Merhaba Ben de gorebilir miyim resimperinizi15 gün oldu
Doktorunuz Kim, memnun musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ben de gorebilir miyim resimperinizi15 gün oldu
Merhaba
Ameliyatıma bugünü saymazsam 3 günüm kaldı.Karmaşık duygular içindeyim.Hem korkum hem cesaretim var.
Aslında ameliyattan değil de sonrası oluşabilecek komplikasyonlardan korkuyorum.Triglerisidim yüksekti ilaçla kontrol altına aldık.Kolestrolün de sınırın az üstü.Doktorum ameliyat için bir sorun olmadığını söyledi.4-5 yıldır bu ameliyati olmak istiyordum.İnşallah istediğim sonuca ulaşırım.
Cansuceren D didem korkmaz merhaba beni de izlemeye alırmısınız lütfen karın germe ićin doktor araştırıyorum
O oceandeepblue resimlerinizi görmek istiyorum mümkünse
Özelden cevap yazdım tatlım dediğim gibi ben olsam olmazdım ameliyatı Ozan beyide taktir ettim bile bile lades demenin anlamı yok benimki genetik değildi risk almaya değmez %50 risk büyük risk bence bir daha düşün sevgilerFerruh Bingöl yaparım dedi bi cok
Canım bilmiyorum verir mi vermez mi, benim ne kadar kararlı olduğumu görüyor bi şey diyemiyor ama bugün ilk defa doktor senin imzanı istiyor deyince benim rızam yok dedi. Ben emboli geçirdim ya işte bu bütün herşeyi berbat ediyor birde üstüne üstlük yüzde elli genetik çıktı. Hacettepe de de yapıldı aynı yine yüzde elli çıktı.
Çok teşekkür ederim canım ilgi ve alakan içinAllah hakkımızda en hayırlısını nasib etsin yeni yıl hepimize mutluluk sağlık af ve afiyet getirsinÖzelden cevap yazdım tatlım dediğim gibi ben olsam olmazdım ameliyatı Ozan beyide taktir ettim bile bile lades demenin anlamı yok benimki genetik değildi risk almaya değmez %50 risk büyük risk bence bir daha düşün sevgiler
Ben resim koyamadım bi türlü özelden de yazılmıyor heralde ayarları bozdum iki sene önce meme küçültme yaptırdım şimdi çok memnunum iyiki yaptırdım karın gerdirme de bir ay oldu yaptıralı şimdiden güzelleşmeye başladı çok mutluyum sakın korkma biraz zahmeti var ama İnan seve seve çektim şişlikler epey azaldı ama yırtıklar aşırı olduğu için hepsi gitmedi ama azaldı sarkıklık hiç kalmadı keşke durumum olsaydı da daha önce yaptırabilseydim ben Konya'da oldum doktorum m.kıyar işinin ehli çok ilgili bi doktor herşey gönlünce olur inşallahBeni de izlemeye alir misiniz?
Ben resim koyamadım bi türlü özelden de yazılmıyor heralde ayarları bozdum iki sene önce meme küçültme yaptırdım şimdi çok memnunum iyiki yaptırdım karın gerdirme de bir ay oldu yaptıralı şimdiden güzelleşmeye başladı çok mutluyum sakın korkma biraz zahmeti var ama İnan seve seve çektim şişlikler epey azaldı ama yırtıklar aşırı olduğu için hepsi gitmedi ama azaldı sarkıklık hiç kalmadı keşke durumum olsaydı da daha önce yaptırabilseydim ben Konya'da oldum doktorum m.kıyar işinin ehli çok ilgili bi doktor herşey gönlünce olur inşallah
Senin kilon kacti karin germe de?Benim Fotoğraflarimi gordun mu canim?
Benim kilom cok mu diye kaygilaniyorym ( 169 cm-79 kg)
Benimde 1 ay kaldi ameliyata 15 tatile denk getirdim benim kilom 78 cuma günü marankinin aya göre detox kuru basliyo dün tv de izledim en az 6- 7 kilo verebilirsiniz diyodu istersen bir incele ameliyata kadar 3-5 artık ne kadar giderse kardirSenin kilon kacti karin germe de?
MerhabaBende kısmet olursa 30 ocakta olacağım ameliyat sonrasi resimlerini gorebilirmiyim şu izler kafama takiliyo bir tek
Cok az kalmis, hadi hayirlisi olsun insallah.Benimde 1 ay kaldi ameliyata 15 tatile denk getirdim benim kilom 78 cuma günü marankinin aya göre detox kuru basliyo dün tv de izledim en az 6- 7 kilo verebilirsiniz diyodu istersen bir incele ameliyata kadar 3-5 artık ne kadar giderse kardir
Ama yuruyus yap mesela ( kendini usutme de aman diyim) yani Dinc ol ameliyat oncesindeBenimde 1 ay kaldi ameliyata 15 tatile denk getirdim benim kilom 78 cuma günü marankinin aya göre detox kuru basliyo dün tv de izledim en az 6- 7 kilo verebilirsiniz diyodu istersen bir incele ameliyata kadar 3-5 artık ne kadar giderse kardir
Kilon nerdeyse benle aynı 1.70 boy 82 kiloBenim Fotoğraflarimi gordun mu canim?
Benim kilom cok mu diye kaygilaniyorym ( 169 cm-79 kg)
Hemen hemen aynıyız 78 kilo ama boyun Uzun ben 160Kilon nerdeyse benle aynı 1.70 boy 82 kilo
Canım merhaba siz 82 kilo ile mi ameliyat oldunuz, problem oldu mu? Yani doktorunuz kilo ver vs dedi mi?Kilon nerdeyse benle aynı 1.70 boy 82 kilo