- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
Izler misin canimtakıl ama çokta takılma bak ben arada uğruyorum dr mini germeye ihtiyacın var demişti diye
göbek bölgesi zorlamıyo insanı ben oldum merak etme
Bunu yazmayani dovuyorlar :)) adettendir yazdim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Izler misin canimtakıl ama çokta takılma bak ben arada uğruyorum dr mini germeye ihtiyacın var demişti diye
göbek bölgesi zorlamıyo insanı ben oldum merak etme
Izler misin canim
Bunu yazmayani dovuyorlar :)) adettendir yazdim :)
başımı belaya sokacaksın deli diyip durma
ben bi çocuk doğurdum onunki kadar göbeğim yok olsun olsunben germe oldum 5 gün yesem sendeki gibi şişerim:) spor diyet dene bakalım sonra olursun germe lipo neyse istediğin
fotoğraf yüklemen lazım bunun için
başımı belaya sokacaksın deli diyip durma
hangi kameraya bakmak lazım heh şurası burdan selam olsun (alın bunu)senden akıllısı yok canım diyim deli tamamen sevdiklerime söylediğim ve yazdığım bişey dosyaya girmesin
hangi kameraya bakmak lazım heh şurası burdan selam olsun (alın bunu)
gözümden yaş geldi ahahah burası geyik değil kızarlar şimdi kaçalım :do kameraya attım sana
Kız şalgam içemiyom 1aydir şişerim diye
Okan geldi bugun, 3 cm gitti gobektenben germe oldum 5 gün yesem sendeki gibi şişerim:) spor diyet dene bakalım sonra olursun germe lipo neyse istediğin
Bence sadece lipo ve germe+ lipo farkli iyilesme donemi oluyor.. Germede bazen lipoda yapilmiyor.. Odem daha fazla oluyor ama sadece lipo yapan odemleri daha az ve daha kisa surede yok oluyor .Cunku germe olan lipo da oluyor. En saglikli iyilesme donemi bilgileri bura(ydi)...
Sadece gobek, duruma gore belki ic bacak.Bence sadece lipo ve germe+ lipo farkli iyilesme donemi oluyor.. Germede bazen lipoda yapilmiyor.. Odem daha fazla oluyor ama sadece lipo yapan odemleri daha az ve daha kisa surede yok oluyor .
Bence lipo konularini oku canim orda daha cok bilgi edinirsin arada da buraya gel tabi
Nerelerine lipo dusunuyorsun ?
O konuda haklisin aslinda malesef burasi gibi aktif degil o bolum dogru durut foto paylasan da yok ama simdi sen germe sonucuna gore de dr secemezsin ki farkli islem bunlar yaniSadece gobek, duruma gore belki ic bacak.
Lipo konularini okumaya tahammul edemiyorum her mesaj "dr kim, fiyat ne.." kimse iyilesme donemini sormuyor. Ameliyatini yaptiran forumdan kaciyor, artik yazmiyor.
En kapsamli bolum burasi benim icin.
:)
COK GECMIS OLSUN, GUZEL GECMESINI DILERIM..Sevgili estetik arkadaşlarım, yarın sabah kısmetse 2. Tur estetik operasyonuna giriyorum, meme küçültme ve kol lipo, dualarınızı eksik etmeyin, ofaya çıkıp kendime gelince yazarım inşallah buralara,
Herhangi bir tavsiyesi olan varsa bu operasyonlar için okumaya hazırım, sevgiyle kalın.
Bende görebilir miyim eski ve yenileri. Neler var sende bakayim
BENIDE EKLERMISINIZ LUTFEN, XXBende görebilir miyim eski ve yenileri. Neler var sende bakayim
merhaba canim gordum photolarini bende ekliyecegim bu hafta, senin tenin ne kadar guzel masallah, sahane bir sonuc alirsin hic suphem yok..mutlu sonlar..Kızlar aml öncesi birkaç fotograf tan albüm yaptım.bilginize
Canım günaydın allaha şükür iyiyimerful canim iyimisin ? Merak ettim seni aklima benim ameliatim geldi meme diklestirme 7 saat ameliyathanede kaldim sonra bir usume geldi inan yataktan dusecek kadar titriyordum
Insallah sen cok usumemisindir canim