- 7 Aralık 2016
- 44
- 9
İnşallah canım çok teşekkür ederimAnladım. Çabucak geçer inşallah. Bozma moralini o kadar büyüğünü atlattık, bu da geçer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok teşekkür ederimAnladım. Çabucak geçer inşallah. Bozma moralini o kadar büyüğünü atlattık, bu da geçer.
Evet aynı anda yaptırdım narkozu iki defa almak istemedim doktorum da tmm olur dedi yaptırdım gitti :) keşke daha önce yaptırmış olsaydımGeçmiş olsun. Karın germe ve lipoyu aynı anda mı oldunuz?
Darısı başıma inşallah en hayırlı şekildeEvet aynı anda yaptırdım narkozu iki defa almak istemedim doktorum da tmm olur dedi yaptırdım gitti :) keşke daha önce yaptırmış olsaydım
Aminn inşallahDarısı başıma inşallah en hayırlı şekilde
Canım meraba inşallah görürsün mesajımı epey aradım yazdığını bulmak için şimdi de sendeki ağrının aynısı bende var aynı yerde bıçak saplaması gibi giriyor ağrı sen nasıl oldun ağrı ne zaman geçti bilgi verir misin bugün daha kötüydüm iş yerinden nerdeyse kaçıp gitcektim sana ne dedi doktorunGarindaşlarim gogsumun altinda karnimda uc gundur bir agri var kolumu kaldirsam egilsem bicak saplaniyo yaniyo acayip korkuyorum sizde oldumu acaba yarin doktoruma gidicem ne illetmis arkadas valla ben 35 gunmu oldu ne hic mutlu olamiyorum cokta memnuniyetsizim ne olucak boyle bilmiyorum ;(
Bel fıtığı platin ameliyatından sonra ki dönem nasıldı platinler de sıkıntı oldumu çok ağrı yaptımı?Cevap yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim inşallah sonuç memnun olan arkadaşların ki gibi olur bu arada 2 Sezeryan 2 bel fıtığı ameliyatı ve diz ameliyatı oldum belimde platin var ama Dr bey belinde ki platine bır zarar verecek bırakılıyor değil dedi
Ben yarın ameliyat günü almayı düşünüyorum gözümü karartıpYakın tarihte ameliyat olacak varmi merak içindeyim tarih yaklaştıkça
Sizinki ne zaman?Yakın tarihte ameliyat olacak varmi merak içindeyim tarih yaklaştıkça
Bana mı söylediniz? Ben ankarada olacağım ankarada yaşıyorum. Bugün gün almayı düşünüyorum inşallah. Hakkımızda hayırlısı inşallah.Sen nerdesin ist olacaksın bide hangi dr
Bana mı söylediniz? Ben ankarada olacağım ankarada yaşıyorum. Bugün gün almayı düşünüyorum inşallah. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Hacettepe'de prof figen hocaya karın germe ameliyatı olacağım inşallah fakat benim biraz riskli daha doğrusu yüksek risk dedi Hemotoloji raporda. Daha önce emboli atmıştı. Bilmiyorum bende gözümü kararttımAnkara da hangi doktora ? Darısı bana :) bizi
biraz bilgilendirirmisin cnm ,ben de Ankara dayım araştırmalarım devam ediyorum ,henüz karar veremedim.Şimdiden teşekkürler...
Hacettepe'de prof figen hocaya karın germe ameliyatı olacağım inşallah fakat benim biraz riskli daha doğrusu yüksek risk dedi Hemotoloji raporda. Daha önce emboli atmıştı. Bilmiyorum bende gözümü kararttım
Doktorum yüksek risk ve bu riski bilerek girin ameliyata eşinizin de imza atması gerekiyor dedi. Emboli atabilir dedi.Doktorun uygun gördükten sonra için rahat bir şekilde olabilirsin bence .Harika bir karına sahip olacaksın.Bunun mutluluğunu düşün.