Ahh gulum ahh ben tuvalete bir hafta cikanadim
Ve eczaneden lagma yada oyle bisey bir sise sivi aldik teyzem bunu yapti bana bagira bagira ciktim ayni dogum gibi oldu ve bes gun sonra yine ayni seyi yasadim igrencti ama ben bir istisnayim insallah sen rahat cikarsin bana kullandigim antibiotic kabiz yapmis birde korku var deli olacaktim simdi sukur normalim.. Sonra yavas yavas duzeldi her gun az az ciktim hep sivi seyler tukettim.. Beslenmene dikkat et kabiz yapan seyler yeme birde hergun armut ye cok faydasi var. ben tam karin germe istedim ama olmadi ust derim gevsemedigi icin mini oldu ama kaslar dikildi ve yeni gobek yapildi yani bence cekilen sıkıntı aynı tam ve mini fark etmiyor su anda tam düz bor karnım yok henüz çok ödemli ama gecınce gorecegız bırazda spor ve sağlıklı beslenme ıle ınsallah düz olur.. Goguslerıme sadece protez koydu alttan yanı altdan yanı görünen bır Dikiş izim yok bir problem yasamadım onda çabuk iyileştim.. 300 cc koydu goguslerım C cup oldu dedı Dr ama D cup sutyene giriyor su anda güzel eşim beğendi.. Benım üst karına ve simitlere ve bacaklarımın üst kısmına lipo yaptı Bayağı şişme oldu ılk ıkı hafta ödemden patlayacağını sandım şimdi geçiyor sadece karında çok ödem var.. Insallah tez zamanda sende toparlarsın kendıne ıkı Uç hafta ver ınan zamanla oluyor ıyıleşme .. Ben çok stres olmuştum şükür sımdı daha ıyıyım