- 14 Mayıs 2015
- 363
- 205
Çok, çok memnun oldum hemşerim. Adana'da hiç yaşadınmı?ahahaha aynen hemşerim ama ben arada gidiyorum adanaya .ist. oturuyorum hayatım baba tarafı hepsi orda yaşıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok, çok memnun oldum hemşerim. Adana'da hiç yaşadınmı?ahahaha aynen hemşerim ama ben arada gidiyorum adanaya .ist. oturuyorum hayatım baba tarafı hepsi orda yaşıyor
Allah'ına kurban cesur hemşerimAllah'iniza kurban hemserilerim
yok hayatım babam annemi gelin götürmüş ist adanaya ben ben doğmuşum 2 yaşında ist gelmişiz odur budur ist dayım ama gidip geliyoeuz gittimde 10 gün 15 gün kalıyorum cnmÇok, çok memnun oldum hemşerim. Adana'da hiç yaşadınmı?
Takip edersen fotoları görmek isterimKızlar aml öncesi birkaç fotograf tan albüm yaptım.bilginize
Ok dirTakip edersen fotoları görmek isterim
Ama ben hala göremiyorumok cnm bakabilirsin
Kız chanel sen de mi adanaliydinAllah'iniza kurban hemserilerim
Evet canim bende adanaliyimKız chanel sen de mi adanaliydin
Super ya cok iyimis "follow me "Burasi ne eglenceli forumdu, heyecanlanirdim okurken "ayy ben de bunlari yasayacagim" diye.
Simdi follow me follow me
Haksiz miyim madamSuper ya cok iyimis "follow me "
Haklisin canim ama senin germeye ihtiyacin yok super fizigin var kizHaksiz miyim madam
Tam da burda Jelesec ve FAZLANAZLI devreye girsinHaklisin canim ama senin germeye ihtiyacin yok super fizigin var kiz
Kakulem hemşerim seni neden göremiyorum?Kız chanel sen de mi adanaliydin
yuhh germe topicinde ne işin var hadi lipo neysede
Cunku germe olan lipo da oluyor. En saglikli iyilesme donemi bilgileri bura(ydi)...yuhh germe topicinde ne işin var hadi lipo neysede
takıl ama çokta takılma bak ben arada uğruyorum dr mini germeye ihtiyacın var demişti diyeCunku germe olan lipo da oluyor. En saglikli iyilesme donemi bilgileri bura(ydi)...