Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benide izlermisinYok daha silmeyim benimde Nasıl şahane bir hatun olduğumu kafasında canlandıran olana kadar resim yüklemeye devam
Benimde izlemeye alirmisin lutfen.aminnnn arkadaşım aminn inşallah
ok cnmBenimde izlemeye alirmisin lutfen.
ok cnmBenimde izlemeye alirmisin lutfen.
ok cnmbenide izlermisin
Benide çıkarmışın tekrar izlermişim rica etsem Can'ımok cnm
ok cnm
Benide çıkarmışın tekrar izlermişim rica etsem Can'ımok cnm
ok cnm
senin fotoların yokmu canm bende senin görmek isterim bnm fotolarım daha önce gördüğün dotolar yeni eklemedim henüzBenide çıkarmışın tekrar izlermişim rica etsem Can'ım
senin fotoların yokmu canm bende senin görmek isterim bnm fotolarım daha önce gördüğün fotolar yeni eklemedim henüzBenide çıkarmışın tekrar izlermişim rica etsem Can'ım
@elmaliiisekerr bacım neden beni izlemeden çıkardın asıl şimdi ki halini görmek istiyorummmmmok cnm
Ben çok istiyorum karın gerdirmeyi ama eşim inatla kabul etmiyoronu iknaya çalışıyorum, ve araştırma içindeyim, maalesef fotom şuan yok Can'ım, sizin gibi kalbi güzel insanlar sayesinde görüyorum Türk Dr larının başarısını, çok teşekkürler.senin fotoların yokmu canm bende senin görmek isterim bnm fotolarım daha önce gördüğün fotolar yeni eklemedim henüz
cnm şuanki halini çekip koyabilirsin bizde yorum yaparız şimdilik aldım izlemeye bakabilirsinBen çok istiyorum karın gerdirmeyi ama eşim inatla kabul etmiyoronu iknaya çalışıyorum, ve araştırma içindeyim, maalesef fotom şuan yok Can'ım, sizin gibi kalbi güzel insanlar sayesinde görüyorum Türk Dr larının başarısını, çok teşekkürler.
ok cnm bakabilirsin@elmaliiisekerr bacım neden beni izlemeden çıkardın asıl şimdi ki halini görmek istiyorummmmm
vayý arkadaş adanalımısın hemşerim bnmKızlar içinizde Adana'da amaliyatını olan varmı??
Heeee adanalıyım bici Yerik, şalgam içerikvayý arkadaş adanalımısın hemşerim bnm
ahahaha aynen hemşerim ama ben arada gidiyorum adanaya .ist. oturuyorum hayatım baba tarafı hepsi orda yaşıyorHeeee adanalıyım bici Yerik, şalgam içerik
Heeee adanalıyım bici Yerik, şalgam içerik
Allah'iniza kurban hemserilerimahahaha aynen hemşerim ama ben arada gidiyorum adanaya .ist. oturuyorum hayatım baba tarafı hepsi orda yaşıyor