- 25 Şubat 2008
- 307
- 458
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak edenlere duyuru !!! uygulama ameliyattan cikmis durumu gayet iyi Ercan bey sayesinde fistik gibi memisleri oldu yuzunede dolgu yapildi hatta cay icmekte kendisi...
Hemde ne meme valla bu hali bile çok muntazam tanıştığıma memnun oldum güler yüzlü güzel insan uygulamaduyurunu yesinler senin evet hele şükür sayıkladığı koca memelere kavuştu ilk silikonları takan dr ye veriştirdi saydı eskileri odaya göndermişler cidden minicikmiş ya kıza boşuna bir yaz tatilde söylenmişim iyi bunlar elletme diye şimdi kocaman oldu havalarda mutluluktan
isteyerek mi verdin 8 kilo ben beceremiyorum bu işibugun 3 ay kontrolüme gittim.aml sonrası 8 kilo verdiğim için gevşeme var . dr revizyona yanaşmadı mart ayı resmimide koydum. ameliyatsız karın germe yöntemlerinin birinden faydalanabileceğimi söyledi. çok mutsuzum bugün.çok ağladım hemde dogumgünüm.
Oooo maşallah maşallahKızlar ben de bugün ameliyat oldum. Coşkun levent taşçı yaptı acıbademde. Lipo ve tam germe yapuldı. 2 saat sürdü. 18.30 da kendimdeydim odamda, kas onarımı endeskopik yapıldı. Lipo slimlipo 2 kullanıldı. Fazla ağrım yok. Ağrıkesiciler veriyorlar. Kalkıp yürüdüm de. Bu korse çok sert ve kalın bişey. Kilot gibi değil. Sadece karnımı sarıyor.
C ChAneL81 çok şükür. Bikiyorsun ilk silikon perasyonunda başka bir dr rezil etmişti. Ercan bey farkı. Hekimliği kadar insanlığı da taktir edici canım. Bacağum yanmıştı onu da tedabi ediyor. Düşünsene ilgilenmez ilgilenmez.uygulama canim gecmis olsun nihayet yeniden oldun ameliyatini masallah sana kendine dikkat et
Cherry çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.Kızlar ben de cherbugün ameliyat oldum. Coşkun levent taşçı yaptı acıbademde. Lipo ve tam germe yapuldı. 2 saat sürdü. 18.30 da kendimdeydim odamda, kas onarımı endeskopik yapıldı. Lipo slimlipo 2 kullanıldı. Fazla ağrım yok. Ağrıkesiciler veriyorlar. Kalkıp yürüdüm de. Bu korse çok sert ve kalın bişey. Kilot gibi değil. Sadece karnımı sarıyor.
Maşallah geçmiş olsun umarım çok mutlu sonuçların olurKızlar ben de bugün ameliyat oldum. Coşkun levent taşçı yaptı acıbademde. Lipo ve tam germe yapuldı. 2 saat sürdü. 18.30 da kendimdeydim odamda, kas onarımı endeskopik yapıldı. Lipo slimlipo 2 kullanıldı. Fazla ağrım yok. Ağrıkesiciler veriyorlar. Kalkıp yürüdüm de. Bu korse çok sert ve kalın bişey. Kilot gibi değil. Sadece karnımı sarıyor.
zuzu53 çok teşekkür ederim. Yanımda olman iyi dileklerin. Sevgiler canımHemde ne meme valla bu hali bile çok muntazam tanıştığıma memnun oldum güler yüzlü güzel insan uygulama
Jelesec başımun tacısın.duyurunu yesinler senin evet hele şükür sayıkladığı koca memelere kavuştu ilk silikonları takan dr ye veriştirdi saydı eskileri odaya göndermişler cidden minicikmiş ya kıza boşuna bir yaz tatilde söylenmişim iyi bunlar elletme diye şimdi kocaman oldu havalarda mutluluktan
B balik99 mutlu yılların olsun. Ameliyat sonucu ile miisorun yaşadınbugun 3 ay kontrolüme gittim.aml sonrası 8 kilo verdiğim için gevşeme var . dr revizyona yanaşmadı mart ayı resmimide koydum. ameliyatsız karın germe yöntemlerinin birinden faydalanabileceğimi söyledi. çok mutsuzum bugün.çok ağladım hemde dogumgünüm.
Sen ne yaptirdin cnmfitifit çok sağol canım.