- 25 Ocak 2011
- 165
- 2
günaydın arkadaşlar
rahat bir gece geçirdim. zaten sürekli uyku halindeyim . sürekli aynı pozisyon da yatmak yoruyor elbette.. kalkmak yürümek hala çok zor. biliyorum çok yeni sabırla bekliyorum.
selda ameliyatım 6 saat sürdü çünkü benim göğüslerimde titreştirildi. artı doktorum son anda belime lipo yapmaya karar verdi..
şimdi tek sıkıntım tuvalete çıkamadım. aşırı gaz sancım var . birazdan kayısı hoşafı yiyeceğim.
şimdilik durumum böyle cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.
of of of ameliyattan daha zor bir kısımda takılı kalmışsın canım. kabızlık ameliyat daha kolaymış dedirtiyor. bana öyle olmuştu .hemen eczaneye birni yolla ve osma... diye başlayan bi kabızlık şurubu var ondan aldır. 2 dolu yemek kaşığı iç 2 saate kalmaz tuvalettesin. bi zararı yok merak etme bende onca hastalık mevcutken verdi doktor :)
eğer hafif yan dönebiliyorsan yan yatmak seni rahatlaacaktır birzda olsa bu şekilde yatarken bacaklarının arasına ve ayapını attığın yere birer yastık koyman sana iyi gelecektir.
yürürken sürekli eğik dur arkadaşım. eğik durduğun için sırtın orta yerden çatlayacakmış gibi olur. o sıkıntıyı hissettiğin anda otur dinlen.ağrı geçince yürümek için çaba göster.her geçen gün herşey olduğundan daha iyiye gidecek unutma...ağrıların için ağrı kesici almaktan çekinme. üstüste alma ama sabah ve akşam alman yeterli olacaktır zaten... beni düşün arkadaşım ben bile iyileştikten sonra sen çok çabuk iyileşeceksin buna inan...