- 28 Nisan 2016
- 63
- 15
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi cnm şimdiden geçmiş olsun güzel uyu güzel uyanKizlar aml giriyorum az öksürük var allaha emanet napalim hadi dua esirgemeyen. Kandil denk geldi.
Cnm benim hiç midem bulanmadi ki bulansa kusardim zaten neyse bunlar geçici sonucu düşününce insan katlanıyor iştePardon msj yarım kaldı
Mesela anesteziden çıkınca kusanlar var.Kusmak da bir anestezi atma şekliymiş uzmanlar öyle diyor.dikkat ettim kusan arkadaşlarda böyle bir öksürük olmuyor bizdeki kadar.ben aml dan çıkınca kusarsam çok acır aman Allah ım kusmamalıyım diyip yemeğimi bile yemeği yemem gereken saatten sonra yedim ve yarısını yedim midem kötü olmasın diye.ama ne bileydim kusmanın en temizi olacağını:)
Hadi hayırlısı cnm. Allah yardımcın olsunKizlar aml giriyorum az öksürük var allaha emanet napalim hadi dua esirgemeyen. Kandil denk geldi.
Allaha emanet olun güzel uyuyup mutlu sağlıklı uyanın inşallahKizlar aml giriyorum az öksürük var allaha emanet napalim hadi dua esirgemeyen. Kandil denk geldi.
cok geçmiş olsun Rabbim şifa versinKizlar aml giriyorum az öksürük var allaha emanet napalim hadi dua esirgemeyen. Kandil denk geldi.
Hayirli olsun cok gecmus olsun iyi habetlerini bekliyorumKizlar aml giriyorum az öksürük var allaha emanet napalim hadi dua esirgemeyen. Kandil denk geldi.
Ay ay maşallah sana valla şok yaniCnm bak ben 5 gün önce tam germe oldum şimdi geziyorum dün kuaföre bile gittim maşallah bana tuvalete ilk gün çıktım ve ilk ayağa kendim kalktim
Allah yardımcın olsun... Hayırlı güzel haberlerle aramızda ol inşallah canım ..Kizlar aml giriyorum az öksürük var allaha emanet napalim hadi dua esirgemeyen. Kandil denk geldi.
arzum valla germedi mi ki kız :))Ay ay maşallah sana valla şok yani
Kız seni fazla germedi galiba Hasan bey herhal
Allah yardim cin olsun canim geçmiş olsun amaliyattan çıkmış olmalısın güzel haberlerini bekliyoruzKizlar aml giriyorum az öksürük var allaha emanet napalim hadi dua esirgemeyen. Kandil denk geldi.
Germez olur mu hiç baksana tahta gibi dümdüz olmuşsun cnm maşallah. İlk ayağa kendin kalkmana ben de şok yalnız! 4. Gün bende avm gezip kuaföre gittim tuvalette ertesi gün ok. Ama 24 saat yataktan yardımsız kalkamadım çok acıyodu benim. Belki de bizim kas ağrısı diye hissettiğimiz ağrılar lipodan dolayıydı. Sende lipo olmadığı için ağrı yok cnm ya da artık bünye meselesi, sen şanslısınarzum valla germedi mi ki kız :))
ahhahah valla dik yüreyen yorgan kaldıran hemen ayaklananlar gerilmemiş diyelim :))))) bende gerilmemişim hemen ayaklandım :)) bir daha gerilim :)Ay ay maşallah sana valla şok yani
Kız seni fazla germedi galiba Hasan bey herhal
Aman aman... Gerilmeden hepimiz gerim gerim gerilelimahhahah valla dik yüreyen yorgan kaldıran hemen ayaklananlar gerilmemiş diyelim :))))) bende gerilmemişim hemen ayaklandım :)) bir daha gerilim :)
Tansiyonun düşük değilse normalde sabahları bir bardak ılık suya limon sık biraz ve iç.. Sonra dolaş yürüyüş yap biraz evin içinde bile olsan.. Rahatlatıyor bayagı şişkinliği de alıyor. Sonrasında ödem çayları içebilirsin. Ama doktoruna sor bitki çatına ne Zaman başlayabilirim diye öyle iç ödem çayınıCnm ağrı yok değil bu arada sabahtan beri öksürüyorum ve şuanda dikislerim ve kaslarim yaniyor resmen ödem de arttı kamburum çıktı