benmde göğüslerim şişmeye başladı ne alaka bilmiyorum aml. olalı 4 hafta olucak pzrtsine :44:
of of bu yaz tasamız hiç bitmicek anlaşıldı
korsenizi cıkarttınızmıki şiştiginizi görüyosunuz ben korseden hic bişi anlamıyorum .sanki korseyi biraz cıkarsam bişi olucakmış gibi geliyor.
hangi devlet hastanesinde oldunuz istanbuldamı
korsenizi cıkarttınızmıki şiştiginizi görüyosunuz ben korseden hic bişi anlamıyorum .sanki korseyi biraz cıkarsam bişi olucakmış gibi geliyor.
Şuanda çok karnım şiş ve sert çok rahatsızım. Biraz sabırsızım kendim yatıp kalkıyorum . Dik olmasa da oturuyorum. Bunlar sebep olabilirmi. Normalde sabah şişlikler inmiş oluyordu. Bu sabah sağ tarafım tam düzelmemişti. Sebebini veya çaresini bilen varsa lütfen paylaşsın.
canım henüz tam anlamıyla çıkarmış değilimkorsemi beş günüm daha var ama dinlenmek için artık yarım saat falan çıkartıyorum sanki karın bölgemdeki deri oksijen alıyor gibi geliyor:)) artık çok bunalttı korse birde bu kaşıntı krizleri ara ara gelip gidiyor sürekli değil ama hala bende devam ediyor bölge bölge kaşıntılar oluyor. ben yatakda sağa ve sola yatmaya yeni başladım çok güzel geçior geceleri bu yüzden . şişliklere gelince her gün farklı bir görüntü olması çok normal korkularınızıda sabırsızlığınızıda çok iyi anlıyorum hepsini yaşadım birz zaman hepsinin yoluna girmesini sağlıyormuş bunuda öğrendim kızlaarr biraz dişimizi sıkalım .limon seni merak ediyorum korsesiz günlerin nasıl geçiyor alıştınmı rahatmısın ??
kızlarr bu tip aml larda revizyon aslında korkulacak bir sonuç değil şöyle düşünün bir terzi bile kıyfet dikkerken prova yapar drlarımızın asında ellerin geleni yaptığını düşünüyorum bu anlamda her insanın iyleşme ve kendini yenilemesi değişiyor. dr um bana drenler için erken alınmasının bir sorun çıkartmadığını söyledi ve kanama olasılığının çok az olduğnu hastalarının genelinde sorun yaşamadığını söyledi ama bende kanama oldu .bu benim metabolizmamla alakalı olabilir öksürük krizleri esnasında olabilir yada kısmetmiş bana olmuş olabilir .benim için önemli kısmı yaranın enfeksiyon kapmaması ve dikişlerin açılmaması idi .bunun harıcınde küçük sorunlar revizyonlar ile genel durum düzeltilebilir bana mantıklı geliyor. asıl aml sonrası asimetrik bir görüntü tam düzleşmemiş bir karın beni çok daha üzer ve sorun olur. ben bu sebeple üç aylık sürecim dolana kadar işte budur demiyorum .iyileşme süreci güzel devam ediyor .ama bu süreç beklentilerimi tam karşılamış değil dr umun bana verdiği süreye kadarda beklemek tek yapmam gerek şey. size de tavsiyem bu olur evet yara bölgeyi inceleyin ama enfeksiyon veya abse olmasın diye açılma olmasın diye bakın. bence daha çok erken kötü düşünmek için çünkü herhafta çok daha farklı iyleşiyoruz benim asla geçmez dediğim herler o kadar düzeldiki son haftalarda içim rahat söylüyorum deri kendini müthiş yeniliyor size şahit olacaksınız
sevgiler
