- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
Sizede hayırlı sonuçlar olsunBu perşembe hem karın germe hem de meme küçültme ameliyatına giriyorum. Sabah 7.30 da. İzmir medical parkta. Çıkınca yazabildiğim kadar çabuk yazmaya çalışırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizede hayırlı sonuçlar olsunBu perşembe hem karın germe hem de meme küçültme ameliyatına giriyorum. Sabah 7.30 da. İzmir medical parkta. Çıkınca yazabildiğim kadar çabuk yazmaya çalışırım.
Çok teşekkür ederim.Sizede hayırlı sonuçlar olsun
Benim korsede aynısı ben üst taraf için de giyiyorum ceket gibi olanlardan ama artık geceleri iyice rahatsız ediyor beniMerhaba..
korse kullanımını uzun tuttuk biz.Korse vücudu toparladıgı için hareketler daha rahat ve ağrısız oluyor Aslında..
Bizim kullandığımız korse bu şekilde idi
Eki Görüntüle 1927009
Ben popo estetiği ve lipoda oldum şimdi,aynı korseden kullanılmış yine. Bunun siyahı. Hatta bedenine baktım xxxs beden :))
Bu siteden korse alımını yapabilirsin,bak fotonun üstünde site adı yazıyor.
Olsun,rahatsız etsede giyinin muhakkak.Benim korsede aynısı ben üst taraf için de giyiyorum ceket gibi olanlardan ama artık geceleri iyice rahatsız ediyor beni
Merhaba..
korse kullanımını uzun tuttuk biz.Korse vücudu toparladıgı için hareketler daha rahat ve ağrısız oluyor Aslında..
Bizim kullandığımız korse bu şekilde idi
Eki Görüntüle 1927009
Ben popo estetiği ve lipoda oldum şimdi,aynı korseden kullanılmış yine. Bunun siyahı. Hatta bedenine baktım xxxs beden :))
Bu siteden korse alımını yapabilirsin,bak fotonun üstünde site adı yazıyor.
Bana bir ay giyeceksin dedi acaba bir hafta yeterli mi benim 19 gün oldu
Çook teşekkürler :))Merhaba Eskişehir Yakup karabağlı ya olacağım Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için İnşallah sende gönlünce bir doktor bulur ve başarılı bir ameliyat geçirirsin
Evet ben de önce ayynen vere-me-diğim kadar kilo veriyorum :)) Şaka bi yana teşekkür ederim arzumYok,kesinlikle verebildiğin kadar kilo ver öncelikle. Sonra karın germe ile birlikte lipo yaptır. Değişim daha güzel olur
Ben bir iki gün önce paçalı Ve önden kopçalı bir korse aldım Kom dan. Onda en küçük beden S bedendi,karın bel kısmı çok sıkmadı ama bacaktan biraz rahatsız etti mesela.. Doktorun kullandığı da öyleöbir beden işte :))Siteye bakacağım. Doktorum 1 hafta yeterli dedi ama burdakiler hep uzun süre kullanmış. Xxxs harikasınnn Korse kullanınca dikiş yerim benim gerilmiş gibi hissediyorum. Sizde öyle olmadı mi
Gecmis olsun daha iyi olman dilegiyleMerhaba arkadaşlar salı günü ameliyatımı oldum çok şükür sabah eve geldim biraz ağrılarım var ama daha iyi olucam inşallah
Çok teşekkür ederim canım :)Gecmis olsun daha iyi olman dilegiyle
Canim benide izlemeye alirmisinhahah ayy haketti ama dur özele resim eklicem ya öncesi sonrası yapim bari
Buraya tam olarak nasıl yazılır bilmiyoru. Perşembe sabah 9 da ameliyata girdim, yaklaşık 5 saat sonra odamdaydım. Hiç bir acı hissetmedim, biraz sızı denebilir belki. Biraz da yanma. Ama bunlarda ağrı kesicilerle geçiyo zaten. Şu anda evimdeyim ve oturuyorum. Kalkarken biraz dikkat etmeniz gerekiyo. Ama şimdiden iyi ki olmuşum diyorum, D cup tan B cup a gelen göğüslerim, dümdüz bir karnım ve küçücük bi göbek deliğim oldu. Yaptıracaklar varsa korkmayın derim. Bi cesaret:))Bu perşembe hem karın germe hem de meme küçültme ameliyatına giriyorum. Sabah 7.30 da. İzmir medical parkta. Çıkınca yazabildiğim kadar çabuk yazmaya çalışırım.
Gecmis olsun lutfen iyiyim diye agir kaldirmayin yada cok yuklenmeyin kendinize daha iyi olmaniz dilegiyle ..Buraya tam olarak nasıl yazılır bilmiyoru. Perşembe sabah 9 da ameliyata girdim, yaklaşık 5 saat sonra odamdaydım. Hiç bir acı hissetmedim, biraz sızı denebilir belki. Biraz da yanma. Ama bunlarda ağrı kesicilerle geçiyo zaten. Şu anda evimdeyim ve oturuyorum. Kalkarken biraz dikkat etmeniz gerekiyo. Ama şimdiden iyi ki olmuşum diyorum, D cup tan B cup a gelen göğüslerim, dümdüz bir karnım ve küçücük bi göbek deliğim oldu. Yaptıracaklar varsa korkmayın derim. Bi cesaret:))
Çok teşekkür ederim ChAneL81, kaldırmam tabiki. Bakanım var çok şükür. İlginize tekrar teşekkürlerGecmis olsun lutfen iyiyim diye agir kaldirmayin yada cok yuklenmeyin kendinize daha iyi olmaniz dilegiyle ..
Geçmiş olsun,maşallah bir taşla iki kuş vurmuşsunuz :)Buraya tam olarak nasıl yazılır bilmiyoru. Perşembe sabah 9 da ameliyata girdim, yaklaşık 5 saat sonra odamdaydım. Hiç bir acı hissetmedim, biraz sızı denebilir belki. Biraz da yanma. Ama bunlarda ağrı kesicilerle geçiyo zaten. Şu anda evimdeyim ve oturuyorum. Kalkarken biraz dikkat etmeniz gerekiyo. Ama şimdiden iyi ki olmuşum diyorum, D cup tan B cup a gelen göğüslerim, dümdüz bir karnım ve küçücük bi göbek deliğim oldu. Yaptıracaklar varsa korkmayın derim. Bi cesaret:))
Teşekkür ederim arzum77, inşallah iyileşmede de sorun yaşamamGeçmiş olsun,maşallah bir taşla iki kuş vurmuşsunuz :)
Sorunsuz süreçler dilerim
Cok gecmis olsunBuraya tam olarak nasıl yazılır bilmiyoru. Perşembe sabah 9 da ameliyata girdim, yaklaşık 5 saat sonra odamdaydım. Hiç bir acı hissetmedim, biraz sızı denebilir belki. Biraz da yanma. Ama bunlarda ağrı kesicilerle geçiyo zaten. Şu anda evimdeyim ve oturuyorum. Kalkarken biraz dikkat etmeniz gerekiyo. Ama şimdiden iyi ki olmuşum diyorum, D cup tan B cup a gelen göğüslerim, dümdüz bir karnım ve küçücük bi göbek deliğim oldu. Yaptıracaklar varsa korkmayın derim. Bi cesaret:))