- 13 Şubat 2016
- 513
- 430
- 48
Geçmiş olsun. Dr unuz kim?Iki ay once oldum ben.avatarimdaki resim benim.endoskopik germe goz kapagi vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun. Dr unuz kim?Iki ay once oldum ben.avatarimdaki resim benim.endoskopik germe goz kapagi vs
Çok geçmiş olsun. Sıra bana geliyor hayırlısıyla. Herşey birarada olsun istiyorum. Hem meme silikon hem karın germe hem gıdi vs ama birleşince iyi bir araba fiyatı çıkıyor ortaya. Bir de birarada olunca çok zorlanmadınız di mi acı açısından. Ben daha önce lipo oldum en korktuğum da ameliyattan uyanma acısı. Üşümekten tir tir titriyordumEvet hem karın germe hem de meme küçültme oldum. Biraz önce memedeki direnleri çıkardı doktorum. Karını da pzrtsi çıkarıcam ve her şey çok iyi dedi. Ben izmirde Eray Copçu hocaya ameliyat oldum.
Tamam yaptım eklendiBu arada arkadaşlar ben albumume resim eklemeye calıstim yapamadim. Tek resim olunca güvensizlik oluyor. Biri bana anlatir mi nasil yapıldığını?☺
Araba fiyatı iyiymiş:))) bir arada olması inanın zorlamadı, sanırım ağrı kesici içmeye alışık olmadığım için haplar işe yaradı. Uyandığımda da birisi çarşafın altına sıcak hava tutuyodu, korktuğum gibi olmadı. Ama bence her şey kişisel, o yüzden genelleme yapılamaz. Umarım sizinde benim gibi hiç acınız olmaz:)Çok geçmiş olsun. Sıra bana geliyor hayırlısıyla. Herşey birarada olsun istiyorum. Hem meme silikon hem karın germe hem gıdi vs ama birleşince iyi bir araba fiyatı çıkıyor ortaya. Bir de birarada olunca çok zorlanmadınız di mi acı açısından. Ben daha önce lipo oldum en korktuğum da ameliyattan uyanma acısı. Üşümekten tir tir titriyordum
Geçmiş olsun bende görmek isterdim fotonuzu isterseniz tabi:)İyi akşamlar
15 gün foto mu da koydum
Günden güne daha iyiye gidiyor. Hala karnım da sertlikler var. Keşke daha önce olsaymışım.
Geçmiş olsun bende görmek isterdim fotonuzu isterseniz tabi:)
Nasıl geçti ameliyatın canım inşallah başarılı ve rahat geçmiştir detayları çok merak ediyorum yazarsan memnun olurum bende heyecan korku herşey mevcutHayırlı sonuçlar olsun inşallah..
Geçmiş olsun darısı benim başıma 30 ocakMerhaba arkadaşlar salı günü ameliyatımı oldum çok şükür sabah eve geldim biraz ağrılarım var ama daha iyi olucam inşallah
Bende kısmet olursa 30 ocakta olacağım ameliyat sonrasi resimlerini gorebilirmiyim şu izler kafama takiliyo bir tekÇok teşekkür ederim. Fotoğrafı olmayanları takip edemiyorum.
Hangi ameliyatımdan bahsediyorsun :))Nasıl geçti ameliyatın canım inşallah başarılı ve rahat geçmiştir detayları çok merak ediyorum yazarsan memnun olurum bende heyecan korku herşey mevcut
Allah sizin için en hayırlısını versinHanımlar merhaba, bir aydır yoktum umreden döndüm cuma günü gitmeden önce yaptırdığım tetkiklerimi aldım. Kardiyoloji yapılabileceğini söyledi onay verdi (klexsan olmak kaydıyla) lakin Hemotoloji raporda yüksek risk yazdı. Ben bütün bu sonuçları yarın figen hocaya götüreceğim bakalım o ne diyecek, yaparım önlem alıp mı diyecek yoksa yapamam mı diyecek bilmiyorum ve çok endişeliyim aynı zamanda çok da istiyorum. Dua istiyorum arkadaşlar.
