- 8 Kasım 2015
- 165
- 155
Iste bu siralama da ben kacinciyim :) :):)valla doğrusun sen birinci arakandan zuzu geliyor sizlerin kini gördükten sonra daha kocaman göbek var demiyorum kimseye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste bu siralama da ben kacinciyim :) :):)valla doğrusun sen birinci arakandan zuzu geliyor sizlerin kini gördükten sonra daha kocaman göbek var demiyorum kimseye
Ahh canim cok gecmis olsun bundan sonra daha iyi olacaksin metak etme ben gule oynaya cikmistim hastanedenCanım günaydın allaha şükür iyiyim
Dün öğleden sonra 4 gibi aldılar beni geç çıktım, aynen nadıl bir titreme eşim korktu, gece yürüyemedim çok başım döndü ama çok güzel uyudum. Fakat göğsümün ortası çok ağrıyor dayak yemiş gibi, kollarımı oynatamıyorum
Çok güzel bir meme yapmış, taş gibi duruyor eşim bayıldı, büyükde olmamış, bu gece de kalacağım burada VIP bakım yapıyorlar valla, yarın eve çıkış inşallah, bunuda atlattım çok şükür,
Merak eden herkese selam olsun iyiyim
Çok teşekkür ederim canım inşallah umut ettiğimiz gibi olsunmerhaba canim gordum photolarini bende ekliyecegim bu hafta, senin tenin ne kadar guzel masallah, sahane bir sonuc alirsin hic suphem yok..mutlu sonlar..
Cok gecmis Olsun Canim,masallah sana bununla da atlattin:) :)Canım günaydın allaha şükür iyiyim
Dün öğleden sonra 4 gibi aldılar beni geç çıktım, aynen nadıl bir titreme eşim korktu, gece yürüyemedim çok başım döndü ama çok güzel uyudum. Fakat göğsümün ortası çok ağrıyor dayak yemiş gibi, kollarımı oynatamıyorum
Çok güzel bir meme yapmış, taş gibi duruyor eşim bayıldı, büyükde olmamış, bu gece de kalacağım burada VIP bakım yapıyorlar valla, yarın eve çıkış inşallah, bunuda atlattım çok şükür,
Fotoları görebilirmiyim? TeşekkürlerIzler misin canim
Bunu yazmayani dovuyorlar :)) adettendir yazdim :)
Canım foto koyarsan daha iyi cevap alabilirsinmerhaba arkadaşlar, ilk doğum ameliyatımdan dolayı göbek deliğimden aşagıya dogru ameliyat izim var ve ete dikili gibi duruyor dikiş yerimde bir çöküklük var buda beni cok rahatsız ediyor tabi birde catlaklat.. göbek gerdirme ameliyatı olmaya karar verdim fakat hangi doktara gideceğime karar veremiyorum. izmir cevresinde önerebileceğiniz doktor varmı ?
Büyük geçmiş olsun. beni izleyebilirmisinCanım günaydın allaha şükür iyiyim
Tatlım çok geçmiş olsun, titreme konusunda bende benzer şeyleri yaşadım üstelik ben ameliyata gitmeden önce ciddi strese bağlı Üşüme krizine girdim seni çok iyi Anlıyorum neyseki şu an herşey yolunda memelerini güle güle kullan darısı benim başıma :)) sevgiler şekerCanım günaydın allaha şükür iyiyim
Sağol canımAhh canim cok gecmis olsun bundan sonra daha iyi olacaksin metak etme ben gule oynaya cikmistim hastaneden
Benimde titreme migde bulantisi cok olmustu basim cok donuyodu yuruyemiyordum ama ertesi gun gezdiyordum hastaneyi hatta kolumdan tutup siz odaniza gidin lutfen dinlenin diye yalvardilar
Ameliyata cok gec aliyorlar ya orda butun gun stres yasiyoruz ac kaliyoruz
Silikonda koydumu dr canim ? Merak ettim simdi ayy cok sevindim adina
Bakimlari iyidir oranin sadece yemeklerini hic sevmedim hep cafeden istedim ben
Bide ozel su ´lari var bol bol ic canim sifa olsun
Tatlım çok geçmiş olsun, titreme konusunda bende benzer şeyleri yaşadım üstelik ben ameliyata
Teşekkür canım
Teşekkür canımCok gecmis Olsun Canim,masallah sana bununla da atlattin:) :)
Canım günaydın allaha şükür iyiyim
Çok çok geçmiş olsunCanım günaydın allaha şükür iyiyim
Çok teşekkür, bunu da atlattık çok şükürÇok çok geçmiş olsun
Kızlar buğün tam 1aylik oldu. Foto yükledim
Bakabilirsin. Sen foto koymadin mi canim. Göremedim senin fotolariGörebilir miyim. Benimde 20. Günüm.