim atarım sana resim:))