Hayırlısı olsun. Sağlığınız herşeyden önemliHanımlar merhaba, bir aydır yoktum umreden döndüm cuma günü gitmeden önce yaptırdığım tetkiklerimi aldım. Kardiyoloji yapılabileceğini söyledi onay verdi (klexsan olmak kaydıyla) lakin Hemotoloji raporda yüksek risk yazdı. Ben bütün bu sonuçları yarın figen hocaya götüreceğim bakalım o ne diyecek, yaparım önlem alıp mı diyecek yoksa yapamam mı diyecek bilmiyorum ve çok endişeliyim aynı zamanda çok da istiyorum. Dua istiyorum arkadaşlar.
Umarım iyi bir ameliyat geçirirsin. Fotoğrafı olmayanları izleyemiyorumBende kısmet olursa 30 ocakta olacağım ameliyat sonrasi resimlerini gorebilirmiyim şu izler kafama takiliyo bir tek
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Şimdi prof figen hocanın yanından geldim bütün tetkiklerime baktı. Kardiyoloji onay verdi fakat Hemotoloji çok yüksek risk taşıyor yazdı. Figen hoca eğer olmak istiyorsan yaparım fakat bu yüksek riski bilerek gir ameliyata ve eşin de imza vermesi lazım dedi. Ben de sordum peki başka bi yöntemi varmıdır bunun diye hayır dedi tek çaresi ameliyat deri fazlalığı var dedi. Ama biraz daha kilo verirsen risk azalır dedi. 66-67 kilo civarındayım. Ne yapacağım bilmiyorum fakat herşeye rağmen kararliyim. Benim durumumda olup ameliyat olan var mı acaba?Hayırlısı olsun. Sağlığınız herşeyden önemli
İyi dilekleriniz için sağolun.Allah sizin için en hayırlısını versin
Ay zaten çok kilon yok aslında. Ne gibi risk olabilir dedi peki. Belki yazmışsındır ama hatırlayamadım.Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Şimdi prof figen hocanın yanından geldim bütün tetkiklerime baktı. Kardiyoloji onay verdi fakat Hemotoloji çok yüksek risk taşıyor yazdı. Figen hoca eğer olmak istiyorsan yaparım fakat bu yüksek riski bilerek gir ameliyata ve eşin de imza vermesi lazım dedi. Ben de sordum peki başka bi yöntemi varmıdır bunun diye hayır dedi tek çaresi ameliyat deri fazlalığı var dedi. Ama biraz daha kilo verirsen risk azalır dedi. 66-67 kilo civarındayım. Ne yapacağım bilmiyorum fakat herşeye rağmen kararliyim. Benim durumumda olup ameliyat olan var mı acaba?
Canım benim iki sene önce durduk yerde pıhtı atmıştı akciğere bunu derinlemesine araştırdılar yüzde elli genetik çıktı. Şimdi karın germe düşünüyorum hacettepede doçent doktor Ozan bitik var, kesinlikle yapamayacağını söyledi mutlaka pıhtı atar bir de yüzde elli genetiğiniz var dedi. Ama 60 kilo olursanız yaparım diyor ben de o vakit risk olmuyor mu diye sordum risk yüzde üç olur dedi. Hiç yağ kalmayacak karın bölgemde direk deri fazlalığını alıp kasları dikip kapatacak mış. Ben de hemen olmak istiyorum aynı hastanede prof Figen hanım var ona gittim anlattım tamam şu tetkikleri yaptır bakalım dedi. Bir aydır yoktum tetkikleri toparlayıp bugün götürdüm, kardiyoloji onay verdi fakat Hemotoloji yüksek riskli yazmış hocada bu durumda ben nasıl yapayım dedi ben de kararlıyım veya başka bi yöntemi varsa söyleyin dedim yok bu karına ancak ameliyat ve tsm karın germe dedi. Tekrar baktı aslında sömestre kadar biraz daha kilo ver hiç yağ kalmasın risk azalsın diyor. Valla ben de şaşırdım inanın çok fazla kilom yok.Ay zaten çok kilon yok aslında. Ne gibi risk olabilir dedi peki. Belki yazmışsındır ama hatırlayamadım.