Çok teşekkür ederim Cansuceren:))Cok gecmis olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim Cansuceren:))Cok gecmis olsun
Iki ay once oldum ben.avatarimdaki resim benim.endoskopik germe goz kapagi vsArkadaslar son iki senede karin/kol veya yüz/endoskopik kas germe ameliyati olanlardan doktor ve fiyat bilgisi alabilirmiyim? sabahtan aksama kadar calistigim icin devamli takip edemiyorum..yardimci olursaniz cok sevinirim
simdiden tskler
Cok gecmis olsun. Doktorunuz ve fiyat hakkinda özelden mesaj atabilirmisiniz? Birde mümkünse resimlerinizi görebilirmiyim?@ardaceylin26 geçmiş olsun şimdiden.
Benim de 9 gün oldu ameliyat olalı. Ama ödemler inanılmaz acıtıyor karnımı.
Tecrübeli arkadaşlarım ameliyat sonrası bu ödemelerden en çabuk nasıl kurtulurum.
Karnım taş gibi his yok. Doktor korse 1 hafta kullan yeter dedi ama burdaki yorum lardan daha uzun kullanıldığını okumuştum.
Ayni sekilde cok gecmis olsun. Doktorunuz ve fiyat hakkinda özelden mesaj atabilirmisiniz?Selam benimde 7 hafta olacak amaliyatim ve halen cok ödem var bol bol su icmek gerekiyor ve ben halen korsemi kullaniyorum
Cok gecmis olsun. Doktorunuz ve fiyat hakkinda özelden mesaj atabilirmisiniz?Buraya tam olarak nasıl yazılır bilmiyoru. Perşembe sabah 9 da ameliyata girdim, yaklaşık 5 saat sonra odamdaydım. Hiç bir acı hissetmedim, biraz sızı denebilir belki. Biraz da yanma. Ama bunlarda ağrı kesicilerle geçiyo zaten. Şu anda evimdeyim ve oturuyorum. Kalkarken biraz dikkat etmeniz gerekiyo. Ama şimdiden iyi ki olmuşum diyorum, D cup tan B cup a gelen göğüslerim, dümdüz bir karnım ve küçücük bi göbek deliğim oldu. Yaptıracaklar varsa korkmayın derim. Bi cesaret:))
Iki ay once oldum ben.avatarimdaki resim benim.endoskopik germe goz kapagi vs
Gecmis olsun, benide izlermisiniz?15 gün oldu
Verilen fiyati bana özelden atabilirmisiniz?@oceandeepblue Ali riza beyle karın germe konusunda görüşme halindeyim. Siz doktora ameliyat olduğunuzu yazmışsınız. Sonuç nasıl memnunmusunuz
Gecmis olsun, resimlerinizi görmem mümkün mü?Merhaba
Ameliyatıma bugünü saymazsam 3 günüm kaldı.Karmaşık duygular içindeyim.Hem korkum hem cesaretim var.
Aslında ameliyattan değil de sonrası oluşabilecek komplikasyonlardan korkuyorum.Triglerisidim yüksekti ilaçla kontrol altına aldık.Kolestrolün de sınırın az üstü.Doktorum ameliyat için bir sorun olmadığını söyledi.4-5 yıldır bu ameliyati olmak istiyordum.İnşallah istediğim sonuca ulaşırım.
Benide alirmisiniz?Seni izlemeye aldim
Biz daha önce yazismistik, baya yardimci olmustunuz, karin, kol ve yüzde endoskopik kas germedeki suanki fiyatlar hakkinda bilginiz var mi?@NAZZOZZ selam özel mesaj atmıştın kusura bakma lütfen dönmem gecikti resimlerimi görmüşsün izlemeye aldım şimdi özelden sana yazamıyorum cevap ayarlarına bak yada mesaj sayın dolmuştur temizle mesaj kutunu
Gecmis olsun, benide izlermisiniz?Iki ay once oldum ben.avatarimdaki resim benim.endoskopik germe goz kapagi vs
Cok gecmis olsun. Doktorunuz ve fiyat hakkinda özelden mesaj atabilirmisiniz? Birde mümkünse resimlerinizi görebilirmiyim?
Ayni sekilde cok gecmis olsun. Doktorunuz ve fiyat hakkinda özelden mesaj atabilirmisiniz?
Cok gecmis olsun. Doktorunuz ve fiyat hakkinda özelden mesaj atabilirmisiniz?
Geçmiş olsun. Yüz germe mi oldunuz?Iki ay once oldum ben.avatarimdaki resim benim.endoskopik germe goz kapagi vs
Ewt.endoskopik üst yüz germe ve goz kapagi vsGeçmiş olsun. Yüz germe mi oldunuz?
Geçmiş olsun. Umarın iyi sonuçlar alırsın. Ben de olucam biran önce olsam da kurtulsam☺Merhaba arkadaşlar salı günü ameliyatımı oldum çok şükür sabah eve geldim biraz ağrılarım var ama daha iyi olucam inşallah
Buraya tam olarak nasıl yazılır bilmiyoru. Perşembe sabah 9 da ameliyata girdim, yaklaşık 5 saat sonra odamdaydım. Hiç bir acı hissetmedim, biraz sızı denebilir belki. Biraz da yanma. Ama bunlarda ağrı kesicilerle geçiyo zaten. Şu anda evimdeyim ve oturuyorum. Kalkarken biraz dikkat etmeniz gerekiyo. Ama şimdiden iyi ki olmuşum diyorum, D cup tan B cup a gelen göğüslerim, dümdüz bir karnım ve küçücük bi göbek deliğim oldu. Yaptıracaklar varsa korkmayın derim. Bi cesaret:))
Ewt.endoskopik üst yüz germe ve goz kapagi vs
Karın germe olmuşmuydunBi yanlışlık yaptım sanırım. Ama özelden nasıl yazılır bilmiyorum.
mercimekceku siz kime oldunuz ameliyatı. Hasan beye mi. Beni bir izlemeye alsanız plsmercimekceku beni de izlemeye alırmısın. Merak ettim sonucunu. Ben resim ekledim kötü karnımın resmini. Bakabilirsin. umarım ameliyat sonrası çok çokkkk güzel resimler koyucamm
Evet hem karın germe hem de meme küçültme oldum. Biraz önce memedeki direnleri çıkardı doktorum. Karını da pzrtsi çıkarıcam ve her şey çok iyi dedi. Ben izmirde Eray Copçu hocaya ameliyat oldum.Karın germe olmuşmuydun