- 31 Ağustos 2015
- 629
- 631
Acaba göbişe revizyon Nasıl oluyor küçültme Nasıl yapılıyor daha kötü olmasın sonraTabi tabi pişman olma bak 140 lira neyse çalışır kazanırız da iz yok olmuyo öylece kaliyo geri dönüşü yok yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba göbişe revizyon Nasıl oluyor küçültme Nasıl yapılıyor daha kötü olmasın sonraTabi tabi pişman olma bak 140 lira neyse çalışır kazanırız da iz yok olmuyo öylece kaliyo geri dönüşü yok yani
Tecrübeli arkadaş var mı acaba nasıl küçültülür bilmiyorumAcaba göbişe revizyon Nasıl oluyor küçültme Nasıl yapılıyor daha kötü olmasın sonra
Tatlım bir bilene sor Değişimin manasıda buydu bu işi yapanlar ne için varlar işte bunun için bizler yada benim gibiler ne için var yaşadıklarını aktarmak için sorunu Detaylı bir şekilde seve seve cevapladım art niyetimin olmadığı aşikâr üstelik söylemlerimde yada yönlendirmelerimde hiçbir tezat yok olamazda bu işin standartı varmı bilmiyorum mantığımca olmamalı daha doğrusu anatomik olarak yaşadıklarımız belkide tez çürütür :) ödemlerim hala gitmedi örneğin bende böyle bir bünyeye sahibim işteAnlıyorum tabi cnm ama sonuçta hepsi aynı kapıya çıkıyor sadece bir soruyla ne demek istediğimi anlarsın ben hangi doktora olursam olayım aynı zamanda spora baslamayacakmiyim? Mantıken doktorlar ne derse desin ne zaman derse desin hangi doktor olursa olsun benim kaslarim ne zaman müsade ederse o zaman baslayabilcem dimi? Yaani doktor 1 ay sonra başla dedi benim kaslarim müsade etmiyorsa yapamam dimi? Yani bu doktorla değil tamamen benim bunyemle alakalı Benim demek istediğim de bu işte neyse bunlar bir şekilde geçecek elbette 1 yıl 2 yıl neyse önemli olan kalpler kırılmasin
Bilmiyorum ki alt kısmı aşşağı çok gergin yumuşak olsa toplar ama yok düzelmediTecrübeli arkadaş var mı acaba nasıl küçültülür bilmiyorum
Acaba göbişe revizyon Nasıl oluyor küçültme Nasıl yapılıyor daha kötü olmasın sonra
Tabi tabi pişman olma bak 140 lira neyse çalışır kazanırız da iz yok olmuyo öylece kaliyo geri dönüşü yok yani
Ozaman ikisi birden çıkar yine kesip birleştirme yapacak e alttan deri çekilince daha gergin olmazmı yokki öyle revizyon olan netten bakmak lazımsenin dikiş kesilecekse narkoz yiyeceksin mecbur tek göbek deliği olsa narkozsuz halldilirdi gerçi ben acırdım çok küçülmüştü o kolaydı
Ozaman ikisi birden çıkar yine kesip birleştirme yapacak e alttan deri çekilince daha gergin olmazmı yokki öyle revizyon olan netten bakmak lazım
Evet gidince konuşucam günde verir muayenede olurum hayırlısı artıkya netten bakma buradaki yorumlara da git doktorunla konuş anlatır ne yapacağını
Yok kız tabisi de öyle büyük olsa bi acayiplik olur kolay oldu mu işlem herkes kolay diyo kız kardesimde de var o daha basit bir işlem dedifiti iz dediğin ne biliyormusun kulak deliği var ya küpe taktığmız öyle bişey bende kocaman bişey bekledim hatta zuzununkini gördüm minnacıktı
Anladığım kadarıyla senin karnin çok gerginOzaman ikisi birden çıkar yine kesip birleştirme yapacak e alttan deri çekilince daha gergin olmazmı yokki öyle revizyon olan netten bakmak lazım
Evet taş gibi valla şiş olmasam düz karnımAnladığım kadarıyla senin karnin çok gergin
Yok kız tabisi de öyle büyük olsa bi acayiplik olur kolay oldu mu işlem herkes kolay diyo kız kardesimde de var o daha basit bir işlem dedi
Hadi güle güle kullan darısı tüm isteyenlerin başına ( yani ilk sırada benim )bu zuzya takıldım dedim nerede seninki güzel delmiş bari ona yaptırım git git bide ne görüm benim dövmelerimi yapan vatandaş Kadıköyde isimlerden kazık biraz ama işinde cidden iyi biri bende çok araştırmıştım dövmede yok yok saniyelik bir acı çok az ama güzel bişeymiş hoşuma gitti
Sende hayırlısıyla ol aml nerde olucaktın aml geleyim yanına popişine bakıcamHadi güle güle kullan darısı tüm isteyenlerin başına ( yani ilk sırada benim )
Hadi güle güle kullan darısı tüm isteyenlerin başına ( yani ilk sırada benim )
Spor azmine bayıldım ama üşenmiyorda maşallah valla bende de azcık olsa şimdiye kadar dal gibi olmuştumsağol tatlım sen herşeyi hemen istiyorsun spor göbek deldirme dur dur sırayla
Spor azmine bayıldım ama üşenmiyorda maşallah valla bende de azcık olsa şimdiye kadar dal gibi olmuştum
ben doktorumdan memnunum başka ellere aml olmamkız sen hem aynı anda telden yazıyon hem buradan nasıl yeteneksin be he sende baklava yee şarap iç sen benim dr ye olmadın senle muhatap olmayacağım
aferin sana ama sormak lazım doktor senden memnun mu seni revizyon yapar mı diyeben doktorumdan memnunum başka ellere aml olmam