kızlar ben doktorumu 1 ay olunca kontrole gidip göreceğim. yani 1 haftam var. bana doktorum uzun uzun birşeyler anlattı fakat sizede sormak istiyorum neler tavsiye etti. bana mesela bol su içmemi yürüyüş yapmamı diyet yapmamı.. ama bazen masaj falan okuyorum size doktr öyle birşey önerdimi? ben artık yan yatabiliyorum mesela sakıncası varmıdır.limon 40. gününde yattığını söylüyor.benim dikişlerim bana göre iyi.çünkü kabuk falan bağlamıyor .ilk günden beri sanki kesilmişte yapıştırılmış gibi.çok pürüz yok fakat alttaki kesi hafif V ye benziyor biraz ovalimsi sezeryandan sonra epey büyük geliyor gözüme canımı sıkıyor resmen ikiye bölünmüş gibi .göğüslerimdeki izler şimdiden silnmeye başladı.göbekteki şişlik daha çok alt tarafa indi gibi geliyor.karnımda hala dokununca içimi gıdıklayan gittikçe azalan tuhaf bir his var.3 yada 6 ay olan arkadaşlar birşeyler yazsalarda o dönemleri düşünerek moral bulsak. okudukarım hep 1-2 aylık acaba ilerisi nasıl olacak.:26:
benim yan yatmamamdaki sebep serbest bırakılan üst deri yan yattığım zaman yeterince baskı görmeyişini düşünmemdi ve dr umda bir ay kadar yatmazsan iyi olur demişti .yan yatınca korse esniyor ve sıkılığını karın bölgesinde kaybediyor hissi yan yatmama engel oluyordu şimdi artık korse çıkartma günümyaklaştığı için güvenle yatabiliyorum . dr un sana zetten yapılması gerekeni söylemiş bir ayı bekli bundan sorakileride söyleyecektir mesala benim drum bana bir ay sonra karın bolgeme masajlar ile bol nemlendiricili krem önerdi gerginlik hissini alır dedi yapıyorum işede yarıyor üstelik ben bepanthene kullanıyorum içierideki yara bölgeyide geçirsin diye bu içeride olan sızılarımıda azalttı .kesi şekilleri biraz dr ların stıllerı ile alakalı bendede sert kabuklar olması ama kurumuş kan vardı aml sonraı iki üç gün içinde gitti . 3-6- ay olan arkadaşlarımız artık yazacakları birşey kalmıyorki herşey yoluna giriyor görüntü güzel oluyor takip edersen arada gelip bakıyor ve iyi olduklarını memnun olduklarını yazıyor daha çok erken senacım herşey güzel olacak sevgilerkızlar ben doktorumu 1 ay olunca kontrole gidip göreceğim. yani 1 haftam var. bana doktorum uzun uzun birşeyler anlattı fakat sizede sormak istiyorum neler tavsiye etti. bana mesela bol su içmemi yürüyüş yapmamı diyet yapmamı.. ama bazen masaj falan okuyorum size doktr öyle birşey önerdimi? ben artık yan yatabiliyorum mesela sakıncası varmıdır.limon 40. gününde yattığını söylüyor.benim dikişlerim bana göre iyi.çünkü kabuk falan bağlamıyor .ilk günden beri sanki kesilmişte yapıştırılmış gibi.çok pürüz yok fakat alttaki kesi hafif V ye benziyor biraz ovalimsi sezeryandan sonra epey büyük geliyor gözüme canımı sıkıyor resmen ikiye bölünmüş gibi .göğüslerimdeki izler şimdiden silnmeye başladı.göbekteki şişlik daha çok alt tarafa indi gibi geliyor.karnımda hala dokununca içimi gıdıklayan gittikçe azalan tuhaf bir his var.3 yada 6 ay olan arkadaşlar birşeyler yazsalarda o dönemleri düşünerek moral bulsak. okudukarım hep 1-2 aylık acaba ilerisi nasıl olacak.:26:
ayser hanım bende göz kapağı ve yüzüme yağ enjeksiyon yaptırdım. yüz biraz farklı daha yavaş iyileşiyor.benim bütün moralimi bozan asında bu oldu kısıtlı zaman var işe dönmem gerekiyor ben 12 günde işe döndüm. gözlerim hala tam şeklini almadı.o yüzden biraz daha sabredeceksin canım. 3haftadan aşağı iyileşme olmuyor .3 ayı atlatman lazım herzaman dediğim gibi uzun bir süreç işi şeklini alması aml çınca hemen şekil alan hiç bir estetik yok önce şişecek sonra inecek zamanla şekil oluşacak sabır diyorum canımm
senacım bende yüz germe ameliyatı oldum göz cevrene iz keremi ne kullanıyorsun yazarsan mem nun olurum benim göz cevrem kırmızı kırmızı bir türlü şişlikler inmiyor. üfff ben mi acele ediyorum bilmiyorum bazen keşke olmasamıydım diyorum .yani canım cok sıkılıyor.