- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
İnşallah canım.. Lipo da olsa mini germede olsa zor süreçler bunlar. Allah herkesin gönlüne göre sonuçlar versin,ilk seferde inşallah..arzum77 cim albumede yaptim yorumumu ama buradanda yazmak istedim. Maşallah cok guzel olmus karnin. Kaşı izi muhteşem iyileşmiş. Benim yaklaşık 2,5 sene olmasına rağmen kesi izim hala cok belirgin. Fakat buda kişiden kişiye değişen birsey. Ben sonucundan da pek memnun degildim. Dun tekrar lazer Lipo yapıldı karnıma simdi bant ve korse var bakalım sonuç nasil olacak. 850 gr yag alındığını söyledi doktorum. İnsallah bu sefer istediğim sonuca ulasirim. Muayenede tekrar mini germe gibi yapariz demişti ama dun baktığında germeye gerek olmadığını Lipo ile hallolacagini söyledi. Umuyorum bu sefer tamamdir.
Evet kesi izi iyileşmesi kişisel biraz . Doktorum başka yerinde bir ameliyat izin varsa onun iyileşmesine bak,yaklaşık onun kadar iz kalır demişti ilk ameliyatımda..
Karın germede de gerginlik oluyor. İzin gerginlikten dolayı genişlememesi önemli. Bu konuda tape bantının faydası çok bence. Ayrıca Kantoron yağı kullandım ben. Onunda faydası olmuştur muhakkak ..